Nézzétek, engem mindig is
A Peter Parker élete érdekelt. Azé, akivel felnőttem, és életem nagy részében követtem az ő életének folyását is. Akivel együtt örültem és együtt voltam szomorú. Mindenki, aki nem ő, nem juthat olyan közel hozzám.

A What If-eket azért szeretem, és ismerem el, mert bemutatja hogyan alakulhatott volna az eredeti Peter Parker élete bizonyos esetekben. Ugyanezért, valamennyire tetszik a Póklány is. Az Ulti Pókember már egy teljesen új karakter számomra, de őt is kedvelem. Mindenki más csak olyan, hogy mivel nincs annyi az eredeti Pókemberből, amennyi számomra elegendő lenne, hát elolvasok történeteket másokról is.

Annak idején nem vettem a rajzfilmes Pók-sorozatokat se, de azóta már beszereztem őket. Nem vettem a Spider-Man: manga című ff japán sorit se, és azt azóta se szereztem be. Ahogy az indiait, vagy egyéb túl alternatívat se (1602, Earth-X sorozat, stb). Ha megjelenne egy lego pókember-sorozat, szerintem azt se venném, csak azuért, mert Pókembert írtak a borítóra. Számomra a "Pókember" név mögött legyen valami érték is. Belátom, hogy hullámok lehetnek, de legyenek hegycsúcsok is.

Röviden, már túlságosan sok Pókember-cím van ahhoz, hogy mindet nyomon tudjam követni, venni, elpakolni, de fontosabb az, hogy ha megveszek egy Pókembert, szórakoztasson, vagy mutasson be valami újat Pókember világából. Ha elindulna egy olyan Pókember-sorozat, ahol Bart Simpson lenne a Pókember, szerintem azt se venném meg.