Szerző Téma: Fenegyerek  (Megtekintve 163727 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:Fenegyerek
« Válasz #80 Dátum: 2013. November 04. - 19:18:49 »
Az összes modern Kingpin elé. A kivétel a Jean DeWolff halála, a Vadász lelke és a PPP. Az E is for Extincion 2001-es, az Underboss 2001-es vagy 2002-es.

venom75

• Pókfej
« Válasz #81 Dátum: 2013. November 04. - 19:21:31 »
Én nekem tetszett ez a kötet , remélem a második is lesz ilyen jó. A rajzstílus annyira nem az én világom , de meg lehet szokni.

Rebellis

• Vízember
  • *
« Válasz #82 Dátum: 2013. November 04. - 20:42:41 »
Emlékeim szerint ez egy olyan korszak volt, ami egyre jobb lett, majd beállt egy piszok erős szintre. Ennél gyengébb nem lesz. ;)
Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #83 Dátum: 2013. November 04. - 20:46:42 »
Pontosan így van. A következő rátesz egy lapáttal, még jobb lesz, azt a színvonalat tartja majd, és később, amikor már azt hiszed, nem tud mást kihozni belőle, megint erősít egyet-kettőt. Ez konkrétan a felvezetője volt mindannak, ami nagyot fog szólni. De már ezt is nagyon királyul írta meg.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #84 Dátum: 2013. November 05. - 19:59:07 »
Az összes modern Kingpin elé. A kivétel a Jean DeWolff halála, a Vadász lelke és a PPP. Az E is for Extincion 2001-es, az Underboss 2001-es vagy 2002-es.
Köszi. ;)
SD. EJC.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #85 Dátum: 2013. November 18. - 12:57:31 »
Ezt is elolvastam. :)
Mikor befejeztem a kötetet, három szó fogalmazódott meg bennem: "ez kevés volt". Ez pozitívum is és negatívum is: pozitívum, hogy ezt még akarom olvasni, a negatívum, hogy tényleg úgy éreztem, hogy hiába volt marha jól kidolgozva, valahogy kevésnek éreztem a cselekményt. A karakterek nagyon jól működtek egész végig, nem is nagyon tűnt fel olvasás közben, hogy Matt/Fenegyerek alig van benne sokszor. Richard kinézetén egyébként marha nagyot néztem, ha nem mondják, hogy az ő, akkor fel sem ismerem. Nagyon megváltozott, mintha 20 évet öregedett volna... mi történt vele? Utoljára a Rózsa nevében találkoztam vele. A rajzok is jók voltak, bár annyi érzelmet nem tudtam leolvasni a karakterek arcairól, mint más rajzolóknál - ez főleg a nuff' said-es sztoriban nyilvánult meg, mikor olvastam a forgatókönyvet is, s sokszor nem is láttam semmi mimika-változást egyes panelek között. Ettől függetlenül marha jó rajzoló Maleev, nagyon tetszett végig - bár a Vallomásban még jobb volt szerintem, de ezzel biztos egyedül leszek. :)
Összhatásként marha jó volt, nagyon várom a következőt! :)

Egy valami mellett viszont bocsánat, nem tudok elmenni. Az Ezüst szamuráj tartalma óta, amelyben tulajdonképpen minden fordulat el lett lőve, csak a könyv elolvasása után olvasom el a hátsó tartalmat. Hát... itt tulajdonképpen újra pofára estem, mert sajnos úgy vettem észre, nem csak ez, de még legalább 1-2 könyv tartalma előre van vetítve. Nem tudom, hányan vannak olyanok, mint én, akik nem olvasták/olvassák eredetiben a sztorikat, de ezt eléggé élményrombolónak éltem meg. :(

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #86 Dátum: 2013. November 18. - 13:10:23 »
Richard Fisk annak idején Rózsaként próbálta megdönteni apja, a Vezér uralmát. Mindent ennek vetett alá, mindent megpróbált ennek érdekében. Felsült. Amikor a barátait is megölték körülötte, végül belátta, hogy nem győzhet a Vezér ellen, és elé állt azzal, hogy mostantól neki fog dolgozni. Vagyis teljes megadás, beletörődés, hogy nem tudja az apját kimozdítani a helyéről, vagy megváltoztatni, megbüntetni őt. Az azóta eltelt mondjuk 10 évben így dolgozott neki - szörnyen belefásulhatott az egészbe. Ez látszik meg rajta, ezért néz ki jóval öregebbnek, mint amennyi valójában.

A hátlap: oda figyelemfelkeltő dolgokat kell írni, melynek elolvasása után megveszik a kötetet. Ha te amúgy is megvennéd, nem kell elolvasnod előre. Ide most tényleg sokat írtam, mert ez az egész egy nagy sztori, nehezen választható szét egyik rész a másiktól.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #87 Dátum: 2013. November 18. - 13:53:08 »
Igazából még három év se telt el sztori szerint azóta, hogy végleg feladta az apja elleni hadjáratát. 2006-ig eléggé jól tartották a 4:1-es arányt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #88 Dátum: 2013. November 18. - 14:25:16 »
Lehet, hogy a Vezér mellett annyi idő is elég volt hozzá.

Todd

• Pókfej
« Válasz #89 Dátum: 2013. November 18. - 14:35:52 »
Szerintem az idei év legjobb kingpin Kötete. Nagyon egyedi hangulatos a rajz, a történet sem a megszokott. Kifejezetten tetszett.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #90 Dátum: 2013. November 18. - 14:38:17 »
Szerintem is az idei év legjobbja.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #91 Dátum: 2013. November 18. - 15:27:51 »
Szerintem is az idei év legjobbja.
Szerintem az egyik legjobbja.   :daredevil:

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #92 Dátum: 2013. November 19. - 12:24:09 »
Richard Fisk annak idején Rózsaként próbálta megdönteni apja, a Vezér uralmát. Mindent ennek vetett alá, mindent megpróbált ennek érdekében. Felsült. Amikor a barátait is megölték körülötte, végül belátta, hogy nem győzhet a Vezér ellen, és elé állt azzal, hogy mostantól neki fog dolgozni. Vagyis teljes megadás, beletörődés, hogy nem tudja az apját kimozdítani a helyéről, vagy megváltoztatni, megbüntetni őt. Az azóta eltelt mondjuk 10 évben így dolgozott neki - szörnyen belefásulhatott az egészbe. Ez látszik meg rajta, ezért néz ki jóval öregebbnek, mint amennyi valójában.

A hátlap: oda figyelemfelkeltő dolgokat kell írni, melynek elolvasása után megveszik a kötetet. Ha te amúgy is megvennéd, nem kell elolvasnod előre. Ide most tényleg sokat írtam, mert ez az egész egy nagy sztori, nehezen választható szét egyik rész a másiktól.
Köszi a Richard-os felvilágosítást. ;)
Persze, tudom, hogy nem muszáj elolvasni a tartalmat, csak érdekel mindig, mi van egy könyv hátulján - még ha csak utólag is olvasom el -, mivel próbálják meg felkelteni az olvasók figyelmét. :)

2006-ig eléggé jól tartották a 4:1-es arányt.
Most hogy tartják? 8:1, vagy hogy? Gondolom a sok event zavar be a legjobban, vagy valami más?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #93 Dátum: 2013. November 19. - 13:23:17 »
A Polgárháború utáni egy évet valós időben zavarták le, illetve a Secret invasion és a Siege között is valami 10-12 hónap telt el másfél év alatt. Ami eléggé megbontotta amúgy az idővonalat, mert 2001-nél +12 évnél jártunk, 2010-ben viszont +13 évet jelentettek be +16 helyett (a kiindulási alap az F4 első száma). Erre amúgy szinte biztos azért volt szükség, hogy Pókember még 30 alatt legyen (mint ahogy Superman is kötelezően 29 éves volt majdnem 20 éven át).

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #94 Dátum: 2013. November 19. - 15:29:18 »
Hüm, ez elég érdekes, főleg ha azt veszem, hogy sokszor egy több részes sztori történéseit lerendezik 1-3 nap alatt. Azt hittem, hogy még jobban lelassult az idő, nem hogy felgyorsult... a Polgárháború utáni Forradalom, vagy a M+-ban megjelent BA-sztori sem utalt semmi ilyesmire, mintha max pár hét telt volna el a Polgárháború óta, s már jönne is a Titkos Invázió.

rheinfuss

• Rengető
  • *
« Válasz #96 Dátum: 2013. November 20. - 17:38:59 »
Az Alexandrán már 2. a Fenegyerek. :)

Nagyszerű, meg is érdemli a helyezést. Gratula  :kingpin: !

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #97 Dátum: 2013. November 20. - 18:22:42 »
Gratula egy újabb top könyvhöz!