Sajnálom. Esetleg érdemes lehet postán maradóra kérni, ha van rá lehetőséged.
Tehát még menjek is el érte a postára, meg álljak sorba x ideig érte? Akkor már inkább bebumliznék érte Csepelre... a postaköltséget meg dízelre költöm.
Meg akkor ezek szerint már eleve gyűrötten került a borítékba... szóval lesz munkám/időm/költségem a pótlásával is.
Amiket megjelenés után vettem meg webshopból, azokat ti küldtétek, kifogástalan állapotban kaptam is meg; én sajnos eddig nem tudtam, hogy a postával is csomagoltatjátok és külditek az előfizetőknek. Az idei év még lemegy a 3-4 számával, aztán én inkább visszaállok a személyes vásárlásokra. Nálam ez a megoldás

A postadíj árának növelése engem sem hatna meg, nekem sem kell féláron, meg engedménnyel ppp, csak kapjak egy szép példányt, ha már fix vevőtök vagyok, és akár kartonban, ha drágább, azt is fizetem. Nem hinném, hogy nekünk, vevőknek kellene egyesével a helyi postáknál panaszkodni...
Én kiadóként biztos nem így gondolkodnék a limitált példányszámú, nem újságos terjesztésű kiadványaim kapcsán.
Lehet viccelni a helikopterrel és piros szőnyeggel... ha-ha. Nincsenek irreális elvárásaink szerintem.
Továbbá az is gáz, hogy az előfizetők kb. egy héttel később kapják meg... megjelenik, be van már rég mutatva, facebook hype, screenshotok róla ízelítőként, már mindenki lobogtatja, h vette a boltban, aztán egy hét múlva talán kihozza a postás olyan-amilyen állapotban nekem is...
Amúgy nekem is teljes Kingpin soraim vannak a kezdetektől fogva, ha nem is fizettem elő a fenti okokból/félelmekből kifolyólag, ami engem érdekelt, azt még mindig megvettem eddig ('60-90-es évek), és ezután is fogom.
A kiadvány amúgy nagyon szép, le a kalappal, igényes munka, mint mindig! Borítónak is mindig a legjobbat választod

Várom a folytatást