A Vészmanó él és a berlini kaland PPP kiadások miatt elkezdtem újra olvasni a régi CSP Semices részeket, kiegészítve a PPP első éves kiadásával, hogy felelevenítsem hogy is volt a Vészmanó sztori.
De előtte a PPP Varázslós részek miatt visszaléptem egészen a CSP Semic 3-as részéig. Jó kis kör, élvezem is, bár emiatt nem tudok lépést tartani a különféle új Kingpin kiadásokkal, amik közben elképesztően dinamikus ütemben jelennek meg. De mindegy, majd csak utolérem magam egyszer.
Az a kérdésem, hogy tudja valaki milyen kiadványban jelent meg a CSP Semic 16-os számában emlegetett Brand Kft. sztori előzménye, mikor a Gyilkos Gébics elrabolta Marla Jamisont? Sztem az a PPP-ből is hiányzott. Szívesen elolvasnám angolul ha kiderül hol jelent meg.
Kicsit off topik, de leírom ide: Egyébként óriási köröket futok egyes Kingpin kiadványokkal, pl, az Amerika Kapitány a tél katonája miatt újraolvastam a Nagy Marvel képregény gyűjtemény ide vonatkozó két kötetét is.
Most jutottam hozzá a Marvel Legendák Kitörés kötetéhez, ami miatt újraolvastam a csatlakozó Bosszú Angyalai Kitörés kötetet, a közben megjelent kimaradt Polgárháború Bosszú
Angyalai kötet és a Polgárháború Frontvonal miatt az ehhez csatlakozó Kingpin köteteket, az új Bosszú Angyalai kötet miatt annak az előzményeit, az újonnan megjelent X-Faktor miatt pedig szintén visszaléptem ide-oda.
Nagyon élvezetes, de "melós" is, mert az időben össze vissza megjelenések miatt nehezen követem, és nem emlékszem pontosan mindenre, így újraolvasok sok mindent.
Könnyebb a dolog, ha független a kötet, de amúgy én szeretem a sorozatokat, és szeretek képben lenni az idővonalban. Így viszont, ahogy írtam feljebb, nem bírok lépést tartani az új kiadásokkal.
Könnyítés lehetne még, ha a párhuzamos címek a PPP kivételével pl. Bosszú Angyalai, Pókember, X-Men egy idővonalban futnának egyszerre.