Igaz, de le merem fogadni, hogy Betty miatt tetszik neked az a történet.
Bár nem titok, hogy nagyon szeretem őt, de nem. Azért tetszik annyira, mert kevés ilyen kilátástalan helyzetbe került Pókember, és a 2. rész elolvasásakor egyszerűen elképzelésem sem volt, hogy egyetlen rész alatt hogy húzza ki az író abból a sok kakiból, amibe beletette két részen keresztül.
Tök jó, ezt a szót még soha nem hallottam így.
Régebben rendszeresen jártam Dawson-fórumra.
Nem olyan egyszerű az, kaine painttel szerkeszti a képeket, azzal nem megy olyan gyorsan.
Nem is, több ezer éve Photoshopot használok.
Pepo: a telefonos példa azért nem jó, mert te akarsz
egy telefont venni. Nem az van, hogy kinéztél magadnak egy Nokiát, de mire megjön rá a pénz, addigra megjelenik hasonló árkategóriában - vagy olcsóbban - Erickson, Siemens és Sony is, vagyis ha a kiadó részéről nézzük, akkor neki az lenne jobb, ha alkatrészenként vennéd meg a Nokiát.
Na jó, hagyjuk, értem különben.
Ja, biztos átszaladtam rajta. Mindenesetre klassz lenne egy magyar BoP sori. Izé, ööö, miket is szeretsz még a DC-től?
Ööö, nem sokat ismerek. A Green Arrow tetszik, A Green Arrow/Black Canary tök jó volt, olvasom még a Jonah Hexet, de az újak annyira nem jók, mint a régiek... De mintha te egyszer azt írtad volna valahova, hogy nem veszel több magyar szuperhős képregényt, nem?
nem láttam még ilyen fan comicsokat, szóval ez a kiadvány fekete-fehér, vagy színes lesz?
Színes. A "fan comics" kifejezés inkább azt takarja, hogy nem kerül kereskedelmi forgalomba, azaz csak tőlem lehet megvenni. És persze Kingpin-méretben lesz, mielőtt valaki rákérdez.
Akkor ahogy olvasom ezt csak azok fogják érteni akiknek megvan a régebbi pókember sorozat is?
Attól függ, melyiket. Lesz olyan rész is, amihez nem árt ismerni a már megjelentet is, de például a tervezett második füzethez semmiféle előismeret nem szükséges (és nem is lehetséges).