Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 950735 alkalommal)

0 Felhasználó és 23 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #1620 Dátum: 2008. Augusztus 29. - 16:32:22 »
Jaja. Odáig meg nem fogok elmenni érte...nem tudom mi lesz így. :(
Idézet
Pedig ezeknél a vígjátékoknál sokat rátesz a szinkron. A Ne szórakozz Zohannal feliratosan élvezhetetlen lett volna.
Kétlem, hogy ennél a filmnél vissza lehetne adni az eredeti hangokat rendesen...a magyra trailer fele akkorát sem szólt a moziban, mint a gép előtt az egérmozi, a szinkron nagyon tré volt. És ugyanaz volt Robert Jr hangja, mint a Vasemberben...Black hangja is a megszokott volt...és nagyon gyatra volt a szinkron. Persze a film lehet jobb lesz valamivel, de az eredetit semmi sem überelheti. Főleg Downing Jr négeres beszédét. Az valami hatalmas. ;D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1621 Dátum: 2008. Augusztus 29. - 16:33:47 »
Hát akkor meg kell várnod amíg megjelenik DVD-n, és úgy nézed meg eredeti hanggal.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1622 Dátum: 2008. Augusztus 29. - 16:40:00 »
Vagy elmegyek a külföldi kölcsönzőbe. ;)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1623 Dátum: 2008. Augusztus 29. - 18:53:45 »
A Vasember után, most a Hulk DVD menüjét mutatnám be az érdeklődöknek.

A főmenü

Jelenetválasztó

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1624 Dátum: 2008. Augusztus 30. - 14:19:09 »
Köszi, Ben. Jól néz ki. :D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1625 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 14:24:31 »
Háát nekem a Vasé jobban tetszett de azért ez se rossz. köszi Ben  ;) :D

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1626 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 16:20:09 »
Az nekem is jobban bejött, dehát ezek csak plusszok a film mellé.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1627 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 16:56:29 »
Jó de azt is számoljátok hozzá, hogy a DVD-n lesz majd 70 percnyi olyan jelenet, amely a moziban nem volt látható. Nem vagyok nagy guru, de ahhoz hogy ennyi plussz digitális adatot hozzáadjanak a filmet tartlamazó lemezhez (mert a videó arról van nem az extrás lemezről) bizonyára kevesebb effekt kerülhetett az animált menübe. Remélem érthető volt amit leírtam. :headscratch:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1628 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 17:43:39 »
Igen. :twisted:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1629 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 17:55:42 »
Nagyon meg kellet eröltetnem magamat  ;D :twisted: :hehe: de értettem  ;) ez igazságos Ben!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1630 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 17:57:56 »
Ráadásul ez csak a dvd menüje volt, a Blu-Ray talán más lesz.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1631 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 18:01:03 »
Hát igen-hát igen.... bár én elsősorban nem a menüért veszem meg a DVD-t... :roll: szóval... mondhatnám édesmindegy hogy mijen a menüje hisz úgyis rögtön rányomok a nyelv kiválasztásra és a start ra  :hehe:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1632 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 18:03:00 »
Így gondolom Easter egg-re sem vadászol.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1633 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 18:04:00 »
Azért azok elég ritkák. Meg egyébként a nálunk megjelenő DVD-k menüje még javában változhat.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1634 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 18:05:37 »
Így gondolom Easter egg-re sem vadászol.

AZ MEG MI?  :headscratch: :-\

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1635 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 18:07:17 »
Rejtett extra. Sok filmbe, mégtöbb DVD-be beletesznek ilyet. Easter egg volt pl a Vasember filmben Amkap pajzsa.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Easter_egg

Ju

• Pókfej
« Válasz #1636 Dátum: 2008. Szeptember 01. - 17:03:16 »
Az easter eggek közül eddig a kedvencem az egyik Gyűrűk ura dvd-n volt, felrakták az MTV paródiáját, a Piercing szövetségét. :lol:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #1637 Dátum: 2008. Szeptember 02. - 12:39:04 »
Azt én Youtube-on láttam, nagy volt! :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1638 Dátum: 2008. Szeptember 02. - 16:15:19 »
Senki sem panaszkodhat az idei nyárra, a bevételi rekordok sorra dőltek - de igazi nyertesek egyértelműen a képregényadaptációk. A listát a Yahoo állította fel.
http://movies.yahoo.com/

10. Wanted                                                       133.7 M dollár

A Timur Bekmambetov rendezésében bemutatott Mark Millar féle képregényadaptáció sok embernek csalódást okozott, mert az eredeti képregényt ismerők szerint köze sincs ahhoz. Június 27-én mutatták be, és 51 milliós nyitóhétvégét produkált.

9. A hihetetlen Hulk                                            134.4 M dollár

Az Ang Lee által elkövetett iszonyat - most már kimondhatjuk - remake-je Edward Nortonnal. Szerintem egyetértünk abban, hogy jó volt, de lehetett volna jobb is. Talán majd a plussz 70 perc.  ;) Nyitás június 13-án, nyitóhétvége 55 millió.

8. Narnia Krónikái: Caspian herceg                       141.5 M dollár

Folytatásos tündémese Loius C.S. sikersorozata alapján. 2010-re ígérik a harmadik részt. Én se ezt se a korábbit nem láttam, csak még anno a TV sorozatot. Az tetszett. Persze voltam vagy 8 éves. ;D
Bemutató május 16-án, nyitóhétvége szintén 55 millió.

7. Szex és New York                                            152.3 M dollár

A nők körében rendkívül népszerű HBO sorozat mozis változata. Az USA-ban R (korhatáros) besorolást kapott, ezzel viszont az év legsikeresebb korhatáros filmje lett. Én akkor sem nézném meg ha ellenkezésemet látva ott helyben tarkólövéssel kivégezne egy csapat Teletubbie.
Május 30-án kezdték el vetíteni, és 56,8 milliós nyitóhétvégét ért el.

6. Kung fu panda                                                 212.6 M dollár

Po, a sárkányharcos pandamackó a Dreamworks legsikeresebb nem-shrek filmjévé küzdőtte fel magát. Június 6-án mutatták be, 60,2 milliós nyitóhétvégével.

5. Wall-e                                                             216.2 M dollár

Egyszer biztos a Pixar is fog hibázni, de most megint tökéleteset alkotott. 10 millióval sikerült túlszárnyalnia tavalyi sikerfilmjüket, az Oscar díjas L'ecso-t. Bemutató: június 27, nyitóhétvége 63 milliós.

4. Hancock                                                          226.3 M dollár

Az utóbbi évek legegyedibb szuperhőse, Will Smith főszereplésével. Smith negyedik legsikeresebb filmje, A függetlenség napja, A sötét zsaruk, és a Legenda vagyok után. Július 2-án nyitott, 62,6 millió dollárral.

3. Indiana Jones és a kristálykoponya királysága      315.3 M dollár

Harrison Ford negyedszer öltötte magára Jones professzor kabátját és kalapját. Az esetleges folytatásról még mennek a találgatások. Május 22-én volt a nemzetközi premier, 126,9 millió dolláros nyitóhétvégével.

2. A Vasember                                                       317.5 M dollár

Április 30-án nyitott ugyan, de minden listában nyári sikerfilmként szerepel. Az első igazán nagy siker volt az évben, 102 milliós nyitóhétvégével. I'm Iron Man. Qrva jó volt. És Downey-t biztosra veszem hogy kizárólag erre a szerepre hozták össze a szülei. ;D

1. A Sötét Lovag                                                      504.7 M dollár

Az év szenzációja, a korona Christopher Nolan fejére került. Az eddigi koncepciót félredobva egy teljes új arcát ismerhetjük meg Gotham Citynek és sötét lovagjának: Batman-nak.
Július 17-én mutatták be, 155,3 milliós nyitóhétvégével több rekordot is megdöntve. Egymaga a nyitóhétvégén akkora bevételt produkált, mint a legutolsó helyen kullogók kifutásukig összesen.

Bár szeretném, de képtelen vagyok megállni, hogy az év egyik sokat várt filmjéről a Trophic Thunder-ről is említést tegyek. Az Amerikában R-besorolás alatt futó, amúgy 1 óra 47 perces vígjáték ezidáig csak az USA-ban 86,634,000 dollárt fialt, és 92 millióból készült. Ez elmarad a várt bevételektől, de mivel a világon több helyen, így nálunk is csak a héttől lesz látható, szerintem szépen fog zárni és aztán a DVD eladásokkal támad fel ismét. Csak könyörgöm folytatást ne készítsenek hozzá, mert biztos elszúrnák.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1639 Dátum: 2008. Szeptember 02. - 17:09:13 »
Batman mindent letarolt a piacon.

Ben, te amúgy már léttad a Trópusi vihart?