Szerző Téma: Fenegyerek  (Megtekintve 163728 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

rheinfuss

• Rengető
  • *
Re:Fenegyerek
« Válasz #60 Dátum: 2013. Október 20. - 21:44:33 »
Nagyon szuper a Fenegyerek kötet, hazafelé a vonaton az első két részt el is olvastam belőle. És csak azért az első kettőt, hogy hosszabb ideig tartson. :)
A rajzok elsőre baromi furcsák voltak, de annyira illeszkedik a sztorihoz, hogy pár oldal után megszoktam, és nagyon tetszik. Az egyetlen bajom, hogy annyira "képzetlen" vagyok, hogy ha valaki kérdezné, hát nem tudnám neki elmagyarázni a rajz stílusát, hogy miért ilyen sajátos, szóval egyszerűen nem tudnám leírni szavakkal, hogy mit is látok. Valaki ebben tud segíteni? :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #61 Dátum: 2013. Október 20. - 22:58:15 »
Webshopból már rendelhető mindkét újdonság. Oké, az egyik nem a webshopból.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #62 Dátum: 2013. Október 21. - 06:58:38 »
Webshopból már rendelhető mindkét újdonság. Oké, az egyik nem a webshopból.
Gratulálok a sikeres börzéhez! Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni.  :( Ha ma átutalom a pénzt a Fenegyerekért, akkor hozzátennéd a következő kiszállításhoz?

kzoli

• Sakál
« Válasz #63 Dátum: 2013. Október 21. - 13:40:44 »
Elolvastam a Fenegyerek könyvet. Nem bántam meg, hogy megvettem, nagyon tetszett a történet! Örülök, hogy lesz folytatása is. Picit nehéz volt követni a cselekményt, mivel ugráltunk állandóan az időben, de másodszori olvasáskor már nem volt az. Ami még érdekes volt, az a "nuff said". Amikor először olvastam ki a könyvet, akkor a képeket néztem csak a "nuff said"-os résznél, nem merültem el benne. Második olvasáskor az író utasításait is elolvastam, amit az adott képkockához írt. Hihetetlen, mennyi mindent mond egy kép. De, hogy az 59. oldalon (itiner: 15. oldal) 1-es képen  Thor   :thor:  hol repült el a távolban, azt nem tudom... :headscratch:  Vagy a rajzoló rajzolt lassan és addigra elrepült, vagy lesújtott a rajzolói szabadság.
Köszi a kiadványt  :kingpin:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #64 Dátum: 2013. Október 21. - 15:18:38 »
Ha ma átutalom a pénzt a Fenegyerekért, akkor hozzátennéd a következő kiszállításhoz?
Persze.
Vagy a rajzoló rajzolt lassan és addigra elrepült
;D

dub7

• Grizzly
  • *
« Válasz #65 Dátum: 2013. Október 21. - 17:06:42 »
Nagyon jó választás volt a Daredevil, hatásosak a rajzok én meg merem kockáztatni, hogy ez az eddig legjobban tetsző Kingpin kiadvány.
Örülök, hogy szó van következő Daredevil kötetről is.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #66 Dátum: 2013. Október 21. - 22:03:08 »
Szerencsére pozitívan csalódtam a kiadványban. Jó volt a sztori, a rajzot is megszoktam, csak zavart, hogy se Bumeráng, sem Nitro nem a rendes ruhájában volt.  :headscratch: Ki volt a feka bérgyilkos? Asszem Lövésznek hívták a kötetben. Ennek az előzményét nem szeretnéd kiadni? A Born Againt? :D Remélem jól fogyott a kötet, várom a folytatást!

:kingpin:
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #67 Dátum: 2013. Október 21. - 22:05:43 »
Born Again mint előzménye? Alig másfél évtized választja el őket. :) Meg azért a FuMaX és a Képes elég Millerrel szennyezte már be a képregényes életet idehaza.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #68 Dátum: 2013. Október 21. - 22:33:30 »
Jól fogyott, folytatás jövőre. Born Again régi sztori, nem hinném, hogy jönne. Lövészről én is itt hallottam először.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #69 Dátum: 2013. Október 21. - 22:35:45 »
Talgaby: mármint amikor a Vezér megtudja a kilétét, úgy előzmény.  ;D Az angol nevére lennék kíváncsi.  :D

Szerk.: Jaj, ez Shotgun, valamelyik Comic Book Greats videóból. :hehe:
« Utoljára szerkesztve: 2013. Október 21. - 22:47:49 írta Fantomex »
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #70 Dátum: 2013. Október 22. - 09:48:07 »
Elovastam, örömködöm. Nagyon szép kivitel (most) nem panaszkodom :)
Az a jó ebben a sztoriban, hogy olyan, mintha nem is szuperhős képregényt olvasna az ember. Régóta várom már, hogy folytatódjon itthon a felnőttebbeknek szóló vonal is mainstream comic terén. Baromi jó lenne, ha végig tudna menni a Bendis-éra.
Kérdés: a nuff said magyarázatban miért van 2 szó is átsatírozva?
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #71 Dátum: 2013. Október 22. - 11:02:15 »
Mert csúúúnya szavak. :) Így volt az eredetiben is.

mikka

• Fórum Tag
  • Bűnölő
« Válasz #72 Dátum: 2013. Október 22. - 12:16:16 »
Jah, már késő este volt, így felületesen olvastam azt a részt (meg ugye korábban ez már megvolt) de akkor újraolvasom :)
"Én vagyok James Dean, kapcsolom a hármat"

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #73 Dátum: 2013. Október 24. - 12:41:53 »
Végre sikerült megrendelnem. Nagyon várom már  :daredevil:

blint

• Gibbon
  • *
« Válasz #74 Dátum: 2013. Október 24. - 14:52:57 »
Helló! Tudom hogy én mindig ezen kattogok de szeretnék valami konkrétumot megtudni arrol hogy már el lettek e küldve a könyvesboltokba a DD kötetek mert potyára nem akarok bemenni a vároba csal emiatt? Megértésetek köszönöm csak már nagyon zizgek rá!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #75 Dátum: 2013. Október 24. - 17:32:23 »
Sajnos nem lettek. A Nagyker (Libri, Lira) most rendeltek belőle csak, az Alexandra még most sem.  :headscratch: Egyelőre tőlünk postán, illetve a Trillianba kéne vinni valamikor.

blint

• Gibbon
  • *
« Válasz #76 Dátum: 2013. Október 24. - 20:03:31 »
Köszi a választ! Hát akkor lehetséges hogy ebből rendelés lesz

MarvelFan

• Puma
  • **
  • igazságosztó
« Válasz #77 Dátum: 2013. Október 29. - 10:28:25 »
Hétvégén végre nekem is sikerült elolvasnom. Hát, mit mondjak szerintem zseniális lett, szerencsére a rajzok is illettek a sztorihoz, pedig Maleev rajzai nem a kedvenceim, de ide pont ez kellett. Kicsit a "nuff said" fura volt, és annyira nem is jött be, de a történet abszolút kárpótolt, nagyon várom a folytatást! :dd:

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #78 Dátum: 2013. November 01. - 17:13:40 »
Elolvastam én is, igazából, ahogy látom, egyedül leszek a véleményemmel. Annyira nem fogott meg. Elment a sztori részemről, de nem éreztem azt, hogy ez annyira jó lett volna. Talán azért, mert DD-vel elég nehezen tudok azonosulni. Ahogy lesz időm, szerintem elolvasom még egyszer, hátha.  :)
SD. EJC.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #79 Dátum: 2013. November 04. - 18:56:45 »
Hova tegyem az időrendi sorrendben a Fenegyerek és az E, mint eltörölni köteteket?
SD. EJC.