Szerző Téma: A Bosszú Angyalai  (Megtekintve 580586 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:A Bosszú Angyalai
« Válasz #2820 Dátum: 2015. március 10. - 22:07:09 »
Mostantól rendelhető minden újdonságunk.

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #2821 Dátum: 2015. március 11. - 10:42:30 »
Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, hogy az eddig megjelent Bosszú Angyalai köteteket milyen sorrendben érdemes megvenni és olvasni. Lehet már kérdezte ezt valaki, és volt is már rá válasz, de valahogy nem vitt rá a lélek, hogy minden oldalt visszaolvassak... A válaszokat előre is köszönöm.

fefeaty

• Pókirtó
  • *
« Válasz #2822 Dátum: 2015. március 11. - 10:51:59 »
Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, hogy az eddig megjelent Bosszú Angyalai köteteket milyen sorrendben érdemes megvenni és olvasni. Lehet már kérdezte ezt valaki, és volt is már rá válasz, de valahogy nem vitt rá a lélek, hogy minden oldalt visszaolvassak... A válaszokat előre is köszönöm.

http://www.pokember.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=178%3Akingpin-koetetek-olvasasi-sorrend&catid=1&Itemid=5

BenGee

• Rózsa
  • *
« Válasz #2823 Dátum: 2015. március 11. - 13:53:14 »
Sziasztok!

http://www.pokember.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=178%3Akingpin-koetetek-olvasasi-sorrend&catid=1&Itemid=5

Köszönöm! :)  :worship:
« Utoljára szerkesztve: 2015. március 11. - 13:55:27 írta BenGee »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2824 Dátum: 2015. március 11. - 14:51:55 »
Frissítve is.

kevinkain

• Rinó
  • **
    • KevinKain
« Válasz #2825 Dátum: 2015. március 13. - 20:54:06 »
Frissítve is.

Ennek örülök, mert már épp kérdezni akartam, hova tegyem a Fenegyerek kötetet :).
És akkor gondolom a tavalyi M+-os Fenegyerek meg utána, vagy később?

Meg itt láttam az őszi ÚBA kötet címét, hogy "A háború vége" lesz. Ezt a címet már egyszer elsütöttétek és már akkor is snassz volt :). Jobb lenne valami kreatívabb cím, vagy legalább akkor az "Invázió vége". De persze ez csak az én szubjektív véleményem :).
Más topikba kéne írnom, de mivel most épp alcímekről beszéltem, így megemlítem, hogy esetleg a kötetméretű M+ különszámoknak nem lehetne alcíme? Gondolok itt a tavalyi Fenegyerek kötetre, mert ha M+-ok között tárolja valaki akkor nicns sok jelentősége, de ha betenném a kötetek közé, akkor már jó lenne. De ez csak egy ötlet :).

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2826 Dátum: 2015. március 13. - 22:24:47 »
Ennek örülök, mert már épp kérdezni akartam, hova tegyem a Fenegyerek kötetet :).
És akkor gondolom a tavalyi M+-os Fenegyerek meg utána, vagy később?
Mehet utána, közvetlen folytatás.
Idézet
Meg itt láttam az őszi ÚBA kötet címét, hogy "A háború vége" lesz. Ezt a címet már egyszer elsütöttétek és már akkor is snassz volt :). Jobb lenne valami kreatívabb cím, vagy legalább akkor az "Invázió vége".
Vaze, azt akartam írni.  ;D Javítom.
Idézet
Más topikba kéne írnom, de mivel most épp alcímekről beszéltem, így megemlítem, hogy esetleg a kötetméretű M+ különszámoknak nem lehetne alcíme? Gondolok itt a tavalyi Fenegyerek kötetre, mert ha M+-ok között tárolja valaki akkor nicns sok jelentősége, de ha betenném a kötetek közé, akkor már jó lenne.
Nemigen. Marvel+ / Fenegyerek/ valami? Túl sok lenne, és sok helyet el is foglalna a borítón. És amúgy sem tudod betenni a kötetek közé, mert az idei sztori 3 részes, füzetes lesz.

kzoli

• Sakál
« Válasz #2827 Dátum: 2015. március 28. - 12:43:52 »
A Titkos Invázió könyvvel kapcsolatban:
jó kis kiegészítője a fősodornak, sok kérdésre választ kaptam, amit esetleg fel szerettem volna tenni. Kellett ez a kiadvány, ami jópár dolgot megmagyaráz. Annak is örülök, hogy voltak benne doksik is. Nagyon jó ötlet volt, hogy ki lett adva ez a történet, így a folyamatosság is megvan. Szép kiadvány, remek történet a rajzokkal együtt.
Köszönöm!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2828 Dátum: 2015. március 28. - 12:46:41 »
És még nincs vége, a maradék kérdésre majd a befejező kötet ad választ. :)

ollépeti

• Grizzly
  • *
« Válasz #2829 Dátum: 2015. március 30. - 21:17:37 »
Tegnap elkezdtem olvasni az Új Bosszú Angyalai: Kitörés-t. Nagyon tetszik a történet, csak sajnos kb 20 oldal a kezemben maradt. Egyszerűen kiszakadtak a lapok. :-\

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #2830 Dátum: 2015. március 30. - 21:34:45 »
Hát ez előfordul néha sajnos. Nekem a Venom járt így.

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #2831 Dátum: 2015. március 30. - 21:42:09 »
Nekem is a Venom, de csak egy oldallal történt meg.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2832 Dátum: 2015. március 30. - 22:59:41 »
Ez a két képregényünk az, amelyekkel ez sajnos előfordul. A többi bombabiztos. Nem tudom, ezekkel mi volt más.

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #2833 Dátum: 2015. március 31. - 00:05:21 »
Nekem mindkettő egyben van (remélem, nem pont most hullanak darabokra a szekrényemben).
"Live for nothing or die for something, your call."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2834 Dátum: 2015. március 31. - 13:22:01 »
Magától nem tud, de már elég régiek, és normális kihajtás mellett már esélyes. Ennél a két kötetnél extrém óvatosság szükséges újraolvasásnál. Illetve inkább csak a Kitörésnél, a Venom az strammabb.

ollépeti

• Grizzly
  • *
« Válasz #2835 Dátum: 2015. március 31. - 20:33:28 »
Ez a két képregényünk az, amelyekkel ez sajnos előfordul. A többi bombabiztos. Nem tudom, ezekkel mi volt más.
Rendben akkor nem aggódom a többi miat. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2836 Dátum: 2015. szeptember 23. - 23:35:57 »
Kinn az új kötet borítója nagyban. Merész választás volt címlapnak, de bevállaltam. :)

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #2837 Dátum: 2015. szeptember 24. - 00:02:54 »
így képen kicsit furcsa, élőben szerintem sokkal jobban fog kinézni, bár szerintem jó, hogy ezt választottad. az a pókember nagyon bejön! dupla oldalas?

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #2838 Dátum: 2015. szeptember 24. - 01:09:09 »
Méltányolom a választást. Days of Future Past (Uncanny X-Men #141) nyitórészének címlapja ugrott be róla egyből.  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2839 Dátum: 2015. szeptember 24. - 10:08:03 »
így képen kicsit furcsa, élőben szerintem sokkal jobban fog kinézni, bár szerintem jó, hogy ezt választottad. az a pókember nagyon bejön! dupla oldalas?
A borító maga? Nem.