Szerző Téma: Nem Marvel képregényekről  (Megtekintve 685982 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:Nem Marvel képregényekről
« Válasz #580 Dátum: 2008. szeptember 13. - 21:27:32 »
Ha a Disturbed befutna itthon akkor olvasnának. ;)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #581 Dátum: 2008. szeptember 14. - 10:09:44 »
Azért nem hinném. Szerintem ez teljesen elkülöníthető a zenétől. Én sem azért olvasok képregényt, mert valamelyik kedvenc együttesem tagja, vagy mert esetleg az egyik kedvenc színészem (pl Nicholas Cage) képregényrajongó, hanem azért mert szeretem olvasni őket. Biztos, hogy a mangások sem azért olvasnak mangát, mert valamelyik emo együttesük is ezt teszi. Ez hülyeség, és általánosítás. Persze biztos van egy-két ilyen divatember is köztük, de ez minden irányzatban fellelhető. Egyszerűen csak most ért be hazánkban a manga, ami azért már jó ideje itt volt nálunk is, hiszen rengeteg rajzfilmet adtak a csatornák, stb, ami megalapozta ezt, ennyi.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #582 Dátum: 2008. szeptember 14. - 10:27:23 »
Van abban valami, amit Sepi mond. Eleve, szerintem jóval több anime rajongó van, aki megveszi ezeket. Én csak a töri szakon vagy 10 embert ismerek, aki animet néz, vagy olvas Szegeden, míg képregény rajongók tudomáson szerint ketten vagyunk. Abból is az egyik X-menes, szóval nem is számít... ;D

Donnie

• Pléhsuszter
  • *
« Válasz #583 Dátum: 2008. szeptember 14. - 11:01:40 »
A DeathNote-ot kiváncsiságból megvettem de amennyire belelapoztam a rajzok gyengék. Remélem a story érdekesebbé teszi. Nagyjából tudom miről szól.

Gyengék a rajzok? Nagyon is jók azok, persze ez ízlés kérdése (is), azért egy kritikát belinkelek, hátha vkinek megjön a kedve hozzá http://oposszum.blogter.hu/?post_id=285484 - a szerzőt gondolom mindenki ismeri.

dr samson: az utolsó mondatod azért fájt...   Ismerős a helyzet amúgy, nálunk magyar szakon voltunk ketten képregényesek, törin viszont only voltam ezzel.

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #584 Dátum: 2008. szeptember 14. - 11:03:49 »
Az utolsó mondatot igazából csak Sepi bosszantására írtam... ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #585 Dátum: 2008. szeptember 16. - 20:50:20 »
Kezd viszketni a tenyerem ahogy ezeket a csinos kis ólomfigurákat nézegettem.

Külföldön már ez is megjelent

Adja isten hogy a magyar változat kiadói ne gondolják vérkomolyan azt a horribilis árat.

http://i152.photobucket.com/albums/s176/nightstar1441/EMDoomsday.jpg

Külföldön is megvan róla a vélemény

http://wizarduniverse.invisionzone.com/index.php?showtopic=3195

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #586 Dátum: 2008. szeptember 17. - 14:10:42 »
Na, hogy a nagy manga harc után ezt a topikot is feldobjuk kicsit, ma reggel végre el tudtam olvasni a Final Crisis-Revelation mini második számát és pozitívat csalódtam! Mert tetszett! Nagyon! az első számra azt mondta, hogy szerintem középszerű, de ez most nagyon bejött. És egyre inkább kíváncsi vagyok erre a Spectre karakterre.
Ja és jó hír, hogy jövő hónap végétől, ha gondoljátok, újra kaphattok összefoglalókat, de csak a New Krypton crossever eseményeiről, hogy népszerűsítsük kicsit Szupit. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #587 Dátum: 2008. szeptember 17. - 15:14:38 »
Az jó, jöhet.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #588 Dátum: 2008. szeptember 17. - 17:15:22 »
Engem is érdekel. ;)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #589 Dátum: 2008. szeptember 17. - 19:17:00 »
Ben szerinted csak te jösz lázba ezektől a figuráktól... hidd el... ugyan olyan rossz érzésem van nekem is hogy ezek miért nem az enyémek? :lol: :hehe:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #590 Dátum: 2008. szeptember 17. - 20:37:14 »
Én nem tennék egyet sem az az igazság. sosem vonzottak a figurák...egyszer akartam venni egy t800-as endoskeletont, de amikor megláttam hogy 30 rugó magyarba átszámolva, letettem róla.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #591 Dátum: 2008. szeptember 17. - 20:49:24 »
Én se vagyok figurás. Amikor megjelentek itthon a 20 centi körli Pókemberek, egyből vettem egyet, de egy hét után rájöttem, hogy nem tudok mihez kezdeni vele, úgyhogy el is adtam.

Ju

• Pókfej
« Válasz #592 Dátum: 2008. szeptember 18. - 10:04:04 »
Engem sem kötnek le a figurák... régebben egy 3 centis Buttercup ült a monitoromon (mert nagyon aranyos volt ahogy olyan morcosan nézett ;D), nálam ebben merült ki. Azóta két plüss újévi malac ül ugyanott. :lol:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #593 Dátum: 2008. szeptember 18. - 16:45:26 »
És még megvan JU? mert lehet igényt tartanék rá ha eladó / odaadó  :roll:  ;D

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #594 Dátum: 2008. szeptember 18. - 16:47:55 »
Valahogy ezek a figurák nekem nem jönnek be. :roll:
Bár az a kollekció az ölembe hullhatna.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #595 Dátum: 2008. szeptember 18. - 16:58:25 »
Bár az a kollekció az ölembe hullhatna.
Ettől ne tarts, ha éppen hullana feléd, Kanaszta eléd vetné magát értük.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #596 Dátum: 2008. szeptember 18. - 17:01:25 »
De tényleg ne aggódj, mert a figurák ólomból készültek, és a súlyuk agyon is ütné.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #597 Dátum: 2008. szeptember 18. - 17:57:09 »
Lovag, ha az amit Sepi mondott nem valósulna meg....  :roll: azért ami lehull rólad.. megkaphatnám?  ;D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #598 Dátum: 2008. szeptember 18. - 18:09:15 »
Na gyerekek, letöltöttem eheti betevőmet (eddig 14 képregényt...) és rötön neki is estem. És az Action Comics 869-ben a Brainiac sztori negyedik része hatalmas! De komolyan, ezt olvasni kell! Végre Johns is megerőlteti magátés nem 5 percbe, hanem legalább 8-ba tartott, hogy elolvassam a művét. De megérte. Viszont kezdem utálni a retconokat. Komolyan, lassan én is viskakietconolom magam. Innentől kis spoiler :spoiler:

Az új Kara Zor-el története, már eleve egy retcon volt, na de most ezt a sztorit is vissza retconolták, mivel Zor-el apja is ott van Brainiac egyik üvegében, és elmondja, hogy Astro City-ből mentetteték meg Kara-t, mielőtt Brainiac felrobbantotta volna. Vagyis, most gyakorlatilag visszakaptuk az eredeti Supergirl történetét, aki a Végtelen Világok Krízisében halt meg. Hú apám, lassan már én is belezavarodok... :stupid:

Ja, és a Tiny Titans is hatalmas! Amikor a titánok mennek a "szülőkkel" a fogadóórára, az valami zseniális! ;D
« Utoljára szerkesztve: 2008. szeptember 18. - 19:05:29 írta dr samson »

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #599 Dátum: 2008. szeptember 18. - 18:17:32 »
Lovag, ha az amit Sepi mondott nem valósulna meg....  :roll: azért ami lehull rólad.. megkaphatnám?  ;D
Megbeszélhetjük. ;)