Szerintem meg az lett volna a hiba, ha újból az elejéről kezdik Superman történetét. Batmannél ez bevált, de Supermannél felesleges lett volna. Singer nagyon jól megoldotta a feladatot, most sem csalódtam benne. Sok lehetőség közül választhatott, én is el tudtam volna képzelni más vonalat is a filmnek, de amit választott, abból kihozta amit lehet.
Mondjuk, aki minden idők egyik legjobb filmjét leteszi az asztalra - Közönséges Bűnözők, nem is csodálkozom.
Képregényfilmek közül pedig az X-Men első és második része fűződik a nevéhez Szupi előtt,ezek kapcsán is csak dicséret illeti.
Leterriert meg még csak véletlenül se hasonlítgassuk Singerhez. A borzalmas Szállítója (2. rész), meg a nézhető Hulkja után. Enyhén szólva nincsen egy szinten a két rendező...
Visszatérve a Superman filmhez, a Warner nem volt megelégedve a bevétellel, így kétséges volt, hogy lesz-e következő rész. Úgy tűnik, hogy Singer rendezheti a folytatást, Man of Steel címmel, de a stúdió kikötötte, hogy sokkal több akciót szeretne. Én elégedett lennék egy Returnhöz hasonló filmmel, bár látom ezzel itt a fórumon eléggé egyedül vagyok...
Jah és folytassuk majd a régi képr.filmek topikban.