Nah ez jó kis pószter, amúgy hogy szerzed őket, ismerősök vagy csak "benyalsz" a mozisoknak?
Bármelyik plázás, ismétlem plázás mert csak ott működik, moziba bemész, és akármelyik ott dolgozónak elmondod, hogy szeretnél posztert elvinni, megcsókolják a kezed, imába foglalnak, és annyit hozzád vágnak hogy meg se bírsz moccani. Én most csak 1 db Vasemberes poszter hoztam el, mert ugye megígértem Sepinek, és a gazadasági irodában, ahol átvettem, a srác sírva könyörgött hogy vigyek még másmilyet is, mert csak rájuk rohad.
A dolognak vannak hátulütői is:
- minnél nagyobb a mozi, annál biztosabb hogy többen is visznek el posztereket, esetleg azt is amit te akartál
- a poszterek kötelegelve vannak, vagyis nagy eséllyel csak többet tudsz vinni vegyesen, és ahhoz kell bennfentes ismeretség, hogy ne sózzanak rád minden sz@rt, csak azt kapd amit te akarsz.
- érdemes figyelni a kiszemelt mozi webes oldalát, esetemben a Cinema City, mert igazából akkor adják ki ingyen a posztereket, amikor a film már kifutotta magát, vagyis leveszik a műsorról. Ide kell másodjára a bennfentes ismeretség, mert eltetetni nem lehet posztert, de ha van ismerősöd akkor az tud szólni, ha egy adott poszterből több érkezett mint amennyit kitettek, és akkor a ki nem tett poszterből már vihetsz.
Remélem érthető voltam, a végére nekem már kusza lett a saját írásom.