Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1466853 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:OFF
« Válasz #1500 Dátum: 2008. március 22. - 18:21:52 »
mert persze azt tudjuk, hogy a füstszűrőben lévő anyagok okozzák a leginkább a rákot.
Én se tudtam, de jól belegondolva hihető is lenne, mert jóval kevesebb rákos beteg volt, amíg csak mezitlábas cigik voltak. Persze rá lehet fogni, hogy azóta a levegő is szennyezettebb.

Egy haverom köhögött, poénból mondták neki, hogy kevesebbet kéne füstölnie. Mire ő: "Próbálok leszokni. Verem az öcsémet, hogy hagyja abba."  :lol:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1501 Dátum: 2008. március 22. - 20:11:27 »
Idézet
Egy haverom köhögött, poénból mondták neki, hogy kevesebbet kéne füstölnie. Mire ő: "Próbálok leszokni. Verem az öcsémet, hogy hagyja abba."
:lol: :lol: :lol:

Idézet
Én se tudtam, de jól belegondolva hihető is lenne, mert jóval kevesebb rákos beteg volt, amíg csak mezitlábas cigik voltak.
Jah, meg tized ilyen jó orvosi diagnosztika...
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ju

• Pókfej
« Válasz #1502 Dátum: 2008. március 23. - 20:51:26 »
Szerintem meg az lesz rákos, akinek annyira elege van a világból, hogy meg akar halni...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1503 Dátum: 2008. március 23. - 23:45:28 »
Hú ebből valami olyat hallok ki, hogy igazából az a beteg, aki beletörődik a sorsába és nem küzd ellene? :headscratch:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ju

• Pókfej
« Válasz #1504 Dátum: 2008. március 25. - 12:56:02 »
Ez is benne van. Aki tényleg meg akar gyógyulni, az meg is fog, aki meg nem, az nem fogja észrevenni a lehetőséget, ahogy meggyógyulhatna.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1505 Dátum: 2008. március 25. - 17:12:31 »
Hát azért nem mindenki gyógyul meg aki meg akar. Inkább az a ritkább.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1506 Dátum: 2008. március 25. - 17:25:14 »
Ez is benne van. Aki tényleg meg akar gyógyulni, az meg is fog, aki meg nem, az nem fogja észrevenni a lehetőséget, ahogy meggyógyulhatna.
Hát te aztán nagyon optimistán látod a világot.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1507 Dátum: 2008. március 25. - 21:39:05 »
Ez kicsit azért meredek feltételezés, bár kétségkívül van benne valami. Könnyebben meghal az, aki lemondott az életéről. Illetve rákos, aidses betegek annyira elkeseredhetnek a saját testük leépülésétől, hogy nem kizárt, hogy ők már meg akarnak halni. De híres ellenpélda Superman, aki az utolsó pillanatig szilárdan hitt benne, hogy fog még járni, kevésbé híres példa anyám, akinek gégerákja volt, és 60 kilóról lefogyott 26-ra, mielőtt meghalt volna, pedig még az utolsó ébren töltött idejében is tervezett előre, hogy kicsit felújítja a szobáját a nyáron.  :'(

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1508 Dátum: 2008. március 25. - 23:22:03 »
Igen. Sajnos. Igazából csak azok a pozitív példák kerülnke be a hírekbe, meg az emberek lelkének az a jó természetesen, ha azokról a példákról hallanak, amik erőt adhatnka. Azokról, amikor embert meghazudtoló akaraterővel felgyógyulnka például a rákból. Csak ez sokszor kevés sajnos.

Ju

• Pókfej
« Válasz #1509 Dátum: 2008. március 26. - 10:18:31 »
Inkább arra gondoltam, hogy alapból nem (vagy legalábbis nehezebben) kap el végzetes betegséget az, aki teljes akaratával élni akar. Látjuk, hogy az emberi szervezet milyen dolgokra képes és meg tudja gyógyítani magát, ha a tudat (inkább a tudatalatti) engedi.
Sajnos ismerősökön látom, hogy aki negatívan áll a világhoz ("úgyis csak rosszabb lesz"), az saját magát zárja el mindentől és így még jó, hogy egyre lejjebb jut a lejtőn és nem lehet felvidítani.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1510 Dátum: 2008. március 26. - 12:22:00 »
Ebben biztosan van valami. Ahogy mondani szokás: Ha nyakig ülsz a szarban, ne lógasd az orrod!

Ju

• Pókfej
« Válasz #1511 Dátum: 2008. március 27. - 14:45:51 »
Tud valaki segíteni nekem? Betűtípust keresek, de elakadtam... olyan kéne, ami hasonlít a times new roman, garamond, century fontokhoz, de könnyebb és nem olyan hivatalos. Nem gond, ha csak az angol abc fontjai vannak benne.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1512 Dátum: 2008. március 27. - 16:17:34 »
Hát tudom ajánlani a Quantity-t, az egész szép (a legalsó):
http://www.1000fonts.com/search.php?lang=fr&lettre=q

Ju

• Pókfej
« Válasz #1513 Dátum: 2008. március 28. - 09:12:09 »
Köszi. :)
Mondjuk ez a Quantity pont nem illik a designhoz. :( Úgyhogy egyelőre maradok a Century-nél.

Todd

• Pókfej
« Válasz #1514 Dátum: 2008. március 28. - 14:59:49 »
Ebben biztosan van valami. Ahogy mondani szokás: Ha nyakig ülsz a szarban, ne lógasd az orrod!
Vagy ahogy a Nevem: Senkiben mondták aki nyakig ül a szarban, az fogja be a száját.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1515 Dátum: 2008. március 31. - 13:50:46 »
Annyi évnyi könyvtárban tökölés után, végre a héten bekötik nálam a netet, a modem és a vonal megvan, már csak az ADSL visszajelzésre várok a szolgáltatótól. Hála a Guadalupe-i Szűznek végre hétvégén is netezhetek és társaloghatok veletek, amikor csak nekem tetszik. Végre valahára nem kell kivárnom azokat a prosti hosszú sorokat amíg a géphez kerülök. Boldogságom határtalan. És így még gyorsabban jutok filmes infókhoz is  ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #1516 Dátum: 2008. március 31. - 16:59:41 »
Gratulálok! :D De akkor tessék aktívabbnak is lenni ám. Tudod az állandó net, nagy felelősséggel jár. :D
Csak azt nem érten, hogyha pl. képregényekre van azért pénzed, hogy több példányban is vegyél egy rakás dologból akár, hogy-hogy nem köttettél eddig netet?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #1517 Dátum: 2008. március 31. - 17:08:43 »
Eddig könyvtárból neteztél? Hát, senki se mondhatja, hogy nem jársz elég gyakran könyvtárba.  :D Meglátod, mostantól mennyivel egyszerűbb lesz, nem kell mindig beírni a nevet és a jelszót.  :D

Ju

• Pókfej
« Válasz #1518 Dátum: 2008. április 01. - 10:29:48 »
nem kell mindig beírni a nevet és a jelszót.  :D
Az nagyon sokat számít. :) Netkávézóban is az a legidegesítőbb. :roll:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #1519 Dátum: 2008. április 01. - 10:55:47 »
Gratulálok! :D De akkor tessék aktívabbnak is lenni ám. Tudod az állandó net, nagy felelősséggel jár. :D
Csak azt nem érten, hogyha pl. képregényekre van azért pénzed, hogy több példányban is vegyél egy rakás dologból akár, hogy-hogy nem köttettél eddig netet?

Netre pont azért nem volt pénzem, mert minden megtakarításomat egyenesen képregényekbe fektettem. Á, egyébként nem is tudom miért nem kötettem be eddig. Esküszöm. Most valahogy idejét láttam, főleg hogy a meló miatt is (a Miskolci Igazságügyi Hivatalban robotolok) már érett a dolog, mert sok adatbázist csak így tudok majd elérni. Ha megfeszülök akkor sem tudnék értelmes választ adni arra, hogy miért nem kötettem be eddig. De most már lesz, ha minden igaz holnaptól otthonról tudok netezni.  ;D