Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 921998 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #3360 Dátum: 2015. július 13. - 20:27:39 »
Mindig megtalálod a főoldalon a "státusz" alatt. Nyomdában van.

Edwest12

• Bogár
  • **
  • Vészmanó
« Válasz #3361 Dátum: 2015. július 14. - 10:39:12 »
Okés, köszi!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3362 Dátum: 2015. július 17. - 14:01:41 »
Kikerültek az előzetes oldalak is.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3363 Dátum: 2015. július 17. - 16:12:10 »
Legalább már a postaládámba kerülne ki!  8)

Kókuszolaj

• Tarantula
  • *
« Válasz #3364 Dátum: 2015. július 28. - 13:45:41 »
Nagyon jó lett az új szám, de: nem felesleges egy kicsit a borító megismétlése az utolsó oldalon? Annyira nem tér el az alternatív és a tényleges borító, és a fontos információ (ti. a fiktítv sorszám) nem igényel egy oldalt. Nincs helyette semmi hasznosabb tartalom? :) Csak a honlapon is kész cikkek vannak, amelyek inkább megérdemelnék a nyomtatást.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3365 Dátum: 2015. július 28. - 15:47:10 »
Néha már bennem is felmerült, de úgy látom, hogy van rá igény továbbra is. Ezzel együtt nem lesz minden számon, csak ha odafér.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3366 Dátum: 2015. július 28. - 18:49:59 »
A cikkekkel helyettesítését teljes szívemből támogatom! ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #3367 Dátum: 2015. július 28. - 20:43:59 »
Regen a kandi lapos idoszakban volt ertelme, mert az tenyleg nosztalgia volt a kobon. De igy az eredeti 100. szam kornyeken mar tenyleg nincs nagy elteres.

jukjuk

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #3368 Dátum: 2015. július 28. - 21:52:26 »
Brutál jó volt a sztori, JMD nagyon érti, hogyan hozzon ki mindent az ilyen jellegű történetekből, nem hiába nagy kedvenc.

A díszdoboz szokásához híven, most is csodaszép lett. Jól mutatnak a testvéreivel együtt a polcomon.  ;D

"Erik Larsen összehozta benne minden idők második legcsúnyább Mary Jane-ét!" ..... Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy akkor melyik volt a legocsmányabb MJ? Ha lehet, kérnék egy képet is róla, hadd szörnyülködjek egy kicsit.  :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3369 Dátum: 2015. július 28. - 22:06:29 »
Egyszer már beszkenneltem, és belinkeltem, de már nem tudom, hol van. Mekitől volt az Infernóban egy egyiptomi jellegű fotózáson.  :)

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3370 Dátum: 2015. július 28. - 22:16:45 »
A 11. oldalon az tűnt fel,hogy Vermin,mikor a teherautó tetejéről leugrik,akkor arra az oldalra érkezik,ahol az anyós ülés van.De a következő kockán már a vezető oldalon száll be. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3371 Dátum: 2015. július 28. - 22:50:51 »
Nem, a jobb oldalon száll be.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #3372 Dátum: 2015. július 29. - 06:40:04 »
Basszus,megnéztem újra és tényleg!  :D
Optikai csalódás volt.  :P

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3373 Dátum: 2015. július 29. - 10:56:26 »
Regen a kandi lapos idoszakban volt ertelme, mert az tenyleg nosztalgia volt a kobon. De igy az eredeti 100. szam kornyeken mar tenyleg nincs nagy elteres.
Ezzel én is igy vagyok. A keritésdeszka feeling valóban jopofa volt, de igy már tényleg csak a felirat változik. A sorszámot meg lehetne emliteni a hátsó boritón is hogy jelen történetünl a régi sorozat x és y száma között játszódik.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3374 Dátum: 2015. július 29. - 14:29:27 »
Jól van. Már csak 2 rész van hátra, akkor a jövő éviekből már lehet, hogy kihagyjuk.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #3375 Dátum: 2015. július 31. - 12:45:20 »
Néha már bennem is felmerült, de úgy látom, hogy van rá igény továbbra is. Ezzel együtt nem lesz minden számon, csak ha odafér.

Szerintem poén az "ilyen lett volna ha" borító a számok végén, bár valóban érdekesebb dolgokkal is ki lehetne tölteni, mint mondjuk adatlapok, vagy összefoglalók, listák, mint nem is tudom melyik HP-ben a legértékesebb Pókember füzetek, vagy legfontosabb sztorik vagy egyéb összefoglalók, esetleg érdekességek gyűjteménye. Azokat szívesen olvasgattam anno.

Viszont inkább ez vagy akármi más legyen, mint az unalmas interjúk :).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3376 Dátum: 2015. július 31. - 13:02:57 »
Unalmasak az interjúk?  :surp: Azt hittem, az dobja fel, meg tartalmasabbá teszi, meg minden. Kicsit a kulisszák mögé enged bepillantást, ami egy gyűjtői sorozatnak szinte kötelező tartozéka - lásd a díszdobozos DVD-ket, amin rengeteg extra van.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3377 Dátum: 2015. július 31. - 14:00:28 »
Én megelégszem az adatlapokkal is, de interjúkat fordítani amúgy elég jó dolog. Különösen, amikor a szaklapokból megy le valami cikk.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #3378 Dátum: 2015. július 31. - 14:33:25 »
Unalmasak az interjúk?  :surp: Azt hittem, az dobja fel, meg tartalmasabbá teszi, meg minden. Kicsit a kulisszák mögé enged bepillantást, ami egy gyűjtői sorozatnak szinte kötelező tartozéka - lásd a díszdobozos DVD-ket, amin rengeteg extra van.

Alapvetően a tavalyi Stan Lee-s interjú érdekelt, mert azt reméltem, hogy tele lesz érdekességekkel, mint pl. melyik karakterrel mit terveztek eredetileg és később mi lett belőle vagy ilyesmi, vagyis közvetlenül a képregényről és az azokban lévő karakterekről , történésekről, egyebekről lenne szó, vagy legalább érdekes és vicces történetek. Ehelyett kaptunk egy szappanoperát arról, hogy szépen felsorolták az elmúlt 50 éveben kik dolgoztak a Marvelnél és ki kivel van jóban és ki kivel veszett össze. Persze ha valaki nagyon benne van és mindenkiről tudja, hogy kicsoda és miért nagy név, meg persze érdeklik az ilyen információk, amik csak közvetetten kapcsolódnak a képregényekhez, akkor ő élvezheti az ilyesmit.
Persze megértem, hogy gyűjtőknek szól a sorozat elsősorban és ahogy elnéztem eddig rajtam kívül szinte mindenkinek tetszett, ezért nem mondom, hogy ne legyen, mert a többség akarata mindig fontosabb. Csak azt mondom, hogy míg a korábban említett érdekes képregényes összefoglalókat szívesen olvasgattam és nézegettem akár többször is, addig az interjúkat végigszenvedtem, mert mindig azt reméltem, hogy lesz benne valami érdekes, de aztán végül nem volt :). Szóval az idei interjúkba max beleolvasok, de lehet azt se :).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3379 Dátum: 2015. július 31. - 14:43:58 »
A Stan Lee interjú egészen más volt, az tényleg a Marvel kiadó létezésébe engedett belelátni. De a többi interjú? Buscema, Roger Stern, ezek másmilyenek voltak. Vagy a mostani DeMatteis is.