Biztosan előfizető leszek , rám számíthatsz. Ártó függ , de lehet , hogy több is kell. 
Az ár egyszerű: ugye alapból belőttünk egy 690 ft-os árat a 24 oldalasokhoz és egy 1190-eset a 48 oldalasokhoz. Amennyiben 2 ilyen, 2 olyan jelenik meg egy évben, az 3760 ft (+ postaköltség, aki nem személyesen veszi át).
Amennyiben több lesz a 24 oldalas szám, abban az évben olcsóbb, ha több a 48 oldalas, akkor drágább.
Én még fontolom. Egy borítékba belefér egy éves adag (vagyis négy füzet) a 400 Ft-os postaköltséggel?
Ahogy írták előttem: a 400 ft-ot egy 24 oldalasra mondták a postán, így a 4 db-ra totál kizárt, hogy elég legyen. Ráadásul, ha egyben kéred, akkor nem is biztos hogy elég a sima boríték, hanem akkor ahhoz már buborékos kell, ami plusz 100-150 ft.

Úgy lehet előfizetni, hogy az első kettőből kettőt kérek, a többiből meg egy példányt?
Előfizetni így nem lehet. Akkor előfizetsz egyet, a másikat meg személyesen.
Ugye számozott lesz a cucc ? Akkor stipi stop a 007-es
Nem, nem lesz számozott. Sorszámmal ellátom, de az a füzetet jelenti, nem a példányszámot. Keményen megnyomná a nyomdaköltséget - és így az eladási árat is a sorszámozás.
Bocs a kötőtűért, de ha ez lesz (meg ha nem is), helyesen: Marvel-mánia.
Nos ezúttal ezt buktad Ati, mert nem lesz kötőjeles.

Vannak esetek, amikor bizony nagy ívben tenni kell a magyar hejesssíráss szabályaira, és ez pont egy ilyen. Lásd még a P. Mobiltól a "Metálmánia" című szerzeményt.

Énis tuti előfizetek majd rá, vagy igazából nem értem ezt az előfizetős dolgot, ha élőben minden alkalommal mikor megjelen felkereslek, akkor nem lehet kifizetni ott egy füzetet?
De igen, csak nem biztos, hogy még marad - például ha lesz 300 előfizető!

De persze a fórumozók az elsők.