Sajnos én nem tudom elérni az oldalt, ahogy a blog.hu-s oldalakat se. Ez nem tudom, miért van. Úgyhogy azért valaki elmondaná, hogy mit jelent az, hogy kisorolja a CsodaPókokat??

Közben végig olvastam a Csodálatos Pókembereket az 50-100. számig, és az egész magyar kiadásról készítettem ilyen olvasólistát. Ezt már belinkeltem. Most csináltam olyat is, ami a magyar kiadás végéig magába foglalja a kimaradt sztorikat is, mind a 4 Pókember címről. Ezt is belinkelném, a Bandaháborútól a hazai sorozat végéig.
Oda írtam melléjük, hogy hol olvashattunk róla, vagy hogy honnan van meg nekem a honosítás. Nagyon örülnék, ha ezt esetleg ki tudnátok igazítani, illetve belejavítani, ha valamit nagyon elírtam.
Vannak sztorik, amiket nem is olvastam, de nem tűnnek túl fontosnak, általában 1-2 részesek, és nem volt kedvem őket külön beírni. Ezeket önkényesen Tölteléknek neveztem el, de ez ne vezessen félre senkit se. Meg angol és magyar címek összevissza vannak, sok sztorihoz csak egy angol nevet írtam, akiről éppen szól az adott szám.
A 4 Pókember cím időrendje általában megeggyezik a megjelenésekkel, de mégnagyobb általánosságban egymás alatt történnek. Például a Nemzetellenes Összeesküvés és a Bőrfejes sztori, vagy a Klónsztori eleje egyértelműen egymás alatt történik. Szóval örülnék annak is, ha valaki hozzáértő venné a fáradtságot, és a sorrendbe is belejavítana.
Jah, és ha esetlegg lenne valami fontosabb, különálló történet (ami nem ezen e 4 címen jelent meg, de mégis fontos), akkor azt is beleírnám.
Itt a link:
http://kepfeltoltes.hu/090805/Pokember_cimek_honositasok_megjelentveve_www.kepfeltoltes.hu_.jpg