A Kokszra visszatérve, elvileg a 25. legjobb Batman sztori, de szerintem 3 rész alapján, amit eddig olvastam, annyira azért nem jó...
Szerintem nem elég életszerű, hogy a nagy "veterán" Batman ilyen könnyedén bedőljön. Szal engem nem győzött meg, és a rajz sem tud kielégíteni...
Ez még az első év körül volt, minden honosító oldalt átfutottam Batmanak iránt, és igazából (a magyarokat nem számítva) alig találtam. Abból a top 25-ből mondjuk kiadtak már 4-et, és honosítanak 3-t. Nagy kár, mert a hálószövő után mondjuk úgy, a denevéremberben vagyok a legjártasabb...
Mindent átfutó kitörésem volt még Supermanre, abból alig van valami, de legalább jó sorozatokat kezdtek el honosítani, és amikor kiderült a Jedi Históriák kiadása, kattantam rá az SW honosításokra. Abból tényleg szinte csak a Tales sztorikat hiányolom, meg várom a Chubakka folytatását a Newgenen, HZs-n meg minden jó. Dark Times jönne jól...
Mit olvastam mostanában: Pókember & Superman: az évszázad csatája. Börzén beszereztem a hiányzó részeket, csakhogy ne legyen hiányos, és az az igazság, hogy még tetszett is, pedig ez a szájbarágos narrátor stílus nem kenyerem, de ez már annyira sablonos, hogy az már klasszikus, végsősoron én nagyon élveztem.