Szerző Téma: Peter Parker Pókember  (Megtekintve 810375 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kzoli

• Sakál
Re:Peter Parker Pókember
« Válasz #4960 Dátum: 2020. Január 27. - 12:52:01 »
Egyszerűen hihetetlen, hogy a 21. században a Magyar Posta 1 hét leforgása alatt sem képes kihozni a PPP-t! Nem lehetne áttérni a Foxpostra? Borzalom az egész, és az sem biztos, hogy tényleg megérkezik. Volt korábban több nagyon fontos számlám, ami sosem érkezett meg.
Azt még hozzátenném, hogy a XXI. ker. és a XVII. ker. nem többtízezer kilométerre van. Bravó Posta! Már a képregényboltok is hamarabb kapták meg!
« Utoljára szerkesztve: 2020. Január 27. - 12:56:05 írta kzoli »

balogh44

• Thanos
« Válasz #4961 Dátum: 2020. Január 27. - 14:12:48 »
Hát inkább mint a Sprinter mondjuk! Hidd el, tudnék rémálomba illőket mesélni róluk is!

kzoli

• Sakál
« Válasz #4962 Dátum: 2020. Január 27. - 14:21:14 »
Nem ismerem őket. Csak azt nem értem, Tomiék miért vannak kapcsolatban a Magyar Postával, csak a renoméjukat  rontja. Ha lehetne, inkább most áttérnék arra, hogy valamelyik képregényboltba menjen az előfizetéses megrendelésem, még ők is biztosan és hamarabb megkapják.
Utálom a Magyar Postát, mert a régi kommunista rendszer máig is megmaradt maradványa. Rég fel kellett volna számolni! Lassan dolgoznak és körülményesen, jól elvannak, mint sz@r a fűben. A postások....pedig kevés kívételtől eltekintve gyökér idióták. Rendszeresen van nálunk olyan levél, ami másik, messzebb levő utcába való volna, csak lusta már visszamenni, mert siet. Én is jártam már úgy, hogy máshonnan hozta nekem el egy lakó a levelemet. Egyszer találkozzam azzal a paraszt, barom postással...
« Utoljára szerkesztve: 2020. Január 27. - 14:30:12 írta kzoli »

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4963 Dátum: 2020. Január 27. - 14:22:33 »
Mondjuk a GLS is borzalom, hogy sok esetben mennyire rugalmatlan. Nem alkalmazkodnak, nem segítőkészek a legtöbbször, tiszetelet a kívételnek néhány futár. Értetlenek, és nagyon idegesítő, hogy nem tudnak egy nappal előbb szólni, csak aznap, vagy néha fél órával vagy 10 perccel azelőtt, hogy kijönnek.
This is a joke. A real practical Joke.

kzoli

• Sakál
« Válasz #4964 Dátum: 2020. Január 27. - 14:33:49 »
Legjobb a Foxpost lenne. Bennük nem csalódtam még. Vagy lehessen választani postázó cégek között nekünk, vásárlóknak - például.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4965 Dátum: 2020. Január 27. - 16:20:19 »
Az előfizetés nem így működik. Képregényboltba bármikor átkérheted a PPP-t.

BBandika

• Gibbon
  • *
« Válasz #4966 Dátum: 2020. Január 27. - 17:14:16 »
Legjobb a Foxpost lenne. Bennük nem csalódtam még. Vagy lehessen választani postázó cégek között nekünk, vásárlóknak - például.

Ezekkel a Foxposthoz hasonló automatákkal csak egy gond van,hogy a kisebb településeken alig vagy egyáltalán nem elérhetőek;posta viszont szinte mindenhol van.
Nekünk itt Budapesten vagy a vidéki nagy városokban könnyű a helyzetünk és válogathatunk,de a kis településeken lakó vidéki kollégáknak már sokkal kisebb a választási lehetőségük.
Illetve Tomiéktól sem várható el,hogy minden előfizetőnél egyenként számon tartsák a szállítás módját.
A futár cégeknél az ár is probléma lehet,szinte annyiba kerül a szállítás,mint 1 példány a képregényből,gondolom senki nem szeretne 2000-2500 forintot fizetni egy 1000-1200 forintos képregényért a szállítás miatt.

Hidd el én is várom az előfizetett képregényemet,sőt én még ráadásul a XXI. kerben is lakom és még nekem sem jött meg! :P
« Utoljára szerkesztve: 2020. Január 27. - 17:17:29 írta BBandika »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4967 Dátum: 2020. Január 27. - 19:26:23 »
Igen, így van. Lehet szidni a postát, néha rá is szolgálnak, de egyedül velük működik az, hogy az előfizetői ár olcsóbb az újságososnál. Minden más megoldásnál úgy van, ahogy BBandika mondja: az újság árának kétszeresét fizetnéd érte.
Idézet
Hidd el én is várom az előfizetett képregényemet,sőt én még ráadásul a XXI. kerben is lakom és még nekem sem jött meg!
Csepelen rövidesen lesz személyes átvevő hely is az iroda közelében.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4968 Dátum: 2020. Január 27. - 20:15:54 »
Bár nekem ez kiesik, nem járok arra, de tök jó ötletnek tartom.
This is a joke. A real practical Joke.

kzoli

• Sakál
« Válasz #4969 Dátum: 2020. Január 28. - 08:43:59 »
Csepeli személyes átvevőhely szerintem is jó ötlet.

BBandika

• Gibbon
  • *
« Válasz #4970 Dátum: 2020. Január 28. - 18:32:47 »
Igen, így van. Lehet szidni a postát, néha rá is szolgálnak, de egyedül velük működik az, hogy az előfizetői ár olcsóbb az újságososnál. Minden más megoldásnál úgy van, ahogy BBandika mondja: az újság árának kétszeresét fizetnéd érte.
Idézet
Hidd el én is várom az előfizetett képregényemet,sőt én még ráadásul a XXI. kerben is lakom és még nekem sem jött meg!

Ez óriás királyság! :D :kingpin:

Bukowski

• Rózsa
  • *
« Válasz #4971 Dátum: 2020. Január 29. - 15:25:23 »
Sziasztok, szeretnék egy kis segítséget kérni. :)

Most állok neki a Klónsztorinak (úgy voltam vele, hogy egyben olvasom, tehát eddig vártam),
és érdekelne, hogy a Pókember és a Sikoly különszám hová tartozik a történetben időrendileg.
Próbáltam keresgélni neten, de egy idő után feladtam, gondoltam, inkább megkérdezem.  :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4972 Dátum: 2020. Január 29. - 15:29:41 »
A Sikollyal kezdd, az közvetlen előzménye.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4973 Dátum: 2020. Január 29. - 15:39:34 »
A Sikoly gyakorlatilag párhuzamosan játszódik a Zord Vadásszal. Egyszer megpróbáltam kibogozni az időrendet köztük, de felidegesített, mert rájöttem, hogy kronológiai sorrendben értelmetlen az egész. Mindenesetre a Sikollyal érdemes kezdeni, az a jobb a kettőből.

Bukowski

• Rózsa
  • *
« Válasz #4974 Dátum: 2020. Január 29. - 16:18:22 »
Gyorsak voltatok, köszönöm a gyors választ!   :kingpin:
A zord vadász az a Grim Hunt, ugye?
Azt szerintem nem olvasom újra, mert azt pár hónapja olvastam, a két Kravenes után, harmadiknak.  :)
« Utoljára szerkesztve: 2020. Január 29. - 16:21:43 írta Bukowski »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4975 Dátum: 2020. Január 29. - 16:36:44 »
Nem, a Grim Hunt az egy újabb sztori. Ő a Spider-Man 46-49-re gondol, ami a PPP 30-ban jelent meg. De az nem igazán előzmény még, csak bemutatja a Zord Vadászt. A Klónsztorihoz nem sok köze van.

Bukowski

• Rózsa
  • *
« Válasz #4976 Dátum: 2020. Január 29. - 16:49:10 »
Ja, tényleg, az Zord vadászat, amire én gondoltam.
Ha viszont az karakterbemutatás, akkor lehet, hogy azzal kéne kezdenem.
Aztán utána a Sikoly, aztán a PPP-k.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4977 Dátum: 2020. Január 29. - 16:56:38 »
Igen, arra gondolok. Annyi köze van a klónsztorihoz, hogy megérkezik Ben, bár nem ő a főszál.

Bukowski

• Rózsa
  • *
« Válasz #4978 Dátum: 2020. Január 29. - 17:45:16 »
Köszönöm a segítséget, így már legalább értem, hogy minek állok neki.  :)
Ha közben kiderül, hogy mégsem, akkor meg rajtatok nem múlt a dolog.  :hehe:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4979 Dátum: 2020. Január 30. - 02:01:47 »
Még a PPP-k előtt ott az Erő és felelősség sztori a régi Csoda Pókból.