Három apróság:
PH felirat olyan 10-15%-kal nagyobban. A szélessége lehet a Kingpin n-jének szintjétől egész az első szám körének jobb széléig. Tényleg segítene jobban kitölteni a lenti üres részt.
Lehet, eddig nem tűnt fel, de a logónál a Hihetetlen árnyékát kisebbre kellene venni. Most az A betű alat olyan, mintha egy nála másfélszer nagyobb paca folyt volna véletlenül oda a nyomdában. A H és az Ó ékezetének árnyéka meg ekkora méretben úgy tűnik, mintha valaki rosszul pshotoshopolt volna egy külföldi borítót.
Az "1. szám" betűtípusára nem lehetne valami kicsit kerekebb? A HP és PH (heh) logók is kerekdedebb fontokat használnak, ez a kissé robotos választás most nagyon kirí, és nem a figyelemfelhívó értelemben. Meg szvsz a körhöz jobban illene egy (színes) keret, mint egy sima elmosott árnyékolás.
-- nem lesz nagyobb a Ph, mert akkor a kép és a felirat, valamint a vonalkód és a felirat közt lesz kevés hely, amely felborítja az amúgy is pengeélen táncoló aránypárt. Nem utolsósorban az eredeti Ph-arculat is szellős. Nem kell minden egyes centit kitölteni.
-- a logó alatt, felett, oldalt egy deka árnyék nincs. Vagyis nem értem a problémát. Ha a feketeségekre gondolsz, az a térbeli része. Amit pedig kifogásolsz, optikai csalódás.
-- nem értem ezt a részt: „A HP és PH (heh) logók is kerekdedebb fontokat használnak†Hogy jön a tipóhoz a logó betűje? És mikor használtak kerekebb fontokat ezen kiadványok? Mikor voltak ezeknek állandó betűik? Ez egy határozott font, és erre kiválóan alkalmas. Látom, nem sokan értik meg, hogy EHHEZ az arculathoz másként kell hozzáálni. Ez nem normál borító. A kört éppen ezért nem cifráztam túl, és az árnyékkal a matricaszerűséget akartam jelezni. Negyedszerre indul újra itthon ez a cím. Az
1. szám már pöppet elkoptatott dolog. Nem kéne túlhangsúlyozni. Épp csak annyira, h újra itt vagyunk.
balogh44: hogy érted, h a vonalkód „zavaró helyen vanâ€? Egy piros tónuson helyezkedik el, középen, szimmetrikusan, ahol egy centi grafikai elem nem vész el, ahol másként egy üres, piros tónus volna.
A vonalkóddoboz grafikai elemként műxik itt egyébként. + folthatás.
Köszönöm a hozzászólásokat!