Nem tudom,ki hogy van vele,de engem kisiskolás korom óta vonzanak a képregények.
Az egész a KOCKÁS cíművel kezdődött. Pif & Herkules történetei annyira tetszettek még,hogy időnként elmetróztam a déli pu.-ra az újságárushoz,ahol lehetett bezacskózott francia nyelvű Pif & Hercule képregényt kapni. Ezután jött a Pajtás újság,melyben szintén volt képregény.
Az Alfa című folyóirat a tudományos írások (olyan volt,mint egy mini IPM,és ez tetszett) mellett kiadott Asterix & Obelix képregényt és Villám Villt.
Közben voltak egyéb,akkoriban fekete-fehér kiadású Rejtő-regények is (Csülök,Tuskó Hopkins,stb), és Star Wars képregény. A jedi visszatér már nyugati minőségi színes képregénykönyvben jelent meg.
Az Alfa különszám --A Monolit bosszúja--című képregényben ismertem meg a Marvel hősöket.
Aztán jött a Marveles áttörés: Pókember megjelenik magyarul! Majd sorra X-men,Marvel Extra,Superman,Superman&Batman.
Sajnos,később meg kellett válnom az összes képregényemtől.
De idén úgy éreztem,hogy a képregények életem része,így sorra szerzem be a kiadványokat,amik megjelennek.
Nagyon tetszenek a felnőtt kiadványok is(Vertigo,jövőre folytatódó Y),az egyelőre még kevésbé ismert,de eléggé dekoratív Vampirella.