ezenkívül ott a többi életed is...
Mint kiderült, a társasági élet kárára teszi ezt
Egyébként köszi a részletes leírást a dolgokról. Maga az ötlet szeríntem eddig jó... mármint ez az egész skrullos mizéria és különösen örülök, hogy a Marvel teljesen elszánta magát arra, gatyába rázza az univerzumát. Csak valahogy nem láttok az egész mögött igazán hosszan átrágott dolgokat, igazi agyvihart, nagyon önkényesek a dolgok. Az M Ház, a Polgárháború és szeríntem ez is ebbe fog megfulladni. Kitalálnak valami nagyot, ami durrani fog, aztán meg szétmaszatolják és az egész egy nagy hiányérzetbe fullad.
hogy a részleteket jól alakítja, vagyis a nagy események alatt mindig előtérbe helyezi azt, hogy ezek az események magukra a hősökre milyen hatással vannak, azok mit gondolnak róla.
Ezzel teljesen egyet tudok érteni, ezt én is nagyon szeretem egy íróban, csak Bendis nyakába kellene akasztani egy kontinuitás cenzort, mert így csak a következő nagy reformálásokra, magyarázkodásokra és átírásokra fog okott adni. És még az is oké, hogy néhány helyen felrugja az eddigi sztorikat, hisz nagy munkánál sok forgács hullik, de ebbe szeríntem már nem fér bele teszem azt a 2. Titkos Háború semmisé tétele