A fesztiválon megvettem az új Csoda Pókot.
A Vörös Omegás borító jó választás lett, nekem jobban tetszik, mint a Harcosos.
Elektra jól elintézte Kalapácsfejet mert nem kapott fizut. De mondjuk érthető, ilyen esetben visszaáll a Vezérhez. Az Elektra-Fekete Macska harc számomra egyértelműnek tűnt, ugyanis Macs mindig jól kikapott Elektrától... Sőt, egyszer Macs majdnem meghalt miatta. De az utolsó pillanatban Holdlovag cselekedett. Eljött a nap vége, és Felicia rá akart mászni Peterre. Csak amikor levette a maszkját, akkor ráhányt Pókember gatyájára.
Ez picit arra emlékeztetett, amikor a klasszikus Pókemberben fedte fel magát Peter Felicia előtt. Akkor is vlami ilyesmi történt... (persze, hányás ott nem volt
) Amikor továbblapoztam akkor valami nagyon váratlan dolog történt számomra: kiderült ugye, hogy DeWolfe kapitány, akiben Pókember megbízott ennyi ideig, az is a Vezérrel van!! Azt megnézném, hogy amikor Peter legközelebb lóg a suliból, akkor May néni kirúgja a házból. smile.gif De mindent egybevéve nekem tetszett a Harcosok.
Vicces ez a "Kárelhárítás" (klasszikus Univerzumban Roncsbrigád). Mármint az, hogy szuperhősök után takarítanak '99 óta. Viszont megtudhattuk, hogy Vörös Omega volt a kár okozója, és hogy alakult Pókemberrel a csatájuk. Szerintem ez a Mr. Roxxon kicsit felülbecsüli (vagy hogy mondjam smile.gif ) Pókembert. Ugye ő azt hiszi, hogy tudja, hogy tudja kik küldik a szuperbűnözőket. De nem csak ő, hanem ugye Macs is többet várt el tőle. Na mindegy. A következő oldalakon ugye próbálták meglelni Pókember tartózkodási helyét, és sikeresen rá is találtak: a Midtown High School képében. Szegény Flash Thompsont rabolták el helyette. Erre mondják azt, hogy rosszkor rossz helyen. smile.gif Bagley szvsz jól rajzoltam meg az újvilági Silver Sable-t, nekem bejön.
És ugye a következő a bűvös 60-as. Már várom.