Megnéztem én is, bár nálam az eredeti verzió egy kritikán aluli sz*r volt, úgyhogy ettől sem vártam sokat. Viszont tényleg sokkal jobb lett, mint az eredeti verzió, sőt, meglepő, de azt mondanám, hogy még a közepesen gyenge Batman V Superman-nél is jobb. Persze az eredeti hulladéknál nem volt nehéz jobbat csinálni
, de meglepő, hogy mennyivel jobb lett a Snyder's Cut. A plusz jeleneteknek hála az egész film sokkal értelmesebb lett, a karakterek is megfelelő játékidőt kaptak végre, Cyborg is nagyon korrekt eredettörténetet kapott. Összességében ez a verzió egy tök vállalható és nézhető film lett, amire nem a minősége miatt mondanám hogy egyszernézős, hanem a hossza miatt.
Bár én lenyomtam egyben a 4 órát, de egész jól elrepült az idő a film alatt. Ettől függetlenül ennek a verziónak is megvannak a maga hibái, és a legjobb Marvel filmekhez továbbra sem ér fel, de azt hiszem, a rajongók elégedettek lehetnek vele. Viszont a Knightmare szekvencia tényleg tök értelmetlen és fölösleges volt a filmben, ahogy Letonak is kár volt visszatérnie. A 4:3-as képarány viszont nem zavart, hamar megszoktam.
Marsbéli vadásznak semmi értelme nem volt az egészben
Nekem tetszettek a jelenetei, de egyértelmű volt számomra, hogy azért tették bele, hogy felvezessék a karakterét az eredetileg tervezett folytatásokra. Csak hát azok már sosem készülnek el...
Viszont bár ettől a filmtől független téma, de még mindig megdöbbentő számomra, hogy a Warner lepasszolta/elvesztette Cavillt. Nem tudom, fognak-e találni még egy színészt, akihez ennyire passzolna Superman szerepe.
Ha meg tényleg igazak lesznek a pletykák, hogy fekete Supermanben gondolkoznak, akkor nem igazán fog érdekelni a karakter.