Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1114495 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:OFF
« Válasz #480 Dátum: 2007. Augusztus 15. - 14:44:28 »
hát ja, nekem is kéne... csak ahhoz valakinek meg kéne vennie a mostani lakást, hogy legyen $$ sajátra... :-\
Én is ebben a cipőben járok.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #481 Dátum: 2007. Augusztus 15. - 14:55:12 »
Köszi. Már alig várom, hogy meghozza a pottás bácsi és mehessek. Már félretettem egy pár ezrest benzinre, ha anyuék nem adnának. :D

Hát...nincsen semmi belőle, ha ezt elmondom. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy megyek orvosria ami ha minden jól megy 6 év+2 év rezidens. Az 8 év lenne debrecenben...és tudtak venni egy nagyon jó kis lakást nekem(meg az albérlőimnek) közel az egyetemhez. ;D

DD: a Poroszlay úton van...tudod merre van?
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #482 Dátum: 2007. Augusztus 15. - 15:12:49 »
Bocsi flood. Egy kis tudományos téma....
http://www.sg.hu/cikkek/54255/idegen_elet_porbol_es_plazmabol

Hatttározottan érdekes a cikk.
Én régóta gondolkoztam azon, hogy miért csak az a 4 N-tartalmú szerves bázis képest kialakítani a DNS-t(plusz az uracil az RNS-ben)...valami más is képes rá. Képesnek kell hogy legyne rá...
És tessék. Azt azért tegyük hozzá, hogy ez egy SZIMULÁCIó és a csillagközi por nem DNS-t, hanem egy szervetlen információtárolót hoz létre. Másrészről meg ez egy újabb bizonyíték az élet természetes(értsd nem teremtett) kialakulására. Jó lenne, ha találnának erre az bizonyítékot valahogy....
egy dolgot nem értek. Kedven biokémikus urak(Tom pl.. ;D) kérem segítsenek. Azt ugyebár mi is tanultuk, hogy a plazma az ionizált gáz...öö namost. A gáz halmazállapotú anyagok többsége eléggé nagy elektronegativitású(kiv. hidrogén)..szóvaé én úgy gondolom, ha ionizáljuk, felveszik az elektront. És nem leadják....akkor most hogy van ez? :headscratch:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ju

• Pókfej
« Válasz #483 Dátum: 2007. Augusztus 15. - 15:14:58 »
és tudtak venni egy nagyon jó kis lakást nekem(meg az albérlőimnek) közel az egyetemhez. ;D

Az király! :D De azért 8 év egyetemnél meg is éri, hogy nem kell albiból albiba költöznöd. Meg szerintem olcsóbbra is jön ki, főleg ha még neked vannak albérlőid. ;)
Állati elhivatott lehetsz, ha képes vagy 8 évig ezt tanulni... milyen orvos leszel?

Sepi: hát akkor sok sikert hozzá, nem egy könnyű helyzet. :(

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #484 Dátum: 2007. Augusztus 15. - 15:22:20 »
Jaja, klis sosem voltam, valahogy nem most akarom elkezdeni...így meg sokkal jobban jön ki, mert az albérlet ennyi évig nagyon drága lenne.

Én elhivatott?  ;D Hát pont ez az, hogy nem nagyon vagyok...úú menniyt dilemmáztam, hogy orvosira adjam e be elsőnke, vagy valami mérnöki pályára. Mindkettő érdekelt, mindkettőnek láttam előnyeit is meg hátrányait is...aztán végül azt mondtam, hogy beírom azt elsőre, ahová több pont kell, aztán lesz ami lesz...így előtte úgysem tudtam volna eldönteni. Aztán felvettek... :D Nem tudom mennyire fogom szeretni..az anatómiát mindig is imádtam(meg a bioszt is amúgy), szóval remélem nagy gond nem lesz. Milyne orvos leszek? Húú..jó kérdés. ;D Urulógus vagy nőgyógyász biztos nem...valami sebész például. Az érdekel...esetleg a szemészet is. Azt szokták mondani, hogy első 2 év után már el tudja dönteni az ember, hogymi fekszik neki a legjobban.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #485 Dátum: 2007. Augusztus 15. - 16:29:30 »
Kórboncnok. :hehe: A páciensek nem panaszkodnak, nem rohangálnak állandóan össze-vissza, nincs műhibaper, nem kell tökölni receptek kiírásával és még vizitelni se kell őket, ráadásul mind remek hallgatóság. ;D

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #486 Dátum: 2007. Augusztus 15. - 16:57:43 »
DD: a Poroszlay úton van...tudod merre van?

A Kölcsey-é Tokajban?
A félelem nélküli

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #487 Dátum: 2007. Augusztus 15. - 18:57:07 »
Kórboncnok..persze.  :hehe:
Idézet
A Kölcsey-é Tokajban?
Mivan??? :headscratch:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #488 Dátum: 2007. Augusztus 15. - 20:37:39 »
pepo: gratulálok az orvosihoz, a jogsihoz, és a saját lakáshoz is! :taps: 8)

Kórboncnok. :hehe: A páciensek nem panaszkodnak, nem rohangálnak állandóan össze-vissza, nincs műhibaper, nem kell tökölni receptek kiírásával és még vizitelni se kell őket, ráadásul mind remek hallgatóság. ;D
Ez mekkora nagy! :lol: :lol: Erről eszembejutott a régi vicc:
-Doktor úr, már 8 órája tart a műtét! Mikor fejezzük be?
-Műtét? Hát nem boncolunk? :hehe:

Idézet
A focit magát kellene büntetni...

Nem, csak a magyar focit. :hehe:
Augusztus 22-én Magyarország - Olaszország válogatott meccs... Szerintetek hány nullra fogunk kikapni? :hehe:

A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #489 Dátum: 2007. Augusztus 15. - 21:11:50 »
Köszi neked is. Tudományos témába senki sem akar belemenni? ;D

Szerintem egy tisztes 2-0 lesz az olaszoknak.

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #490 Dátum: 2007. Augusztus 15. - 21:25:13 »
Van is valami tétje ennek a mecsnek, vagy csak megkentük az olaszokat, hogy dugják ide a képüket? Mert ha fizetős buli, akkor lehet, hogy egy gólt engednek beszerencsétlenkedni (persze ha hazánk hős fiai nem esnek hanyatt a saját lábukban)
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #491 Dátum: 2007. Augusztus 15. - 22:12:17 »
hát ja, nekem is kéne... csak ahhoz valakinek meg kéne vennie a mostani lakást, hogy legyen $$ sajátra... :-\
Én is ebben a cipőben járok.
Cseréljetek lakást!  :D
Pepo, gratula a jogsidhoz!   :paradicsom:  ;D
Az orvosi tényleg nem gyenge döntés, de legalább marha gazdag leszel. Kivéve, ha tényleg kórboncnok, akkor ugrott a hálapénz.  :hehe:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #492 Dátum: 2007. Augusztus 15. - 22:55:40 »
Köszi! ;)
Hjah..ha már ennyit tanulok érte, akkor olyan szakot választok, amivel biztos a jó megélhetés ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #493 Dátum: 2007. Augusztus 16. - 06:55:00 »
Akkor menjél fogorvosnak. Az jól keres. ;)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #494 Dátum: 2007. Augusztus 16. - 07:16:04 »
Nicsak még egy korai bárányka. :P
Ááá...az ki van zárva nálam. Utálom a fogorvosokat, ha már a fúró hangját meghallom, kiráz a hideg. :D

Tovima

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #495 Dátum: 2007. Augusztus 16. - 07:50:34 »
Jogsi: még 1x meg kellett volna buknod, hogy harmadjára menj át, hisz három a magyar igazság. ;D

Doki: legyél plasztikai sebész: sztárok, pénz, csillogás... :hehe:

foci: Az olaszok mindig megállnal egy gólnál, aztán őrzik azt, tehát 0-1 (ha esetleg rúgnánk egyet, aakkor 1-2) de mág az olaszok is rúghatnak egyet véletlenül. 
De szerintem egy döguncsi első félidő lesz, majd az 55 percben lőnek egyet az olaszok oszt annyi.
"So Captain Marvel zapped in right between the eyes." Lennon-McCartney

Ju

• Pókfej
« Válasz #496 Dátum: 2007. Augusztus 16. - 09:17:49 »
Idézet
Cseréljetek lakást!
:lol:

Méghogy nincs hálapénz a kórboncnoknál? Majd véletlenül nem vesz észre pár sebet és máris kap egy nagyobb összeget. ;)

Idézet
olyan szakot választok, amivel biztos a jó megélhetés

Akkor menj külföldre. ;)

Daredevil

• Fekete Tarantula
  • **
  • Proctector os Hell"s Kitchen
« Válasz #497 Dátum: 2007. Augusztus 16. - 10:26:33 »
A kórboncnoknál felvetődik a kérdés, hogy neki moként fuzetnek vizitdíjat?
A félelem nélküli

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #498 Dátum: 2007. Augusztus 16. - 10:36:25 »
Neki előre fizetnek. ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #499 Dátum: 2007. Augusztus 16. - 13:54:30 »
Neki már csak az égiek fizetnek... ;D