Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1103329 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #1080 Dátum: 2008. Július 13. - 12:13:55 »
Klassz képek, köszi Ben, monjuk ezzel a jokerrel még mindíg hadi-lábon állok kicsit ... olyan furi, nem az a finoman őrült... hanem az az elmebeteg fazonú, mondjuk lehet hogy csak a haja nem tetszik? miért nincs fazonra fésülve???

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1081 Dátum: 2008. Július 13. - 12:19:10 »
Azért arra gondolj, hogy szegény Heath Ledger-nek már nem nagyon reklamálhatsz. Kétségem sincs affelől, hogy Hannibal Lecter óta nem volt ilyen jó filmes pszichopata, mint Ledger Jokere.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1082 Dátum: 2008. Július 13. - 12:20:02 »
jó, ez igaz... akkor megszokom  :hehe: ;D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1083 Dátum: 2008. Július 13. - 16:30:34 »
olyan furi, nem az a finoman őrült... hanem az az elmebeteg fazonú, mondjuk lehet hogy csak a haja nem tetszik? miért nincs fazonra fésülve???
Finoman őrült? Nem olvastál meg Batmant? :roll: :fatestapolo:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1084 Dátum: 2008. Július 13. - 18:05:20 »
Nagyon állat az új Hulk film.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1085 Dátum: 2008. Július 13. - 18:40:19 »
Örülök hogy tetszett, de jelenleg úgy fest, hogy Hulk-al legközelebb csak az Avengers filmben fogunk újra találkozni. A stúdiót is megrázta, hogy nem hozta a várt bevételt, bár szerintem a DVD eladásokkal simán hozza a vártat.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1086 Dátum: 2008. Július 13. - 19:04:31 »
Nem hozta a várt bevéteeeeelt??!!!! Elég nagy lehetett a várt bevétel.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1087 Dátum: 2008. Július 13. - 19:17:13 »
Amerikában, ami az egyetlen ország a Földön, nagyon nagy reklámkampánya volt a Hulk-nak. Perzse nem akkora mint a Batman-nek, de nagyobb mint egy átlagos filmnek, hogy ellensúlyozzák az Ang Lee féle borzadályt. Csak persze ott is kiszivárgott még a premier előtt, hogy Amerika Kapitány, akit a rajongók az egész Hulk filmben a legjobban vártak odakint, még csak meg sem fog jelenni a filmben. Ez sokakat eltántorított. Európai szemmel nagyszerű bevételt hozott, amcsi szemmel mehetett volna sokkal jobban.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1088 Dátum: 2008. Július 13. - 19:53:36 »
Héát ezt nagyon sajnálom. Pedig reménykedtem az Exites cikk után. :'(

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1089 Dátum: 2008. Július 14. - 08:53:05 »
Amerikai hétvégi mozis bevételek

A Hellboy jött, látott és győzőtt. Az elődje nem volt sikeres, 66 milliós költségvetés mellett csak 59,6 milliót hozott Amerikában, Del Toro mégis kijárta a folytatást. A Hellboy 2: The Golden Army 35,8 millióval nyitott. Imdb-n 8,5-en áll, a rottentomatoes-on pedig 88 %. Az már biztos, hogy többet hoz, mint elődje. A büdzsé is emelkedett azért, 85 millióba került.

Will Smith jól tartja magát, 33 milliót hozott a Hancock. A bemutató előtt páran vészmadárkodtak, hogy nagy bukta lesz, mivel szinte az utolsó pillanatban kellett utóforgatást eszközölni, olyat is olvastam egy külföldi oldlon, hogy a stúdió eltolja a bemutatót. Aggodalomra nincs ok, 165 milliónál jár Peter Berg rendezése, szerintem 250-ig elmegy simán.

A Wanted 11,5 milliót hozott. Már trilógiát terveznek belőle. Csak tudnám minek. A film jelenleg 112 milliónál jár,  140-150 milla között lesz a vége érzésem szerint,mert vannak még akik a csontsovány Jolie-ra gerjednek.

Tizedik helyen pedig Indiana Jones tartja magát 2,2 millióval, 310 milliónál jár, hamarosan beéri Amerikában a jelenleg vezető Vasember bevételét, nemzetközi szinten pedig már réges rég első ebben az évben.

Csütörtök este mutatják be a The Dark Knight-ot, a hírek szerint az elkeltek a jegyek a vetítésekre. 130 milliós nyitást jósolnak Batmannek.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1090 Dátum: 2008. Július 14. - 09:05:34 »
Hihetetlen mekkora Batman érdeklődés van mostanság!
Idézet
Hannibal Lecter óta nem volt ilyen jó filmes pszichopata, mint Ledger Jokere.
Remélem igazad lesz, de van azért ilyen: Anton Chigurh
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1091 Dátum: 2008. Július 14. - 09:11:47 »
A muksó a Nem vénnek való vidékből.  :headscratch: Akkor már inkább Bates a Psycho-ból.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1092 Dátum: 2008. Július 14. - 09:13:01 »
Igen. Valami félekmetes és hátborzongató volt...az a pénzérmés jelenet áh...10 horrorfilm nincsen olyan izgalmas, mint az a jelenet magában.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1093 Dátum: 2008. Július 14. - 09:23:08 »
Ledger Jokere mindezeken túltesz.  ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1094 Dátum: 2008. Július 14. - 09:48:32 »
Főleg, hogy még nem is láttad a filmet.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1095 Dátum: 2008. Július 14. - 10:01:30 »
Nem láttam ez tény, de Michael Caine aki Alfred-ot alakítja az egyik kedvenc színészem, és ő mondta egy forgatási interjúban, hogy amikor a Heath Ledger-el közös jelenetüket vették fel, ahol a stáb és a színészek először láthatták Joker-t, Caine-ben megállt az ütő, amikor Joker kiszállt a liftből a jelenet elején. Voltak olyanok akik felsikoltottak annyira lendületes és horrorisztikus volt a megjelenése. Nyilt titok az is, hogy Ledger-nek hangulatjavítókat és antidepresszánsokat kellett szednie a forgatás alatt és után, hogy fel tudja dolgozni az általa játszott figura személyiségét. Ha ez nem elég ok arra, hogy Joker Istenkirály lesz, akkor nem tudom mi lehetne.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1096 Dátum: 2008. Július 14. - 10:07:00 »
 :DVicces amiket írsz. Azt azért tegyük hozzá, hogy ennek nagyon-nagyon kampányszöveg dumája van. Kb olyan ez, mint amikor minden nagyobb kultfilm rendezője hirtelen nagy fan lesz. Csak az utóbbi két legdühítőbbet mondjam: az AvPR elkúrópárosa is veszett nagy alien& predator fan lett, miután megkapták a filmet, a Terminator film rendezője MCG is istentelen nagy terminator fan! Meglepetés?
Ja meg minden nagyobb érdeklődéssel várt film előtt azt nyilatkozzák a színészek, hogy ebben lesz a legjobb akció ever, ez lesz az évtized filmje, oscart x-nek, stb.stb.

Félreértés ne essék, én is nagyon várom a filmet, az első elsőre nem tetszett, de aztán valahogy mégis megnéztem többször és 4. alkalommal kb már nagyon élveztem, Bale az egyik kedvencem, első helyen van a nyári listámon kétség sem férhet hozzá. De a film előtt az ilyen kijelentésekkel nem árt óvatosan bánni.  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1097 Dátum: 2008. Július 14. - 10:12:24 »
Persze jogos amit mondasz, de már rég megtanultam olvasni a sorok között, és kihámozni a hírekből azt ami csak reklám és felhajtás, és hogy melyeknek van valós alapja.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1098 Dátum: 2008. Július 14. - 10:15:20 »
Én meg azt tanultam meg, hogy a film előtti nyilatkozatoknak legalább a 80%-a kamu, kampányszöveg, nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani neki.
És már ne is haragudj de ez az antidepresszáns dolog nekem nagyon bűzlik. Szegény Ledger, isten nyugasztalja, eléggé gyenge lehetett lelkileg, ah egy filmszereptől antidepresszánsokat kellett szednie.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1099 Dátum: 2008. Július 14. - 10:22:09 »
Maradjunk annyiban hogy folytatjuk, ha már láttuk a filmet.  ;)