Sziasztok! Ez az első hozzászólásom itt a fórumon, csak köszönetet szeretnék mondani, hogy fut ez a sorozat, és hogy ennyi jó kiadvánnyal örvendeztet meg minket a Kingpin. Kissrác korom óta gyűjtöttem a póksit, de az Ultimate sor 20 számától abbahagytam. Az utóbbi években mindig belelapozgattam a HP-kbe, Batmanekbe, de nem fogott meg... Idén februártól azonban újra képregényolvasó/gyűjtő lettem, ekkor értesültem a PPP-ről. Azóta sikerült begyűjtenem azt a hiányzó 40-45 számot semices sorból (azért is írok, mert épp ma hozta a postás az anno megszavazott legrosszabb borítójú 101-es számot, ami még épp hiányzott

), valamint a PPP-ből is összejött a sor a 25. szám kivételével (itt meg is említeném, ha valakinek van fölös...

)
Szóval köszönöm, hogy visszaadtátok a gyermekkoromat. Lapozgatva a füzeteket olyan emlékek kerülnek felszínre, amiket nem is sejtettem, hogy a kobakomban vannak még.
Látszik, hogy Kaine-nek szívügye ez az egész, és azt is nagyon jó látni, hogy ennyire tartja a kapcsolatot a rajongókkal. Így tovább!
Üdv: egy hazatért
[és most kezdődhet a pókfonál felvétele, időrendben...]