Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 692395 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re: Spider-Man
« Válasz #440 Dátum: 2007. december 11. - 16:04:39 »
Nem zavar, csak alapvetően annyira belterjes volt ez a fórum jó darabig, hogy szerintem simán megszoktuk, hogy lehet angol szöveget is berakni. Csak szólja, ha gond van, azért vannak itt honosítók és fordítók is, akik segíthetnek... :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #441 Dátum: 2007. december 11. - 16:06:55 »
Szóval megy a Marvelnél a botrány. Nem csodálom, már várható volt. Én inkább azon csodálkozom, hogy Q még mindig a helyén van. :roll: És JMS-t már jóval korábban el kellett volna távolítani a Pókembertől, sőt az írószerszámok közeléből is.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #442 Dátum: 2007. december 11. - 16:08:12 »
Na igen, a Civil War óta elkövetett "háborús bűnökért" ziher hogy fejek fognak hullani a Marvel-nél. Mondjuk szerintem túlzás, hogy Queseda vigye el az egész balhét. Látjátok nem is volt hülyeség amikor felvetettem a nyilvános kivégzés ötletét. Bár én Romita jr. ellenes vagyok de nagyon, az amcsik tényleg szegény Joe Q fejét követelik aranytálcán. Csak az zavar nagyon, hogy Stan Lee-től nem hallok sehol véleményt a történtekről:
http://forum.newsarama.com/showthread.php?t=138875

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #443 Dátum: 2007. december 11. - 16:09:55 »
Oké, rendben, akkor majd szólok! ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #444 Dátum: 2007. december 11. - 16:14:46 »
Quesadát nem fogja eltávolítani senki. Kihúzta a Marvel a pénzűgyi dolgokból, és sajnos, az utóbbi 5 évben a Marvelt is csak a profit érdekli, ahogy elnézem. Az egy más kérdés, hogy jönnek a jobbnál-jobb értelmetlen űberatommegagillette crossoverek, meg a hihetetlen nagyszabású dolgok. Önmagában már az a tény, hogy mostanában milyen jó sztorik voltak az Amazing vonalon(vagy fél évvel lemaradtam a követésében), felháborító. De Quesadának mindegy, neki az a dolga, hogy növelje az eladásokat. Ezt meg is tette.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #445 Dátum: 2007. december 11. - 16:19:51 »
A helyzet kissé bonyolultabb, ugynis JMS meg hajlamos minden rossz kritikát arra fogni, hogy ez nem az ő ötlete volt, hanem ráparancsoltak. A OMD előtt pár hónappal még ellőte a Bendis-effektet is, hogy ő már évek óta erre a sztorira készült, és jól is jött a Civil War, most meg már az egész Q ötlete volt. A Sins Past alatt is ment a balhé ugye, mert eredetileg Petert szerette volna apának, aztán mikor kiderült, hogy az anyával van sokaknak baja, akkor megint mindent a szerkesztők nyakába varrt. Amikor egy idő után kifogásolták, hogy minek erőlteti az új ellenségeket, akkor előszöt jött, hogy nem stílusa régieket használni és másnak is bejöttek már az új ellenségek, aztán megint jött, hogy nem akarták felül visszahozni a húszezerszer levert elleneket. Quesadáról köztudott, hogy kisfiús lelkesedéssel tudja belevetni magát a Marvel-univerzumba (nem csak a múltban mutatott kiváló menedzseri-szerkesztői kvalitásaiért kapta meg azért a helyet :)) és rengeteg-rengeteg kisebb-nagyobb változás köthető állítólag a nevéhez akár sugallat akár nyílt parancs kapcsán, ám akármennyire is lelkes, Pókemberhez bizonyítottan nem ért, de nagyon. Csak sajna ő a kedvence. Emiatt most nagyon érdekes heyzetek kezdenek a jelek szerint kialakulni.
És ilyenkor örülök, hogy alapvetően mégis csak az X-ek a kedvenceim, akik jelen pillanatban egy űrrakéta sebességével ívelnek felfelé a  mostani sztorival minőségre és kis szerencsével eladásokra is, úgyhogy annyira nagyon nem hullajtok könnyeket, ha mondjuk 10 év után ismét a földbe döngölik a Pók- és az Angyalok-címeket... ;D

pepo: Igez, de egyelőre nem teljesen bizonyított, hogy a OMD növeli az eladásokat, lehet, hogy a harmadik-negyedik rész éppen, hogy visszaveszi azokat, de alaposan. De vhol vki sejthette a gubancot, mert iszonyat kegyetlen húzóneveket raktak a három stábba az újrakezdéshez... ennél csak az Ulti-címek kaptak durvább alkotókat.
« Utoljára szerkesztve: 2007. december 11. - 16:21:26 írta talgaby »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #446 Dátum: 2007. december 11. - 16:23:52 »
Quesada véleményem szerint, ha nem a gazdasági dolgokat nézzük, egy kegyetlen nagy kontár. Nem is tudok most olyan ötletét, vagy olyna dolgot mondani, amihez minden bizonnyla köze volt, ami tetszett...inkább elküldtem volna melegebb éghajlatra.

JMS meg jóhogy hárít mindenkit másra, nem csodálkozom.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #447 Dátum: 2007. december 11. - 16:36:32 »
Igez, de egyelőre nem teljesen bizonyított, hogy a OMD növeli az eladásokat, lehet, hogy a harmadik-negyedik rész éppen, hogy visszaveszi azokat, de alaposan.
Csak ez alapból nem biztosíték arra, hogy a történet jó, csak jó volt a nagy beharangozás. És én is úgy látom, hogy könnyen lehet, hogy a folytatásban erősen vissza fog esni az eladása.
Eleinte még én is úgy voltam vele, hogy megveszem eredetiben, de most már eléggé elbizonytalanodtam, hogy megéri-e, hogy a gyűjteményem része legyen. :-\

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #449 Dátum: 2007. december 12. - 10:03:10 »
Hm, az első irtóra Ramosnak tűnik (neki kéne már egyszer jó nagy slunggal a fejéhez vágni egy anatómiakönyvet, a koponya szerkezeténél kinyitva, ha lehetséges), de később meg a Strange-es határozottan Bachalora vall. Most vagy Bachalonak volt rossz napja az elsőnél, vagy Ramos felé őgyelgett egy szerkesztő, és rászólt, hogy ha már Pók-kiadványt csinál, kicsit erőltesse már meg a figuráit ufóból emberré.
Vagy mindketten rajzoltak, de az kicsit erős volna. Bachalot nem szabad elvinni a non-marked X-Mentől, mert szeretjük ott. :) Ramos mehet Pókot rajzolni, azért nem kár. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #450 Dátum: 2007. december 12. - 15:58:58 »
Ez a rajzoló nem lesz a kedvencem, de szerencsére van rajta kívül másik kettő is.

Ben Reilly

• Pókfej

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #452 Dátum: 2007. december 12. - 16:41:55 »
Közben megnéztem, Bachalo volt mindegyik Strange-es. Nem tudom, miért olyan randa az az első oldal, amikor a többi meg a tőle megszokott jó minőség. És nem tudom, miért nem volt jó neki az X-Men... :(

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #453 Dátum: 2007. december 12. - 22:06:20 »
Ez a rajzoló nem lesz a kedvencem, de szerencsére van rajta kívül másik kettő is.
Ja, például jövőre John Romita Jr is. :roll:

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #454 Dátum: 2007. december 12. - 22:27:28 »
http://spidertom.tlof.hu/kep/asm546.jpg
Ezt tuti nem McNiven rajzolta.

De ugy egyebkent is, en most nagyon bele kavarodtam ezekbe a rajzokba. Melyiket ki rajzolta?
Bachalo azert erosen visszavett szerintem a stilusabol, lehet nem is lesz rossz!!
Es ki az a McFairlane szeru Pokember?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #455 Dátum: 2007. december 12. - 22:29:27 »
Ez nagyon olyan, mint Greg Land.  :oh:

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #456 Dátum: 2007. december 12. - 22:51:31 »
Na ez az!!
Akkor mit keres a Pokember topicban??

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #457 Dátum: 2007. december 12. - 23:18:02 »
nekem is Landre hasonlít.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #458 Dátum: 2007. december 13. - 10:43:48 »
Nem tudom, szerintem meg pont azért nemn lesz az igazi a Bachalos történet, mert erősen visszavett a stílusából. Rajzoljon csak úgy, mint annyi éven át az X-Menben. Nem igaz, hogy ennyire mimózalelkűek lennének a Pók-olvasók (na jó, a klón-saga alapján igen).
Hm, az nem hiszem, hogy Land volna, bár hasonlít.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #459 Dátum: 2007. december 15. - 18:56:21 »
Nem hiszitek el, de most olvastam a két Damage Control minit, és mi volt benne? 90' körüli sztorik. Nos, megpróbálták elérni, hogy a szuperhősöknek regisztráltatniuk kelljen magukat a hatóságoknál!  :nezze: Csak éppen nem sikerült. Úgy látszik Millar csak visszaolvasott. Nincs új a nap alatt, mi?  :surp: