Kicsit kihalt mostanában ez a topic, szóval gondoltam teszek ide egy pár kérdést.
Mi a véleményetek a jelenleg futó Amazing Spider-Man sztori(k)ról?
Slott bácsi, sajnos hamarosan átadja az írói tollat másnak, és nagyon úgy tűnik, hogy nagy durranással akar lelépni
(Red Goblin sztori), de előtte még jól visszacsinál majdnem mindent, ami a Brand New Day óta történt. Értem ezalatt, hogy
PP menő csillárdos feltalálóból ismét csóró lett, megint a Bugle-nek dolgozik (bár már nem fotós), és nagyon úgy tűnik, hogy megint össze fog jönni MJ-vel.Ezeket most viszik is mint a cukrot jönnek már a sokadik printek is lassan,
főleg Red Goblin miatt, bár még alig kaptunk belőle egy pár oldalnyi ízelítőt. Valóban ilyen jó lenne ez a sztori?
Na, meg aztán a Marvel "Fresh Start" jegyében ismét itt egy újraszámozás. Ha jól tudom ezúttal az Amazing #801 után fog #1 jönni

.
Nick Spencer és Ryan Ottley lesz az új író rajzoló páros. Mit gondoltok róluk?
Spencerről csak annyit tudok, hogy ő írta a Hydrás Amcsi Kapitány sztorit, ami azért elég megosztóra sikeredett. Ottley-tól eddig csak egy pár pókos rajzot láttam. Eddig nem bejövős a stílusa, de hátha ez majd változik.
Közben megy a Peter Parker the Spectacular Spider-Man is a Zdarsky - Kubert párossal. A fene tudja miért, de jelenleg nekem ez jobban tetszik, mint az Amazing cím. Talán mert kicsit koherensebb a történetvezetés, bár elég vacakul indítottak
azzal, hogy megint előszedték Teresát, aki Peter nővére, de azért mégse, vagy fordítva?
Spider-Man / Deadpoolból egy kicsit le vagyok maradva, de talán majd kérdezek arról is.
Addig is várom a gondolatokat a a korábban említettekkel kapcsolatban.