Nekem ilyen a Tiszta románc, és a Rocky. Legalább ötvenszer láttam őket.
A Rocky-t én is 10 fölött láttam jóval. A második részt viszont még attól is többször. Van egy pár Rocky fan haverom, különösen az egyik. Elképesztő a srác.
Nyáron megyünk faházas buliba, hajnalban, hazakeveredsz tök részegen, fáradtan, minden bajod van, ki vagy száradva, stb. De a srác, nemhogy lefeküdne, hanem felveti, hogy nem nézzük meg a Rocky 2-őt?

És addig erősködik, amíg valaki le nem ül vele, hogy nézzék valamelyik Rocky részt.

Amúgy ilyen állapotban egészen érdekes, új megvilágításba kerülnek a filmek, majd próbáljátok ki.

AMúgy nálam szerintem a rekorder filmek a Terminator 2, meg az Aliens. Nemtom hányszor láttam őket, de 40, illetve 30 fölött az biztos. Olyan 10-11 évesen volt, hogy kéthetente megnéztem őket.
A Jedi visszatért meg azért láttam nagyon sokszor, mert az volt az egyetlen eredeti videokazim. HOgy ez miért vett rá, hogy annyiszor megnézzem, ne kérdezd.

Moziban legtöbbször az Avatart láttam, vagy négyszer. Annak ellenére, hogy bár jó film, közel sem Cameron legjobbja. Meg persze nagyon popcorn szagú. De a látvány miatt magamtól megnéztem kétszer, aztán még kétszer elrángattak.
Háromszor láttam még a Star Wars 3-at (ha az itthoni kis nomád mozit is belevesszük, akkor azt is négyszer), meg a Pókember 2-őt.