nahát megnéztem énis a Hithetetlen Hulk filmet.Nem fűztem hozzá sok reményt így kellmes csalódásban lett részem.Az előzményről nemis beszélek,ez nem folytatás...bár én ezt nem is bántam.Jól belerakták,ahogy Bruce próbál harcolni a Hulk ellen,visszatartani.Nagyon nagy volt Stan Lee szerepe a filmben
.Az egész filmben Blonskyt bírtam a legjobban,akárki mondhat bármit szerintem Tim Roth nagyot alakított.Ross tábornok sem volt vészes,szokásos...Bettyt viszont kivételesen bárgyúnak találtam.A Dr.Sámsont??? játszó szinészt egyszerűen nemtudom elképzelni zöld hajjal és izmosan
de ez lehet az én hibám.Az iskolánál a Hulk vs hadsereg eléggé ütött,bár engemis idegesített h Hulk egyszerűen csak roncsokkal bunyózik,lehet h ezzel akarták látványosabbá tenni de engem ez zavart.A CGI-től nagyonféltem,de úgytűnik hiába még a helikopter is tűrhető volt.Külön röhögtem mikor Blonskyt oda b@ssza a fához.Samuel Strens szereplése is tetszett,főleg h belőle lessz a Vezető.A végső bunyó pedig egyenesen állat volt,ezt hiányoltam az első Hulk filmből,VISZONT ez a "hulk zöldököl" akkora baromság h az már fáj
:lol:komolyan mondom röhögnöm kell rajta.Ilyet kitalálni
egyszerűen szánalmas.Idegesített h Hulk csak akkor lessz ideges ha Betty veszélyben van,igenis ő Hulk legyen már ideges mikor pofánvágják egy láncal vagy mikor egy hangágyúval lövöldözik.Örültem h életben hagyta a Förtelmet,kár lenne egy ilyen karaktert veszni hagyni.A vége pedig erősen érzékeltette h a következő részben már egy talán beszélő,tudatosan cselekvő Hulkot láthatunk.Én is hiányoltam h Hulk nem ugrál a háztetőkön,v eggyáltalán :headscratch:node sebaj majd legközelebb
.A végén hülyén éreztem h nemjutottunk egyről a kettőre,mintha a film elején lennénk.Banner továbbra is bújkál,bár igazából nemtudom mit várok mivel Hulknak ez a sorsa.
Öszességében nekem tetszett a film,jobban mint az egy,ezt valahogy úgymond "képregényhűbbnek" éreztem,persze ebbe is bele lehet kötni és közel sem hibátlan de valjuk be,de azért jobb mintha hagyták volna a francba,,bőven jobb....