Szerző Téma: Alkotók  (Megtekintve 360548 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:Alkotók
« Válasz #2160 Dátum: 2017. Szeptember 14. - 14:03:16 »
Hehh kemény! akkor sztori is volt!
Jók a képek, jó a jelmez. A hajad is! :) Az edzéssel hogy haladsz?
Tudom, hogy megint  most kiszúrok egy részletet, de a bakit nem volt szíved összecsiszpapírozni? :D Vagy legalább sározni.

Ha már fotózás, meg poén, meg posztapokaliptik:
Cosplay Chris összerakott egy eszméletlen Redhood jelmezt.
kb 4:25-től nézzétek az öltözködés folyamatát, tök vicces lesz 4:32-nél.  :lol:

És itt csak a sisak:

Todd

• Pókfej
« Válasz #2161 Dátum: 2017. Szeptember 14. - 14:34:15 »
Hehh kemény! akkor sztori is volt!
Jók a képek, jó a jelmez. A hajad is! :)
Köszönöm, ja a sérómat direkt visszanyírattam a fotózás előtt.
Tudom, hogy megint  most kiszúrok egy részletet, de a bakit nem volt szíved összecsiszpapírozni? :D Vagy legalább sározni.
Ezt más is említette így valószínű, hogy azon a részen szó szerint csiszolni fogok még. XD
Amúgy az a bakancs az egész jelmez legöregebb része, még az első fizetésemből vettem, 7 éve, és azóta ősztől tavaszig mindig a lábamon van. XD
Az edzéssel hogy haladsz?
Őszintén, nem úgy ahogy szeretném. :lol:
Erőnlétben és fizikálisan ezerszer jobban vagyok, mint mondjuk egy éve, amikor elkezdtem edzeni. Akkor kb heti 3-4 x fél óra súlyzós edzés, meg heti 1x 4 km futás volt a terv.
Most 3x4 egy óra edzés nagyobb súlyokkal, plusz heti 2x 8km futás, vagyis mindenből több mint dupla annyi, és sokat javult a testtartásom is.
Viszont külsőleg olyan kb. fél éve nem érzek változást, az első fél évben volt látványos különbség.

Jó mondjuk a 2015-ös énemhez képest, amikor elkezdtem cp-zni, azért bőven van különbség, pedig súlyban csak kb. 2-3 kiló az eltérés.

Cosplay Chris összerakott egy eszméletlen Redhood jelmezt.
Igen tényleg nagyon menő lett. A beöltözés nála is vicces, az nálam is macerás. XD
« Utoljára szerkesztve: 2017. Szeptember 14. - 14:46:09 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2162 Dátum: 2017. Szeptember 14. - 18:09:09 »
Na jó, hogy 2015-ben így néztél ki, de melyik évből jöttél?  :hehe:
Hát azt nem tudom miért nincs változás, ezt egy szakértőtől kéne megkérdezni, mondjuk egy konditeremben.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2163 Dátum: 2017. Szeptember 14. - 18:23:02 »
Mindig is érdekelt, hogy az a kis maszk, ami a fenti videón is van a sisak alatt a srácon, hogy az istenbe marad fenn? Ragasztóval? :headscratch:

coleman

• Bűnölő
« Válasz #2164 Dátum: 2017. Szeptember 14. - 18:29:48 »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2165 Dátum: 2017. Szeptember 14. - 18:46:20 »
Mindig is érdekelt, hogy az a kis maszk, ami a fenti videón is van a sisak alatt a srácon, hogy az istenbe marad fenn? Ragasztóval? :headscratch:
Itt a srácon egyszerűen gumi pánttal van fent, a haját ráfésüli.
A képregényben/filmekben nem kérdezünk ilyet!  :lol:
A filmekben a jelmez... vagy ragasztva van bajuszragasztóval, vagy ugyanígy pánttal és cgi-vel eltüntetve? Bár anno a Mindörökké batmanben robinon biztos ragasztva.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2166 Dátum: 2017. Szeptember 14. - 18:53:34 »
Hát azt nem tudom miért nincs változás, ezt egy szakértőtől kéne megkérdezni, mondjuk egy konditeremben.
Ugye eredetileg az volt az alapelv, hogy annyit nem tervezek foglalkozni a témával, hogy megérje konditerembe járni, de most már pont annyit foglalkozom a témával (heti 4-6 óra), hogy érdemes lenne edzőhöz fordulni. :lol:

Amúgy bátyám személyi edző, csak nem igazán vagyok mostanában jóban vele. :p Sajnos ő nem az az ember, aki az edzőtermekről, és az oda járó emberekről kialakított sztereotípiákat ledöntené, sőt az egész élete a testépítés miatt indult el a lejtőn. Szóval jó eséllyel más mozgásformát fogok keresni magamnak.

Cosplayesek sokszor ragasztóval rögzítik az ilyen maszkokat (más esetekben van, hogy igazából a "maszk" csak festés). Egyébként jelmezeknél a ragasztó nem ritka dolog, pl lányok a nem túl sokat takaró ruhadarabokat is fel szokták ragasztani az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében. :D
« Utoljára szerkesztve: 2017. Szeptember 14. - 18:57:20 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2167 Dátum: 2017. Szeptember 15. - 06:38:45 »
Én gondoltam, csak tanácsért lehetne ilyen emberhez fordulni, nem kell konditerembe járni. Bár az sem ördögtől való dolog. Én is jártam pár alkalmat, amikor olyan szutyok idő volt, hogy nem tudtam bringázással levezetni az energiám és kiderült, hogy egész kellemes ott elfáradni.
Akkor talán ez egy jó apropó, hogy kialaaíts a rossz helyett egy jó viszonyt a bátyáddal.

coleman

• Bűnölő
« Válasz #2168 Dátum: 2017. Szeptember 15. - 11:12:18 »
Attól, hogy a bátyád olyan amilyen, még a súlyzó marad a legjobb eszköz a test formálására. Ha eredményt akarsz, kár lenne lemondani róla. A személyi edző állatfajt nem tudom őszintén ajánlani, mert sajnos brutálisan magas százalékuk zsírhülye - már ahhoz is, amiből él. A Sárga Kapszulát viszont tudom ajánlani, abból meg lehet tanulni, hogy érdemes csinálni, és hogy nincs csodaszer, csak edzés, diéta és idő.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2169 Dátum: 2017. Szeptember 15. - 12:02:44 »
Persze, szoktam, csak sokkal kevésbé kapcsol ki, mint mondjuk a futás, amit kifejezetten élvezek. Az edzőtermi légkör pedig egyenesen riasztó a számomra, ezért otthon edzek.
Nyáron próbáltam ki egy alkalommal olyan erőnléti edzést, hogy egy Gellért hegyi lépcsőn edzettünk, azt mondjuk tökre élveztem, csak már az odajutás, hazajutás is sok idő volt.
A könyvet majd lecsekkolom. :)
és hogy nincs csodaszer, csak edzés, diéta és idő.
Persze, ez nem is volt kérdés. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2170 Dátum: 2017. Szeptember 30. - 18:37:02 »
Megnézném egy filmben:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2171 Dátum: 2017. Október 15. - 13:14:00 »
Vajon hogy készíthetik ezeket a házilag barkácsoolt szobrokat, ha azok? Gyurmából értem, hogy lehet, pl egy embert megmintázni, de ilyen custom maketteket, hogyan?
https://hu.pinterest.com/pin/348254983668510319/

Kilgores

• Keselyű
  • **
« Válasz #2172 Dátum: 2017. Október 17. - 09:16:32 »
Ezt gondoltam érdekességként megosztom, főleg, hogy az első most jelent meg itthon is. :)
Jim Lee: Variációk egy témára

VTomi

• Pókfej

Todd

• Pókfej
« Válasz #2174 Dátum: 2017. Október 30. - 12:40:02 »
Menő lett. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #2175 Dátum: 2017. Október 30. - 13:47:35 »
JÓ!  :D
Itt az enyém:  :veszmano: :demon:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2176 Dátum: 2017. Október 30. - 17:56:26 »
Köszi!
Közben a pisztolyom is megkapta a végleges festéseket. Először is egy ezüstös kopást festettem az élekre, aztán cipőpasztával antikoltam.

Több kép: https://www.facebook.com/pg/varitomicomicsandillustration/photos/?tab=album&album_id=1420396991378067

Todd

• Pókfej
« Válasz #2177 Dátum: 2017. Október 30. - 20:17:42 »
Nagyon szép lett. :)
A cipőpaszta tartós, vagy lelakkozod utána?
Viszont van egy dolog, ami nekem annyira nem tetszik. A karcolások. Szerintem ezek a mélyebb szélesebb karcolások nem annyira jellemzőek fém anyagra, vagyis kicsit pont elárulja, a fegyver anyagát. Persze előre meg nem mondtam volna, hogy az ilyesmi jó ötlet-e.
« Utoljára szerkesztve: 2017. Október 30. - 20:34:37 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2178 Dátum: 2017. Október 31. - 08:00:57 »
Meglepően tartós a paszta. Kipróbáltam előtte egy műanyag felületen. Ja valóban túl mélyek. De azért nem bánom. :) Már kész. ÉS elsőre nem rossz. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #2179 Dátum: 2017. Október 31. - 21:31:39 »