ennyi erővel a régi Csodálatos Pókember 62-es számától abba lehetne hagyni a gyűjtést.
Jó, de akkor még nem tudhattam, hogy mi fog történni évekkel, évtizedekkel később....
Úgy érted, ha akkor tudtad volna, hogy lesz OMD, már akkor abbahagytad volna? Vagyis, ha valaki ma megváltoztatná mondjuk Pókember eredetét (azaz az Amazing Fantasy 15-öt), megbánnád, hogy életedben olvastál Pókembert eddig?
Nem hagytam volna abba, viszont biztos leálltam volna a "gyűjtéssel", amikor elérünk valami "sületlenséghez", ami már nagyon nem tetszik nekem.
És természetesen nem bánnám meg, hogy addig olvastam X szuperhős kalandjait.....
Ha valaki megváltoztatná Pókember-eredetét, akkor azt alapból figyelembe se venném. Az olyan volna nekem, mint egy What if-történet.
Egy eredet-történet van, és kész!
Az nem tetszik, hogy egyes írók (olykor évtizedekkel később) belekavarnak a múltban, közelmúltban történtekbe, s jó pár dolgot másképp "mesélnek el"!
Mind a múltban történteket, mind a jelenben történteket össze-vissza kavarják......követhetetlenné válik az egész történet-vonal....
Tudom, hogy mindent ki lehet magyarázni, de nálam már van egy határ, ami után betelik a pohár
.
Azt is megértem, hogy új olvasókat is szerezni kell, akik biztos nincsenek annyira képben és nem zavarja őket annyira 1-2 dolog, csak hát ezzel régi olvasókat vesztenek....