Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 950807 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #1640 Dátum: 2008. Szeptember 02. - 18:16:38 »
Tudom Sepi nem szereti az 1 smiley-s hozzászólásokat, ezért néhány szó után legyen annyi elég hogy:  :shifty:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1641 Dátum: 2008. Szeptember 02. - 19:49:42 »
Szóval letöltötted. :roll:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1642 Dátum: 2008. Szeptember 02. - 19:53:16 »
Mondtam én ilyet?  :roll:
Igen, igen igen az eredeti amerikai szinkronnal és qrva nagy film. Féltem attól hogy a sok szleng amit használnak benne nem lesz világos, de tökéletesen érhető végig. A film minden porcikájából ömlik a humor és kellő mennyiségű az akció is. A pálmát Jack Black viszi, de Downey és Stiller is olyan hót komoly képple szórja a hülyeséget hogy már azon is be lehet halni.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1643 Dátum: 2008. Szeptember 03. - 09:46:11 »
Ben:
kamerás felvétel, vagy dvdrip?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1644 Dátum: 2008. Szeptember 03. - 10:14:17 »
Ju
kamerás az isohunt-ról. De kifogtam egy nagyon jó minőségűt, és még az sem rontja el hogy a közönség többször hangosan beleröhög a felvételbe.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1645 Dátum: 2008. Szeptember 03. - 11:10:37 »
Oké, akkor inkább várok még vele. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1646 Dátum: 2008. Szeptember 03. - 15:41:17 »
Én is.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1647 Dátum: 2008. Szeptember 03. - 15:59:34 »
Helyes! megéri várni!!!

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1648 Dátum: 2008. Szeptember 03. - 17:07:55 »
Ne várjatok, hanem húzzatok el a moziba megnézni.  :D Szombatra már nekem is megvan rá a jegyem attól függetlenül hogy a "nyers" verziót már átfürkésztem a tekintetemmel.  ;D

Ju

• Pókfej
« Válasz #1649 Dátum: 2008. Szeptember 04. - 10:37:39 »
A szinkronnal engem ki lehet üldözni a világból, úgyhogy ez most kimarad. ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1650 Dátum: 2008. Szeptember 05. - 14:29:52 »
Újabb Yahoo lista, ezúttal a nyár 7 legnagyobb gonosztevőjéről.

1 - JOKER (A sötét lovag)
Vitán felül a nyár, sőt szerintem minden idők legjobban megformált gonosza. Kiszámíthatatlan, könyörtelen és zseniális. Nem léteznek számára emberek, sőt ellenfelek sem: egyszerű bábu mindenki a sakktáblán, amin kedve szerint alakítja az állást. Health Ledger zseniálisan formálta meg utolsó befejezett filmjének karakterét.

2 - NUADA HERCEG (Hellboy 2)
Arrogancia és kegyetlenség süt a Luke által megformált Nuada herceg arcáról, a harcművészetekben való magasfokú jártassága miatt pedig még Piros csapatának is túl nagy falatnak bizonyul. Hogy elérje célját, semmitől sem riad vissza: saját családját is szemrebbenés nélkül feláldozza a hatalom ígéretének fejében. Gyenge pontja a felsőbbrendűségében kereshető: senkit és semmit sem ismer el ellenfelének, ezért könnyen meglepetésben lehet része.

3 - OBADIAH STANE (A vasember)
Visszatérő motívum a gonoszok megformálásánál, hogy olyan valakiből lesz, aki a főhős árnyékában él, képességei kicsit szerényebbek, de neki elege lesz a másodhegedűs szerepből. Jeff Briges remekül formálja meg az embet, aki tökéletes ellentéte a hősöknek: aljas, gerinctelen és saját kicsinyes vágyai elérésenek érdekében bármire hajlandó.

4 - EMIL BLONSKY (A hihetetlen Hulk)
Néha az első találkozás a hőssel végzetesen megváltoztat egy embert. Így történt ez Emil Blonsky-val (Tim Roth) is, aki egész életét katonaként élte le, és sosem talált legyőzőre. Most új értelmet nyert az élete: Hulkban megtalálta a kihívást, amiért bármit hajlandó megtenni. Kitartó és a végletekig elszánt: a mindent vagy semmit elv tipikus képviselője.

5 - MAHOGANY (Midnight Meat Train)
A film premierje sajnos nálunk még nincs kitűzve, de az előzetes anyagok alapján nyugodt lélekkel teszem a listába. A sorozatgyilkos gonoszok  hidegvérű, érzelmektől mentes emberek, akik gépies kiszámíthatósággal végzik hátborzongató tetteiket. Vinnie Jones tökéletes illik szerepbe.

6 - SLOAN (Wanted)
Minek az embernek különleges képességek, ha egy olyan társaság feje, akik ilyen egyénekből állnak össze? A gonosz gyakorta nem is velejéig gonosz, alapvetően jó célért küzd, de túllő a célon és ezzel ellenségévé válik a rendszernek. Morgan Freeman ismét meggyőzően játsza szerepét: intellektusa és meggyőző ereje révén szinte bármilyen helyzetből képes kimagyarázni magát. Szinte. ;D

7 - MIRAZ KIRÁLY (Caspian Herceg)
Narnia króniái elvetemült trónbitorlója a mesékben megismert gonoszokat képviseli. Testvérgyilkosság, manipuláció és számító hidegség: a kisebbik testvéreknek csak így kerülhetnek trónra. Alapvetően gyáva emberek, akik nem mernek személyesen fellépni a hősök ellen, inkább csatlósaikat küldik vagy valamilyen cselszövést készítenek elő.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1651 Dátum: 2008. Szeptember 05. - 17:41:36 »
Ebből a mezőnyből toronymagasan kiemelkedik Joker. Inkább úgy lenne a helyes, hogy Joker és a futottak még kategória..mert pl Stone a vasban nem volt egy olyan nagy szám.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1652 Dátum: 2008. Szeptember 05. - 20:38:01 »
Én a Caspian herceget regényben olvastam. Kb. jó helyen van Miraz király.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1653 Dátum: 2008. Szeptember 05. - 21:19:15 »
Stone-nak itt semmi keresnivalója nem lenne. Nagyon gyenge volt.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1654 Dátum: 2008. Szeptember 05. - 21:34:07 »
Átlagos volt inkább.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1655 Dátum: 2008. Szeptember 05. - 22:37:44 »
Én kifejezetten erőltetettnek éreztem az a szálat.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1656 Dátum: 2008. Szeptember 09. - 10:08:44 »
Most látom, hogy a Hellboy is szinkronnal megy... :o

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #1657 Dátum: 2008. Szeptember 12. - 14:31:31 »
Obadiah Stane egyáltalán nem volt olyan nagy gonosz.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #1658 Dátum: 2008. Szeptember 13. - 14:39:11 »
Most látom, hogy a Hellboy is szinkronnal megy... :o

Az első része is szinkronos volt nem? akkor ebben mi a meglepő? amúgy meg szerintem nem akkora baj...

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #1659 Dátum: 2008. Szeptember 13. - 14:46:24 »
Nem, az első feliratos volt. ;)