Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1285199 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #1400 Dátum: 2008. augusztus 09. - 09:35:31 »
Csak kiváncsi leszek rá, hogy magyar feliratot adnak-e az extrákhoz. Mert az a halálom, ha egy műsoros DVD-n az extrákon nincs legalább magyar felirat.  :roll:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1401 Dátum: 2008. augusztus 09. - 09:38:22 »
Ja, igen, ezért nem rendeltem meg a Gotham lovagját 2 lemezessel ami + egy ezres lett volna és azon se volt. De az egylemezessel nyertem a jegyeket. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1402 Dátum: 2008. augusztus 09. - 09:43:44 »
Azt nem láttam, hogy írtak volna magyar feliratot az extrákhoz, de szeptemberig még pótolhatják.

« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 09. - 09:52:19 írta Ben Reilly »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1403 Dátum: 2008. augusztus 09. - 09:57:45 »
Heh, ez a díszdoboz nagyon király. :oh: Így majd nálunk is lehet kapni?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1404 Dátum: 2008. augusztus 09. - 10:04:13 »
Igen, legalábbis bolti forgalomban biztosan, én is be akarok szerezni egy ilyet. :D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1405 Dátum: 2008. augusztus 09. - 10:06:28 »
Ez nagyon faja! :oh:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1406 Dátum: 2008. augusztus 09. - 10:09:20 »
Van olyan változata is, amelynél a dvd tokot Vasember mellkas páncélja adja, és kettényitva ott pihen a két lemez. De ezt csak Amerikában fogják forgalmazni, de mi sem panaszkodhatunk a sisakos verzió miatt.   

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1407 Dátum: 2008. augusztus 09. - 10:10:31 »
Az biztos.  :D Tudsz arról is képet mutatni?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1408 Dátum: 2008. augusztus 09. - 10:14:40 »
Ha találtam volna róla képet szerinted nem belinkelem.  :D A Paramount oldalán a DVD megjelenéseknél olvastam, hogy 3 ilyen változat jelenik majd meg, az egyik a Vasember sisak, a testpáncél, és egy ezüst tok, az Iron Monger sisakjával. Az utóbbi kettőről még nem tettek fel képet, gondolom azért hogy húzzák az idegeinket.
A TDK is többverziós tokkal jelenik meg ahogy a knet-en láttam és egy olyan batpod tokot én is bevállalnék.

http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=9261&VID=066-552395402-10825492516833435#
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 09. - 10:20:56 írta Ben Reilly »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1409 Dátum: 2008. augusztus 09. - 16:28:16 »
Na, váltsunk témát. Írok egy kis véleményt az új Batman filmről, a Dark Knightról.
Nos igyekszem azért spoiler nélkül beszélni, de ha valaki nem szeretné, hogy véletlenül is megtudjn valami olyat, amit a moziban akar megtudni, ne olvassa tovább az üzenetemet.
 :spoiler:  :venspoiler:

A másik, amit direkt figyeltem a filmben, és amiről szó volt, hogy kivágják, valóban kivágták. Mégpedig azt a részt, amikor Joker halottnak tetteti magát és úgy szökik meg. Ez a rész egy az egyben nincs benne a filmben (legalábbis abban a változatban amit én láttam).

Most jutott csak eszembe - mondom én hogy emészteni kell ezt a filmet  ;D - hogy
A mozis verzióból, legalábbis amit én láttam nem vágták ki a hullazsákos jelenetet. Joker-t a néger maffiózó emberei beviszik a manushoz "holtan" hogy gyüttek vóna felmarkolni a zsét amit a fickó, akit egyébként Michael Jay White (Spawn) alakít, kitűzött a bohócra. Spawn vigyorog, aztán már kevésbé mikor Joker felpattan a zsákból, ami nem is igazán hullazsák, csak feketés zsugorfólia és maga köré gyűjti Spawn átállt embereit, az utolsó posztért pedig élet-halál billiárdozást kell vívnia az uccsó háromnak.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1410 Dátum: 2008. augusztus 09. - 16:30:46 »
Most jutott csak eszembe - mondom én hogy emészteni kell ezt a filmet  ;D - hogy
A mozis verzióból, legalábbis amit én láttam nem vágták ki a hullazsákos jelenetet. Joker-t a néger maffiózó emberei beviszik a manushoz "holtan" hogy gyüttek vóna felmarkolni a zsét amit a fickó, akit egyébként Michael Jay White (Spawn) alakít, kitűzött a bohócra. Spawn vigyorog, aztán már kevésbé mikor Joker felpattan a zsákból, ami nem is igazán hullazsák, csak feketés zsugorfólia és maga köré gyűjti Spawn átállt embereit, az utolsó posztért pedig élet-halál billiárdozást kell vívnia az uccsó háromnak.
Csakhogy én nem erről a jelentről beszéltem. Ez a jelent persze, hogy benne volt. De korábban azt is mondták, hogy van egy olyan jelenet is, amikor halottnak tetteti magát amikor megszökik a rendőrségről. Szerintem azt a jelenetet forgatták újra.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1411 Dátum: 2008. augusztus 09. - 16:37:17 »
De akkor kétszer sütötték volna el ugyanazt a dolgot. Egyszer a gengszternél egyszer pedig a rendőrségen. :headscratch:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1412 Dátum: 2008. augusztus 09. - 16:40:54 »
Igen, ez valóban így látszik, ám mégis ezt lehetett olvasni korábban. Azt írták, hogy a rendőrök elől menekült el így, és nem azt írták, hogy a gengszterekhez jutott be így. Lehet, hogy ezért vágták ki, mert már ezt a poént félig elsütötték.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1413 Dátum: 2008. augusztus 09. - 18:52:18 »
Ettől azért Nolan és Goyer okosabb.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1414 Dátum: 2008. augusztus 09. - 18:55:56 »
Na, csak jól emlékeztem én, megtaláltam azt az üzenetet amiben pont erről írtál a készülő képregényfilmek topikban:

Heath Ledger halála nemcsak az életben, de a vásznon is megviselte az embereket.
 :spoiler:

Néha a valós események és a filmek olyan hasonlóságot mutatnak, amit nem is terveznek a forgatókönyvírók. Az új Batman film, A sötét lovag szerdai, Los Angeles-i tesztvetítésén is akadt egy jelenet, ami a közönséget kicsit megborzongatta. A Heath Ledger alakította Joker ugyanis egy alkalommal úgy tűnik el a rendőrök elől, hogy halottnak tetteti magát, ezért hullazsákba teszik. A szcénával semmi baj se lenne, ha nem juttatná eszébe mindenkinek az ausztrál színész halálát. Sokan túl durvának találták a látottakat, volt aki egyenesen kegyeletsértőnek nevezte.

A filmet forgalmazó stúdió elöljárói most azon gondolkoznak, hogy kivágatják a jelenetet. Ám ebben az esetben változtatni kellene a mozi sztoriján, és azt utóforgatással lehetne csak áthidalni. De azokon Heath már nem tudna részt venni, ezért jelent most gondot a problémás képsor. A rendező, Christopher Nolan viszont hallani sem akar róla, hogy bármelyik képkocka is a vágószoba padlóján végezze.

Gotham City szárnyas igazságosztójának legújabb kalandja várhatóan hatalmas siker lesz a szerencsés tesztnézők szerint. Heath pedig olyan fantasztikus munkát végzett Joker megformálásával, hogy utána már senki sem tudja hitelesen alakítani a vigyori gengsztert. Ami újabb problémát jelent a készítőknek, hisz ahogy azt korábban is írtam, a második és harmadik rész nagy részét egyszerre rögzítették, és Joker karaktere a következő két részben (3;4) is szerepel illetve szerepelne majd.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1415 Dátum: 2008. augusztus 09. - 18:59:09 »
Igen én is visszanéztem már mert tudtam hogy én írtam róla valamit, ezért is húztam most a számat. Talán a DVD-n lesz ilyen a kivágott jelenetek között, vagy egy kis szösszenet amit Ledger-nek szentelnek.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1416 Dátum: 2008. augusztus 10. - 08:21:50 »
Érdekes Terminator-pletykák
A Sony sajtósa váltig állítja, hogy Linda Hamilton leszerződött a Terminator Salvation egyik szerepére, ám a színésznő erről nem tud. Eközben kiderült, hogyan akarják visszahozni Schwarzeneggert a filmbe.
Megy a keverés a negyedik Terminator film körül. Miközben a Sony sajtósa a Pause.com internetes portálon nagy büszkén jelentette be, hogy az első két rész sztárja, Linda Hamilton is visszatér a filmben, addig a színésznő sajtósa egyértelműen kijelentette, hogy ügyfele még nem is hallott magáról az esetleges ajánlatról sem.
Eközben maga Schwarzenegger nyilatkozott az új részről. Kalifornai kormányzója - saját bevallása szerint - nem érezte az igazi átütőerőt a filmben, bár azt is elárulta, hogy csak a félkész filmet látta. Ráadásul azt sem igazán tudja elképzelni, hogyan fogják megoldani az McG által a Comic-Conon elvetett "arcmásolós" trükköt.
A megoldásnak az lenne a lényege, hogy egy színész eljátszaná a T-800-ast, majd az utómunkák során egyszerűen ráillesztenék Arnie arcát a színészére és így térne vissza a régi ismerős.
Szerk: Bocs, most látom, hogy eltévesztettem a topicot.
« Utoljára szerkesztve: 2008. augusztus 10. - 08:36:57 írta Mike »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1417 Dátum: 2008. augusztus 10. - 08:28:17 »
Hát hogy ezzel a filmmel is mit össze kínlódnak.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Itthon is rekordot döntött a legújabb Batman film. A Batman a Sötét Lovagról az amerikai sikerek után kiderült hogy a hazai közönség is nagy izgalommal várta a folytatást. (Pénteki adat) Eddig 18.312 néző volt kíváncsi Chris Nolan filmjére, ezzel maga mögé utasított olyan sikerfilmeket mint a Mamma Mia és a legújabb Indiana Jones film. A tavalyi Harry Potter és a Főnix Rendje óta egyik film sem nyitott ennyire jól nálunk. A Batman a Sötét Lovag 19 millió 664 ezer forintos nyitónapi bevételt ért el.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1418 Dátum: 2008. augusztus 10. - 08:36:01 »
Végre nálunk is sikeres képregényfilm. :D Remélem hatással lesz a Képes kiadványaira is.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1419 Dátum: 2008. augusztus 10. - 08:42:03 »
Viszont az mennyire látszik, hogy nálunk a moziba járás mennyire rétegdolognak tekinthető. Hiszen egy film már sikeres ha 18ezer néző nézi meg. Nevetségesen alacsony.