Legyen ez a topik címe, aztán még meglátjuk.
Csak hogy egy helyre kerüljenek az ezzel kapcsolatos dolgok.
Mivel csak 300 példányos, és mivel nem biztos, hogy jutni fog mindenkinek, úgy tervezem, hogy előfizethető lesz. Mivel Marvelmánia (Marvel Legendák, Marvel képregények) a címe, magába foglal mindent a Marvel Univerzumon belül. Így hasonló koncepció alapján fog működni, mint a hajdani Marvel Extra. Elő lehet fizetni mondjuk egy évre előre (ez ugye 4 szám), amiben benne foglaltatik előre láthatóan 2 Pókember és 2 nem Pókember. Hogy melyik melyik lesz (melyik sztori, melyik nem Pókember képregény), az alighanem ugyanúgy csak akkor derül ki, amikor megjelenik, mint ahogy régen a Marvel Extra esetében sem lehetett tudni, hogy melyik sztorikra fizetünk elő, csak azt tudtuk, hogy Marvel képregényekre. Persze ez itt lazább lesz, mert legalább kettőt mindig tudok majd előre mondani, de nem biztos, hogy mindet. Viszont az előfizetés egyértelművé teszi, hogy jut a 300-ból az előfizetőknek, nem maradnak le egyetlen részről sem. Az előfizetést úgy képzelem el, hogy személyesen, vagy bankszámlára, a képregényt pedig optimális esetben szintén személyesen adom át egy rendezvényen, Marvel Klubon, bárhol, vagy postázom - ebben az esetben viszont rákerül a postaköltség is. A képregény árát úgy számolom ki, hogy a személyes átvétel esetében a lehető legkevesebb legyen, vagyis a postaköltséget nem tudom kihagyni belőle, vagy lenyelni. Tehát aki tudja, hogy postázni kell, az azt is rá kell hogy fizesse. Rákérdeztem: 400 ft a postázás költsége a 24 oldalasoknak egyszerű nagy borítékban, ajánlva.
A bulikra mindig viszem az előfizetők listáját, és pipálom azokat, akiknek átadtam.
Van kérdés?