Hol lehet olvasni az újranyomásról? És ami a legfontosabb: Peter Parker Pókemberből is lesz? 
Nem, Peter Parkerből nem lesz. A Polgárháborúra évek óta nagyon erős az igény, de valójában most láttam csak, hogy milyen nagy is. Azt megcsináljuk, ha kapunk rá engedélyt.
Azt szeretném kérdezni, vagyis inkább érdeklődnék, hogy a kiadó tervei között, nem szerepel-e klasszikus Marvel történetek kiadása, akár HC kiadásban megpróbálva? X-Men, Bosszú Angyalai, Vasember, Thor? Itt elsősorban a 70-es, 80-as évek béli történetekre gondoltam.
Nem igazán. Nem biztos, hogy nem fog megjelenni semmi, soha, de szerintem merész lenne 70-es évekből HC kiadványt csinálni. Először inkább TPB lenne, ha egyszer megkísérelnénk.
Rendelni is ott lehet majd?
Rendelni mindent itt, a webshopban lehet csak.
Kaine, nem nyitnál itt a fórumon egy topicot, ahova berakod a facebook oldalon megjelent fontosabb híreket? Pl. a Top 25 legjobb Pókember történetről nem szívesen maradtam volna le, csak véletlenül vettem most észre az újranyomás miatt.
Azért nem látom értelmét, mert eddig jóformán mindent kitettem ide a főoldalra is, amit oda. Ez a 25 most azért maradt le, mert itt épp szerverhiba volt. Lehet, hogy még utólag is kiteszem majd. Most kerültek ki az előfizetői sorsolás nyertesei.
Hirtelen amiket még nagyon bírok és nem voltak a listán: Gang War, Peter David külvárosi sztorija, az esküvő. Ha alaposan átgondolnám, hogy mik a kedvenceim, akkor félő inkább top50 lista kéne. 
A Bandaháborút én nem szerettem, a Külvárosi kirándulás az nagyon jó, az 50-ben nekem is benne lenne.
A Vadász lelke nekem hatalmas csalódás volt. A tökéletes utolsó vadászata után vétek volt megbolygatni Kravent.
Nekem visszahozta a hangulatát, még ha az eredetivel nem is ért fel.