Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 692495 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re: Spider-Man
« Válasz #220 Dátum: 2007. augusztus 21. - 22:14:13 »
Skorpió és Venom nagyon elhúztak, utánuk jön a Zöld Manó, majd a Keselyű és a Kaméleon.
Vagy a Cabel and Deadpool. Vagyis mostmár a Wolverine and Deadpool :oh:
Hümmm??

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #221 Dátum: 2007. augusztus 22. - 10:35:33 »
MIvel nem olvasol X-Ment... Kábel meghalt (majd jövőre támaszják fel), és most egy ideje Deadpool azon van, hogy megakadályozza Rozsit abban, hogy lekaszabolja két haverját.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #222 Dátum: 2007. augusztus 22. - 20:43:44 »
Amazing Spider-Man 543

:spoiler: :spoiler:

:censored: Elég izgalmasra sikeredett ez a szám, főleg amikor Peter jól lecsapott egy zsarut. Bár amit viszont vártam, hogy mi lesz May nénivel, az nem derült ki ebből a történetből, ez is már csak a One More Day-ben fog kiderülni.  :xmen:

:spoiler:
« Utoljára szerkesztve: 2007. augusztus 22. - 20:58:53 írta Sepi »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #223 Dátum: 2007. augusztus 25. - 22:51:07 »
Előre szólok, lesznek benne spoilerek, bár nem nagyok, de nincs kedvem kimazsolázgatni őket...
Érdekes eset ez a Pókember... egyszerre jött ki ugye az ASM és a Sensational SM v2 "befejező" száma... előbbiben láthattunk egy szép lefelé ívelű pálya nagymonológját arról, hogy Pete önmaga szerint hogyan süllyed el a bűn mocsarában. Szerencsére történetre is haldtunk vmit, mert bár JMS monológjait szeretem, de marhára nem illenek Peterhez (még a jelenlegi történeti állapotok ellenére sem... Marc Spectorhoz elmenne, de Peter Parkerhez még egy JMD-féle pszichológiai mélypont alatt se). Erre kapunk egy hasonló megafilozofálgatást az SSM v2-ben, ami körülbeül... nem is tudom, marha sokszor körözi az ASM-féle szöveget. Az eleje sajna érezhetően töltelék (Pókember eredete kétszázezredszer is elmesélve), és a titokzatos figura is most vagy vki, akit ismernem kellene - ez  a jobbik eset -, vagy tényleg az, akinek láttatni akarják, ez esetben meg szép metafora, csak rohadtul nem illik a Marvel-univerzumba - tekintetbe véve, hogy ott "Isten" a kozmikus-részleg egy része, és a klasszikus keresztény "megjelenek és bölcsességeket mondok eltévelyedt halandóknak"-módon nem létezik... ám ennek ellenére a beszélgetés hihetetlen jó, de az utolsó oldal fogott meg igazán. Kár, hogy nagy eséllyel inkább csak egy "mi lett volna, ha..." lesz, ahol is a mondat végén ez szerepel: "...a főszerkesztő nem ragaszkodik makacsul a nagyon sokak által nagyon támadott ötletéhez Pókemberrel kapcsolatban, amit ha törik, ha szakad, véghez akar vinni." Gyakorlatilag stílusát/témáját tekintve nagyon hasonló volt ahhoz, amiket most HiPókban kapunk "átkötő" történetek megjelöléssel, de egy melléksorozatba már illenek is, sőt, igazság szerint az elmúlt hat számból szerintem magasan ez volt a legjobb (Eddie életben tartásának ötletét nagyon nagy marhaságnak tartom még mindig). Most már elő van készítve a terep, minden a One More Day-en múlik. A fősorozat gyakorlatilag egy éve kéziféket behúzva toporog, a régebbi mellékág elvarrta a szálait, a fiatalabb, ASM-nél ezerszer "Pókemberesebb" meg összekapkodta magát úgy-ahogy (bár akkkor is érezni, hogy egy nagy hentesbárddal lett lecsapva az egész vonal), lássuk, mivel rukkol elő Mr. Babylon 5 és Mr. Marvel-Nagyfőnök közösen.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #224 Dátum: 2007. augusztus 26. - 07:45:11 »
Egy kis újabb adalék a One More Day-hez:

Daily Bugle

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #225 Dátum: 2007. augusztus 26. - 09:08:02 »
Ez volt a kiadott sajtóanyag is róla. Ez a Daily Bugle is a CW alatt még úgy indult, hogy a háromnegyede álcikkekkel volt tele a Marvel-univerzumból, még a felépítése is egy napilapé volt, a végén meg ott virított a reklám, most meg már gyakorlatilag összeollózák a különböző hírportálokra felrakott előzeteseket/híreket a képregényekről, és kiadják reklámanyagként (és még pénzt is kérnek érte). *sigh* Pedig anno milyen jó kis ötletnek tartottam az ilyen "bepillantást" a Marvel világába. :(

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #226 Dátum: 2007. augusztus 28. - 23:52:26 »
A szavazás végeredménye:

Skorpió 10
Venom 9
Zöld Manó 5
Keselyű, Kaméleon 3
Elektro, Homokember, Vermin 2
Pléhsuszter, Rengető, Csapdász 1

Köszönöm a szavazatokat, itt az újabb, a supporting characters. Ismét hármat lehet megjelölni.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #227 Dátum: 2007. augusztus 29. - 07:00:11 »
Hmm, érdekes, de én nem tudok szavazni.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #228 Dátum: 2007. augusztus 29. - 10:22:09 »
Én se. :(

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #229 Dátum: 2007. augusztus 29. - 11:32:42 »
És valamiért én sem.... :(

Ju

• Pókfej
« Válasz #230 Dátum: 2007. augusztus 29. - 11:44:26 »
Nekem ment még este...

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #231 Dátum: 2007. augusztus 29. - 11:47:06 »
Akkor lehet, hogy Kaine nagyon hamar lezárta a szavazást... :headscratch:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #232 Dátum: 2007. augusztus 29. - 12:06:43 »
Vagy meg se nyitotta :DNekem sincs szavazás.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #233 Dátum: 2007. augusztus 29. - 12:35:37 »
hát szaazni én sem tudok, sőt, be is van jelölve, hogy már szavaztam, pedig nem is :headscratch: a fórum szerint MJ-re és Betty-re, pedig az száz, hogy én JJJ-re szavaztam volna
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #234 Dátum: 2007. augusztus 29. - 12:39:46 »
Nálam meg Flash és JJJ van bejelölve (akiket legutolsónak jelölnék épp meg...). Még ha az MJ-Robbie páros volna, de így...

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #235 Dátum: 2007. augusztus 29. - 12:43:58 »
Akkor lenulláztam és kezdjük az egészet előről. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #236 Dátum: 2007. augusztus 29. - 13:29:18 »
NOs én szavaztam. Mélyésgesen felháborít, hogy a Fekete Macska csak mellépszereplőként szerepel. :lol:
Amúgy őt nem magyaráznám...MJ-t se. Pókember felesége, évek óta...maradj velünk MJ :-\

A 3. ember Robby...mindig is szerettem őt az előélete és a mélyésgesne korrekt viselkedése miatt. JJJ-t is megmentette már párszor, szóval ez is mellette szól. ;D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #237 Dátum: 2007. augusztus 29. - 13:45:04 »
A Fekete Macska ha már lemaradt az ellenségek közül, jusson be a barátok közé, nem?  :D

Nem tudom mi gond lehetett a szavazással, én megnyitottam és utána nem nyúltam hozzá. De már mindegy is.

rainman

• Gibbon
  • *
« Válasz #238 Dátum: 2007. augusztus 30. - 21:26:21 »
Én a Fekete Macskára szavaztam, bár MJ-t is nagyon kedvelem. ;) Látom May nénire senki nem voksolt...senkit sem érdekel a vén szatyor. :hehe:
"...nem érzek mást, csak hálát, hülye kis életem minden egyes percéért"

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #239 Dátum: 2007. augusztus 30. - 21:44:47 »
 :hehe:
Nem arról van szó, de lassan már teherré válik tényleg. vagy már csak múlt idő?