Szerző Téma: Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)  (Megtekintve 631667 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:Csodálatos Pókember (Semic-füzetek)
« Válasz #1340 Dátum: 2009. Július 06. - 10:38:52 »
Wáuh, már?  :o :ohmy: egész izginek látszik ez a szám is, szóljatok ha megjelenik, ("e héten"? ez komoly? pedig ez a hét 6.- 12. éig tart...  :-\)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1341 Dátum: 2009. Július 06. - 11:26:59 »
Nyár van, ilyenkor előfordul, hogy hamarabb jelennek meg a képregények a megszokottnál.  ;)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1342 Dátum: 2009. Július 06. - 12:06:23 »
juhú  ;D várom, hogy szóljatok 73-as megjelenésénél ;) elöre is köszi  :spidey:

Atimen

• Tarantula
  • *
    • Csodálatos Pókember
« Válasz #1343 Dátum: 2009. Július 06. - 16:34:36 »
Így, hogy már a héten megjelenik legalább pótólják az előző havi csúszást. :spidey:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1344 Dátum: 2009. Július 06. - 16:40:34 »
Ez igaz ;)  ;D Atimen te vagy az én emberem (mivel te az újságosnál veszed  :headscratch:) írj egy privátot ha megjelenik ok ;)

Atimen

• Tarantula
  • *
    • Csodálatos Pókember
« Válasz #1345 Dátum: 2009. Július 07. - 12:21:23 »
A www.kepregeny.info-n azt írják hogy 10. -én azaz pénteken jelenik meg, de majd azért küldök egy privátot. :bravo:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1346 Dátum: 2009. Július 07. - 15:03:02 »
rendben köszi, mondom hogy Te vagy az én emberem ^^

Atimen

• Tarantula
  • *
    • Csodálatos Pókember
« Válasz #1347 Dátum: 2009. Július 11. - 10:32:17 »
Nálunk ma már kapható a 73-as! ;D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #1348 Dátum: 2009. Július 11. - 10:54:30 »
Én tegnap láttam az újságosnál, de a postás még nem hozta meg... :fatestapolo: :drying:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1349 Dátum: 2009. Július 12. - 17:19:13 »
és kinek mi a véleménye az új csodapókról ?

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #1350 Dátum: 2009. Július 13. - 06:35:59 »
 :spoiler: Nekem bejött,föleg Peter&Fisk közötti beszélgetés volt jól 'lejátszva"
Nekem az is tetszett hogy Fenegyerek,mekkora 'áldozatra" :o lettt volna hajlandó hogy megfékeze a Vezért.De a pálmát nálam a legutolsó oldal ábrázolása viszi el :bravo: :spoiler:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Atimen

• Tarantula
  • *
    • Csodálatos Pókember
« Válasz #1351 Dátum: 2009. Július 13. - 09:59:02 »
Én csak azt nem értem , hogy a végén be mondták a tv-be hogy egy szuper hős először az életben felfedte kilétét. Ez ki volt? Peter?

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1352 Dátum: 2009. Július 13. - 10:03:22 »
Nem. A Holdlovag.

BuB

• Pókfej
« Válasz #1353 Dátum: 2009. Július 13. - 10:34:11 »
Na én is elolvastam. Meg is lepődtem, azt hittem még lesz egy rész vele, de ez tök jól le lett zárva (nem tom meddig marad így :D)
Fisk és Peter, vagyis inkább Fisk beszéde rohadt jó volt, végre egy értelmes magyarázat volt, hogy a gonosz miért nem öli meg azonnal az elfogott, magatehetetlen hőst. :hehe:
Azért Holdlovag igen durva, egy fejlövést túlél... bár már a múltkor is keresztül szúrták... lehet ez inkább macska...
Azért Fisk elég durván nyomta a végén, egy egész sulit felakart robbantani, csakhogy elkapja Pókit, még egész jó kis sztori sülhetett volna ki abból.

A Köpeny és Kardos poénon jót röhögtem. ;D bírom az ilyen háttérben elrejtett kis hülyeségeket.

És a kövi részben már Stuart lesz, lehet jön a lejt menet? :uhoh:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1354 Dátum: 2009. Július 13. - 11:29:17 »
Szerintem amilyen jól indult olyan elfuserált lett a vége. A jelek szerint nem tetszik nekem ha túl sok mindenkit akar belezsúfolni az író egy storyba. A vezér és a jogdíjasdi is azért erősen sántít egy kicsit, azért nem úgy működik a szabadalmi jog hogy megyek oszt levédetek valamit mert hogy ez nekem jutott először eszembe... Ha jól emlékszem egy éve még a híradóban is benn volt a danone kapcsán hogy a túrórudi nincs levédve sehol, akkor én most menjek be és védessem le holott annyi közöm van hozzá mint egy zsidókkal teli repülőgépnek 5 kiló fitymához ? Ez nevetséges.

Ami perdig a történet lezárását illeti... ha jól látom akkor a Vezért most egy olyan valaki vádolja gyilkossággal aki megtámadott egy iskolát és közben majdnem megölt pár gyereket, valamint többszörösen sérült személyiség ?  :hehe: Nehogymár... a Vezér ne is béreljen ügyvédeket, szóljon nekem majd én kidumálom belőle és csak a felét kérem amit ezért fizetni szokott egy igazi ügyvédnek  :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1355 Dátum: 2009. Július 13. - 17:51:27 »
Pedig a jogdíj pontosan így megy, vagy ment. A Fradi nevet is egy vállalkozó védette le, azért nem használhatja a tornaklub hivatalosan. A Kingpin nevet is levédték, azért (is) nincs kingpin.hu oldal.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #1356 Dátum: 2009. Július 13. - 18:01:10 »
Elhiszem. Fradi, a klub hivatalos neve Ferencárosi Torna Club (FTC) tehát itt nem lehet belekötni ha levédeti a Fradi nevet, az amugyis csak becézés amit a szurkolók használnak.
A Kingpin is rásüthető millió dologra (itt nyilván az nyer aki gyorsabb).

Bár talán azt a magyarázatot még elfogadom magamtól is hogy oké, levédették a Pókember márkát, nyilván P. tudná bizonyítani hogy neki van csak joga ehhez hiszen ő találta ki és ő maga a pókember. Csakhogy ezt bekéne bizonyítania amihez felkéne fednie magát (nyilván nyerne) Ennyi erővel P szólhatna Furynak, ő elintézné hogy a jogok a Különítményhez kerüljenek és az ő zsebébe menjen a lé.  :hehe: Mind1, így írta meg Bendis kész, nyilván a Vezér következő lépése levédetni a Fenegyerek, Shang-Chi, Dormammu, Hulk, valamint a Galactus akcióbabákat is... Geekség az egész...

keildavid

• Mysterio
  • **
« Válasz #1357 Dátum: 2009. Július 13. - 18:04:10 »
Hát igaz, amit mondasz Silver. Valóban olyan a Bendis-éra Pókember, hogy néha olyan sok közjátékok vannak a történetben, hogy maga a főhős Pókember tudtán kívül zajlanak le az események. Meg amúgy tényleg nagyszerű ez a történet. Az események nagyon felpörögtek. Mark Bagley ezek szerint ezt rajzolta utoljára, akkor jön Stuart Immonen.  
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1358 Dátum: 2009. Július 13. - 18:20:30 »
Silver: nem a "Pókember-film" miatt védette le a Vezér a jogokat?

BuB

• Pókfej
« Válasz #1359 Dátum: 2009. Július 13. - 18:56:55 »
Nem azt mondta, hogy az a bírkózós cég az övé volt? És azoké a név?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL