Ezekről így utánnanézés nélkül fogalmam sincs hogy kicsodák, ilyen, hogy professzor Power még csak említés szintjén se ismerős. Mondjuk Thousandod már a kneten leírtad, de róla pl a marveldatabasen sincs se kép, se leírás. A spider man 2211 tizenegyről se hallottam még, de az az amazing bag-man se tudom elképzelni kicsoda. És a spiderman megamorph az mi? valami rajzfilmes robot pókember?
A Dusk meg a prodigy meg a pókember alteregók az üldözése idejéről?
Igen, a 4 álruhájából kettő.
A Bagman volt magyarul is kicsit, amikor az F4 levette róla a szimbiótát.
Nagyon részletes ez a csomag, olyanok is benne vannak, akik alig, vagy csak egyszer találkoztak Pókemberrel.
Például a Megamorph egy minisorozat, amiben még csak nem is a rendes Pókember volt, csak egy robotvilágos változata (ránézésre, de majd a Zsákosok kisegítenek, ha hülyeséget mondtam). A többiek:
026 - Bluebird (nem ismerem)
046 - Mindworm (klasszikus Amazing az első megjelenése, az utolsó az új Spectacular sorozatban volt)
052 - Living Brain (Amazing 8 )
079 - Shade (nem rémlik)
110 - Conundrum (amikor JMD visszatért a Spectacularra a Klónok után, ő írta)
133 - The Amazing Bag-Man (a magyar megjelenésén kívül, ezt is JMD írta ugyanakkor, ugyanott)
137 - Spider-Man 2211 (Pókember 2099 találkozik Pókemberrel one-shot. Utána még volt a Friendly Neighborhood Spider-Man címben is - ha már mindkettőt Peter David írta)
186 - S.H.O.C (ez is a Klónsztorik utáni időszakban volt, az újraindítás előtt. Pókember poénkodott is vele, hogy kitalálta, mit jelent a neve - mert nem tudta, hogy S.H.O.C. most jó, vagy rosszfiú-e. "Super Hero Of Course"
)
219 - Thousand (Tangled Web sorozat első 3 száma, amit Garth Ennis írt, ennek megfelelően jó gusztustalan volt
)
221 - Professor Power (egy Marvel Team-Upban, majd szintén JMD-től a Spectacular 197-199, közvetlenül Harry halála előtt).