Szavazás

Kit kedveltek a legjobban a Pók-mellékszereplők közül?

May néni
Flash Thompson
Mary Jane
Betty Brant
Fekete Macska
J. Jonah Jameson
Robbie Robertson
Glory Grant

Szerző Téma: Spider-Man (amerikai kiadás)  (Megtekintve 542899 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Spider-Man (amerikai kiadás)
« Válasz #4780 Dátum: 2018. November 16. - 12:44:08 »
Ez nagyon szép borító.  :spidey:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #4781 Dátum: 2018. November 16. - 18:06:27 »
Gondolom ez arra az ismert borítóra akar reflektálni, amikor Peter kidobta a pókruhát, és elsétált az esőben. És itt inkább Stan azt mondja neki, hogy ne dobd azt ki barátom, hidd el nekem, én tudom mi a jó. :) Vagy valami ilyesmit mondhatott a végén. :)
This is a joke. A real practical Joke.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4782 Dátum: 2018. November 16. - 21:09:36 »
Szerintem ezt mondja: - Visszaadom a ruhád, tartsd meg, mostantól már egyedül is boldogulni fogsz.

Dzsek

• Gibbon
  • *
« Válasz #4783 Dátum: 2018. December 14. - 23:32:51 »
Az előzetesek szerint  , eddig négy rész.  A Spidergeddon egy  vacak sorozat lesz . Szerintem nem sokaknak fog bejönni  :D Viszont a Superior Octopus ,első része , mégha  a Spidergeddon  tie-in-je is . Igy az első rész alapján még ellég jó  sorozat is lehet. DE,általában  {sajnos}  kb  3-4 számig  jó a szinvonal utána  sokszor kezd  romlani a szinvonal

A Spider-Geddon aaanyira nem lett rossz. Olvastam mar jobb sztorit, ez teny, de pl. Spider-Gwen 3 reszes kiteroje kifejezetten bejott. Ha mondjuk az ismetelten az elso szamtol indult Amazing cselekmenyehez hasonlitom (amit a harmadik szamnak a felenel dobtam felre), akkor kifejezetten elvezetes.

Mas: nem tudom ti hogy vagytok vele, de a Peter Parker - The Spectacular Spider-Manen kivul mas ertelmes fuzet jelenleg nincs a piacon - es az se egy hudenagy valami. En speciel mast nem is kovetek, csak a Ben Reilly - Scarlet Spidert, azt is csak azert, mert O orok, szemelyes favoritom.
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék(...)" - Nietzsche

balogh44

• Thanos
« Válasz #4784 Dátum: 2019. Február 02. - 23:44:34 »
2019-ben újra útnak indult a Friendly Neighborhood Spider-Man, Tom Taylor írásával és Juann Cabal nagyszerű rajzaival!

« Utoljára szerkesztve: 2019. Február 03. - 00:02:02 írta balogh44 »

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4785 Dátum: 2019. Február 03. - 14:01:23 »
Vajon eljut 20 számig? :D

Amúgy nagyon zsír az a borító.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4786 Dátum: 2019. Február 03. - 14:38:15 »
Nem fog, mert maximum hét hónap, és visszaszámozzák ezt is. A Marvelnek most ez a heppje, pár hónap után minden széria kap egy v1-es számozást. Aztán lelövik, megint újraindítják 1-essel, aztán megint visszaszámozzák.

Néha olyan érzésem van, tavalyelőtt valaki lecserélte a teljes marketinges részlegüket egy rakás részeges makákóra, de eddig senkinek sem tűnt fel. (Mondjuk nincs is sok különbség köztük és egy átlagmarketinges között.)

Dzsek

• Gibbon
  • *
« Válasz #4787 Dátum: 2019. Március 21. - 19:06:25 »
Most indult ket uj fuzet, a Life Story Mark Bagley rajzaival (nekem mindig is O volt a kedvencem) illetve a Marvel's Spider-Man. Szerintem mindketto baromi jo, oda-vissza csapjak a jelenleg futo The Amazing-szeriat.

A Marvel's Spider-Mannek kulon orulok, a videojatekban felvazolt vilagban igenis hatalmas potencial van. Az Ultimate ota a legjobb Peter Parker/Pokember feldolgozas, megreformalas. Mit gondoltok?
"Aki szörnyekkel küzd, vigyázzon, nehogy belőle is szörny váljék(...)" - Nietzsche

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4788 Dátum: 2019. Március 21. - 21:35:10 »
A világ a játékban érdekes, de a szereplők közül egyedül Kémriporter Mary Jane-nel lehetne írni is valami folytatásos képregénysorozatot komoly átalakítások nélkül. Pókember nagyon jól illik a játékba, de attól még a karakterleírása és a dialógusainak több mint fele kimerül abban, hogy „állandóan beszól mindenkinek random egysorosokkal”. Ezzel maximum gyerekeknek szóló képregényt lehet készíteni hosszú távon.
(Hozzáteszem, volt már ilyen, és piszokul jó volt.)

Persze ettől még lehet sikeres, a DC is keresett egy szebb összeget az Arkham képregényekkel (csak ott mondjuk sokkal képregénykompatibilisebb szereplők voltak) és az Injustice-szel (ami meg mondjuk sokszor mintha nem igazán erőltette volna magát olyasmivel, hogy illeszkedjen bárhol a játékokhoz).

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #4789 Dátum: 2019. Március 27. - 23:43:44 »
Hát...,ez vadászat cimű sorozat  ,ami az Amazing Spidermanban  most megy  . Csupa értelmetlen  felesleges  erőszak . Egy csomo karaktert   elintéznek  brutalisan  :( . A Superior  most szerintem sokkal jobb.  A sorozat cime  viszont  maradhatot  volna   Superior Octupus. Igy csak egy   újabb   ˝ Pókember˝ a tucatnyi közzül .  Szerintem  Dr Otto Octavius    új külseje  , ami bizonyos okok miatt kisé más  mint megszoktuk .  Bizonyos  körülmények  miatt  meg változott . De az még Spoiler  hogy  miért is.Az új   Octupus  szerkoja is   sokkal  Menöbben  nézet ki  mit a régi . Kár volt lecserélni pókrucira .
Mindannyan ragyogó  lelkek vagyunk

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #4790 Dátum: 2019. április 04. - 18:56:04 »
Hm, na igen.Már megint   a legújabb  is  ebben a Vadászat cimű  sorozatban   , már megint   egy   szerepló értelmetlen halála. Beteg ,kegyetlen  emberek  igy  szórakoznak a sorozatban .  :(.      :violent:  ezt neked Marvel  . A történetben  be mutatják  a szereplő eredet történetét . Elég szomorú  és tragikus .Nem ezt érdemelte volna . Nem  szeretem az ilyen   fölösleges    kegyetlenséget bemutató  sztorikat.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4791 Dátum: 2019. április 04. - 20:13:31 »
Hát, hogy nem érdemelte volna, az szubjektív. Pár véletlenszerű felbukkanást leszámítva volt összesen kettő története, abból a legfrissebb 21 éve. Sok olvasó szerintem azt se tudta, hogy kicsoda.
Mondjuk a Hunted attól még tényleg eléggé lapos hentelés eddig. Nem értem, miért sztároltatja a Marvel ennyire Kravent, még filmben se terveznek semmit vele, de már nevetséges, hogy tényleg mindenkit fél kézzel lenyom (én mondjuk a Hulk leverésénél adtam fel nála).

coleman

• Bűnölő
« Válasz #4792 Dátum: 2019. április 04. - 21:25:43 »
Elvileg terveznek vele a filmekben. Igaz, a Sony, nem a Disney, de a Pókember kapcsán már van egy egészséges együttműködés, és a Venom környékén is erősen nyomták a karaktert képregényekben, szóval ilyesmiről lehet szó.

Hogy mi lesz vele, azt nem tudjuk, de pletykálnak arról, hogy akarták használni a Black Panther filmben, és arról is, hogy kaphat egy önálló filmet. Morbius után szabadon, ugye :D

Az is vicces, hogy jelenleg nincs Batman, de a városának és az inasának saját sorozata van, a legnagyobb ellensége pedig saját filmet kap :D

Scrapwencher

• Rózsa
  • *
« Válasz #4793 Dátum: 2019. április 05. - 20:01:09 »
Kraven a legtúlértékeltebb karakter ever. Én már ott tartok, hogy semmit nem veszek meg amiben szerepel, mert egyszerűen idegesít a jelenléte. A Marvel gyűjtőiből is ki fogom hagyni, eddig is hagytam ki olyanokat amik nem érdekeltek.

Zöldlámpás

• Mysterio
  • **
  • Sid , a lajhár
« Válasz #4794 Dátum: 2019. április 18. - 22:52:25 »
 A Hunted  19. HU.-ban    szerepel egy fiatal srác, meg a többi részben is  .  Kissé más kinézzetel    mind meg szoktuk .  Egy  karakter  családtagja  aki   emberi formában egy   félkarú doki  más ik alakjában   egy gyik . Fura hogy szerepel  benne ,de én örülök neki . Mert a náunk meg jelent különszámnan  elég   morbib   és sokkoló  modon  ért véget   a pálya futása  .  Most mégis  itt van  hál istenek . De hogy a fenébe   jött vissza  ??? ??? :headscratch:   :nemtudom:  Remélem  hogy   { talán} azt részt  törölték  valamikor . A Marvel  pár évente teljesen  meg újitja  az univerzumát   és érvénytelenitenek  néhány  eseményt  ami addig történt  . Ennek  nem szoktam örülni  , de  most  igen . Akkor   kárvolt  szegény  srácért. Most  jó hogy  újbol  itt a gyíkfiú  . Remélem  most nem hentelik le . Mert akkor a a Marvel egy ......

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4795 Dátum: 2019. április 18. - 23:01:27 »
A válasz kb. az, amit egy Marvel-képregénytől elvár az ember, pláne az utóbbi évek Pók-történéseinek tükrében. Avagy természetesen egy klón, mert hát mi más lenne. :)
(Slott Worldwide történetfolyamának voltak jó pillanatai, pláne a magánéleti szálban, de ez mondjuk pont egy olyan megmozdulás volt, ahol szerintem bolygószerte egy lemondó sóhajjal forgatták a szemület az olvasók, hogy hát persze, hogy ez történt vele…)

dreid

• Grizzly
  • *
« Válasz #4796 Dátum: 2019. Május 01. - 19:12:11 »
Neem tudjátok, odakint eljutott már odáig a történet, hogy Peter Parkernek lánya ( gyereke ) szülessen, vagy ez még csak alternatív univerzumokban van?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4797 Dátum: 2019. Május 01. - 21:21:46 »
Sose fog, legalábbis amíg Joe Quesada nem megy nyugdíjba. Úgy rettegnek, hogy apává tegyék Peter Parkert, mintha legalábbis a cég sorsa múlna ezen. Pedig a DC-nél már az örök 29 éves Supermannek és a 35. évét soha be nem töltő Batmannek is van egy-egy fia. A Marvelnél a jelek szerint csak a Richards- és a Cage-házaspároknak lehet gyereke a 40 év alatti felhozatalból.

Nemrég volt egy ongoing, a Renew Your Vows, ahol a teljes família (Peter, MJ és a lányuk) is Pók-hősködtek, de pár hónapja azt is lelőtték. Bár a Marvelnél az emúlt 18-24 hónapban megint valakinek elgurult a gyógyszere, mert félévente-évente szüntetnek meg címeket és indítanak hasonlókat helyettük. Guardians of the Galaxyból 2017 óta négy(!) sorozat indult és szűnt meg, de Carol Danvers Captin Marvelje se képes kihúzni egy nyamvadt évet újraindítás nélkül.
« Utoljára szerkesztve: 2019. Május 01. - 21:26:15 írta talgaby »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4798 Dátum: 2019. Május 01. - 22:57:23 »
Ennek többnyire csak az az oka, hogy már nem ongoingban gondolkodnak. Amikor felvesznek egy alkotógárdát és 12 részre leszerződtetik őket, a következő csapat újra az 1-es számtól kezdhet.
A Renew... nem indult rosszul, de elég gyenge lett végül.

dreid

• Grizzly
  • *
« Válasz #4799 Dátum: 2019. Május 01. - 23:48:38 »
Sose fog, legalábbis amíg Joe Quesada nem megy nyugdíjba. Úgy rettegnek, hogy apává tegyék Peter Parkert, mintha legalábbis a cég sorsa múlna ezen. Pedig a DC-nél már az örök 29 éves Supermannek és a 35. évét soha be nem töltő Batmannek is van egy-egy fia. A Marvelnél a jelek szerint csak a Richards- és a Cage-házaspároknak lehet gyereke a 40 év alatti felhozatalból.

Nemrég volt egy ongoing, a Renew Your Vows, ahol a teljes família (Peter, MJ és a lányuk) is Pók-hősködtek, de pár hónapja azt is lelőtték. Bár a Marvelnél az emúlt 18-24 hónapban megint valakinek elgurult a gyógyszere, mert félévente-évente szüntetnek meg címeket és indítanak hasonlókat helyettük. Guardians of the Galaxyból 2017 óta négy(!) sorozat indult és szűnt meg, de Carol Danvers Captin Marvelje se képes kihúzni egy nyamvadt évet újraindítás nélkül.

Köszönöm és persze sajnálom...