Szerző Téma: OFF  (Megtekintve 1473197 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:OFF
« Válasz #6620 Dátum: 2009. június 26. - 10:06:12 »
Én is azért sörrel indítottam, mer úgy gondoltam, hogyha csak sört iszok, akkor nem tudok berugni.
Mondjuk, ha a berugás szintjeit vesszük, akkor én nem is voltam részeg, maximum kótyagos.

Az etanol (C2H5-OH) fogyasztásának szembeötlő szakaszai és azok struktúrális jellemzése:

1./ Enyhén spicces
Tünetek: Csillogó szemek, gyakori vigyor, néha váratlan kurjantás.
Fogyasztás: 4-5 üveg sör, vagy ugyanennyi nagyfröccs
Pályagörbe: Egyenestől alig észrevehetően eltérő.

2./ Félspicces
Tünetek: A szemek még jobban csillognak, heveny nótázási inger, a beszéd felgyorsul, minden tizedik szó után egy elfojtott böffentés.
Fogyasztás: 3 fél rum + 5 üveg sör
Pályagörbe: Egyenes, itt-ott egy gyorsan korrigált oldalirányú billenés.

3./ Spicces
Tünetek: A már megszokott szemcsillogás, a vigyorgás konstans és infantilis jellegű, a beszéd érthetőségi foka csökken, kezd megszűnni a különbség a zöngés és a zöngétlen mássalhangzók kiejtése között.
Fogyasztás: 1dl törköly + 6 üveg sör
Pályagörbe: Kissé hiperbolikus, illemhelyre való távozás közben ötletszerű megkapaszkodás különböző tárgyakban (felmérések szerint 10 esetből 6-szor a pincérnő mellébe).

4./ Kótyagos
Tünetek: A szem fénye megtörik, trágár kifejezéseket használ minden böfögéssel kísért csuklás után, folyamatos fals éneklés.
Fogyasztás: Sok sör.
Pályagörbe: Ciklois-ívekkel tarkított parabola.

5./ Enyhén részeg
Tünetek: Az arc vonásai plasztikussá válnak, a mimikai izmok nyersgumiszerűen funkcionálnak, a beszédben gargalizáláshoz hasonló hangok tűnnek fel, indiszkrét vádaskodás a ló nemiszervének és a pincér anusának (végbélnyílás) feltételezett kapcsolatáról.
Fogyasztás: 3 fél rum, vodka-sör-nagyfröccs kombinációk
Pályagörbe: Ilyet az ökör is csak vágtában vizel.

6./ Félrészeg
Tünetek: A szem fénye teljesen megtört, a tekintet gyűrűző pocsolyához hasonlatos, furcsa, összefüggéstelen mondatok, a mellékhelyiségben tartózkodás közben obszcén ódáknak a falra való firkálása reszketeg tipográfiai jelekkel.
Fogyasztás: 2dl rum, legalább 2x ennyi bor, illetve a már megszokott sör.
Pályagörbe: Átmegy a térgörbébe, amely a lépcsőn való leguruláskor archimedesi spirálhoz hasonló.

7./ Részeg
Tünetek: A szem csukva, csak akkor nyílik ki, amikor a lekókadó fej felborít legalább 2 üveg sört, halk sírdogálás, befordultság, az arcon megjelennek az öröklött degeneráltság koravén ráncai, illetve illemhelyre bezuhanás zárt ajtón keresztül.
Fogyasztás: sok dl vodka, sör, nagyfröccs kombó
Pályagörbe: Matematikailag leírhatatlan 4 dimenziós mozgás.

8./ Mocsárrészeg
Tünetek: A szem szinte állandóan csukva, vagy ha éppen nyitva van legfeljebb a szem fehérje látszódik. Az érzékszervek teljesen perturbáltak- se kép, se hang-, halk hörgés, időnként valamely orrlyukon való hányás. Mint utólag a detoxikálóban a "Filmszakadás" című film megtekintése.
Fogyasztás: Amennyit nem szégyell.
Pályagörbe: Szinte teljesen megszűnt, csak apró rezonatív helyzetváltoztatások csuklás közben.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6621 Dátum: 2009. június 26. - 10:19:15 »
Akkor sorban: leszarom Jacksont.

Ben: visszajössz a Spider-Manbe, és a következő börzén Pandázol. Eldöntöttem.

Szerenád: nem emlékszem. Ez jót jelent.

Todd listája: basszus, hát én 4-5 sört azért jobban megérzek, pedig edzésben vagyok...
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #6622 Dátum: 2009. június 26. - 10:35:15 »
Most láttam a youtube-on a Jacko-s hírt... 80-as években még nem is éltem, a slágereit nem nagyon hallgattam. De ugyanaz a véleményem, mint Bennek.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #6623 Dátum: 2009. június 26. - 10:46:42 »
Szerintem amiket jackoról lehetett olvasni a fele sem volt igaz. felfújt lufi csak, hogy szekálja a sajtó, totálisan rászáltak és addig csesztették, amíg már az utcára se mert kimenni. Az emberek meg elhiszik, amit az újságok írnak, mert miért ne hinnék el. Közbe lehet nem csinált semmit, de mindenki elítéli.
This is a joke. A real practical Joke.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6624 Dátum: 2009. június 26. - 10:47:01 »
Azért Jacko a pedo botrányai mellett a legtöbbet jótékonykodó sztár volt. Én azt xarim le, milyen volt a magánélete, de ha csak az érdemeit nézem, órási ember ment el köztünk.
Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy tudtok így niylatkozni róla. Mondom ezt úgy, hogy sosem szerettem a zenéjét és mindig visszataszítottak a plasztikai műtétei. :nemtudom: :stupid:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6625 Dátum: 2009. június 26. - 10:49:50 »
Azért Jacko a pedo botrányai mellett a legtöbbet jótékonykodó sztár volt.

Ha a bűnös pénzzel meg is váltja magát, attól még bűnös marad. Lehet, hogy több ezer ember életét jobbá tette a pénzével, de én azt a keveset tartom szem előtt akinek viszont pokollá tette a gyermekkorát és az egész további életét.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #6626 Dátum: 2009. június 26. - 10:54:41 »
mintha abból lett volna minden pénze, és nem a 280 millió eladott lemezéből, meg a producerkedéseiből. Elég sok felfedezettje volt Jacksonnak, akik nála futottak be.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6627 Dátum: 2009. június 26. - 11:05:28 »
Én is azt vallom, hogy közel sem lehet minden igaz abból amivel vádolták Jackot. Biztos hogy sokan voltak, akik félremagyarázott indokokkal perelte be őt a pénz miatt. Megsimogatta egy gyerek fejét, és a szülei máris pedofíliával vádolták, hátha kapnak pár millió dollár kártérítést. Ezer százalék hogy voltak ilyenek is. Én nem ismertem őt személyesen, ezért nem is nyilatkozhatok róla, és ezért nem is itélem el. Nem tudjuk mi történt nála, csak tényleg azt olvashatta az ember amit a bulvársajtó írt róla, ami tudjuk, hogy közel sem megbízható forrás.
Így csak azt tudom mondani, hogy egy nagy művész volt, és kár érte. Bár nekem is a 80-as évekbeli korszaka tetszett a pályájából, akkor születtek a legjobb dalai (mint pl a kedvenceim, a Beat It, vagy a Smooth Criminal).

Todd

• Pókfej
« Válasz #6628 Dátum: 2009. június 26. - 11:16:05 »
Én se vagyok Jacko rajongó, soha az életbe nem hallgattam magamtól Jacko zenéit, de ha mondjuk az ment a rádióban, nem tekertem tovább. De amit még annó letett az asztalra, az zseniális volt, és most hogy így reggel több órán át csak az ő számait hallgattam, hát nem semmi, amit ő művelt, az tuti.

De szerintem tagadhatatlan, hogy nem voltak alaptalanok a vádak, habár tuti sok olyan eset is volt, mint amit Sepi írt. De azért valaki, aki vidámparkot épít a házába, és folyamatosan kisfiukkal veszi körbe magát nem teljesen százas, az tuti, meg ügye a plasztikai műtétei, az oxigénsatorban élés (habár a mostani dolgok függvényében lehet, hogy ezt nem azért csinálta, mert flepnis volt), és még sok egyéb miatt tuti, hogy nem volt rendben agyilag.
Ellentmondásos személy volt, egy kiválló művész, aki pokolian lecsúszott (zenei téren szinte semmit sem mutatott fel az utóbbi 10-15 évben), és egy olyan magánember, akiben én se sok tisztelnivalót látok.
Valaki úgy mondta, hogy két ember volt ő, és én csak a zenészt sajnálom, azt hiszem, én is így gondolom.

Hiába, a túl korán szerzett hírnév szinte mindenkit tönkretesz.

Amúgy szerintem ez a legjobb száma, aki nem akarja, ne nézze meg (én is inkább csak hallgatom):
« Utoljára szerkesztve: 2009. június 26. - 11:20:41 írta Todd »

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #6629 Dátum: 2009. június 26. - 11:20:37 »
Abba is érdemes azért belegondolni hogy őt már gyakorlatilag 7-8 éves korában munkára fogták. És hogy gyerek szobája sem volt az is biztos...

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #6630 Dátum: 2009. június 26. - 11:27:33 »
Egyszer 17-18 éves korom körül megpróbáltam leírni a thrillerben hallott zombis szöveget videókazettáról, amit nem jacko mondott. :) Egyébként meg én se voltam  jackson rajongó soha, de sok számát szerettem, ez volt a kedvencem:

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #6631 Dátum: 2009. június 26. - 11:34:19 »
Mekkora is ez a klip  8)

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #6632 Dátum: 2009. június 26. - 12:09:45 »
Hú gyerekek, ilyet én még nem éltem! :o Szegden most konkrétan éjszakai sötétség lett és borsó szem nagyságú jég esik esővel vegyesen (bár a jég mintha elállt volna, most nem hallom már kopogni), de olyan sűrűn, hogy szinte teljesen olyan, mintha köd lenne... :o

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #6633 Dátum: 2009. június 26. - 12:11:27 »
kemény lehetett  :surp:
jön pest felé is a vihar?

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #6634 Dátum: 2009. június 26. - 12:15:48 »
Fogalalmam sincs. Most már alább hagyott, már csak esik. De úgy pattogott az ajtón a jég, mintha petárdákat dobtak volna sorozatban... :o Azért én otthon is láttam már pár vihart, volt ami anno a tetőnk egy részét is levitte, de eddig ez a legdurvább...

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6635 Dátum: 2009. június 26. - 12:37:11 »
Nálunk minden második évben van ilyen. tegnap is konkrétan olyan sötét lett délután 3-kor, hogy azt hittem már este van. Utána jött egy fasza kis vihar, és úgy kopogott a jég az ablakon, hoy azt hittem betöri. :D
Ez már a második jég volt amúgy a hónapban.

Jacko oxigénsátras manővere amúgy csak reklám volt, Coppala egyik akkori új filmjét reklámozta ezzel így, amiben mellesleg ő is szerepelt. Gondolom köze volt a filmhez az oxigénsátornak.

Az biztos, hogy nem volt vele minden rendben. Ez a sok plasztikai műtét meg minden, a Neverland is egy kis minividámpark volt.
Életrajzi könyvében viszont leírta, milyen megpróbáltatásokkon ment keresztül, meg hogy az apja is hogy molesztálta...és ez még a nagy botrányok előtt volt. Hogy mi igaz, mi nem? Ki tudja...
Olyat is olvastam, hogy az orvosok megállapították nála egy kivizsgálásnál, hogy az érzelmi állapota egy 10 éves gyerek szintjén van néha, és van olyan pszichológiai problémája is, hogy nem tudja konkrétan hogyna is néz ki, vagy hogy akar kinézni.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6636 Dátum: 2009. június 26. - 13:12:07 »
Nem, a szegediek valószínűleg azt a vihart kapták most, ami tegnap éjszaka csak súrolta Pestet. Általában északról mennek dél felé az ilyenek.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6637 Dátum: 2009. június 26. - 13:55:22 »
. Lehet, hogy több ezer ember életét jobbá tette a pénzével, de én azt a keveset tartom szem előtt akinek viszont pokollá tette a gyermekkorát és az egész további életét.
Hát, mondjuk Macauli Kulkin (vagy ki a fene) sosem panaszkodott. Sőt, kiállt Jacko mellett, hogy bár aludt nála néha, mert barátok voltak, sosem ért hozzá, vagy ilyesmi. Szerintem is rengeteg a bulvár és a pénzkereseti lehetőség ezekben a vádakban, de talán nem zörög a haraszt...
Mindenesetre most már nincs miért szidni: túllépett rajtunk.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6638 Dátum: 2009. június 26. - 14:54:28 »
A multkori South Parkos mellett pár napig melóztam most egy komolyabb önarcképen is. Aki látott élőben, az el tudja dönteni, hogy jó lett-e.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #6639 Dátum: 2009. június 26. - 15:02:40 »
Az orrod picit fura, de ezt leszámítva totál ugyanilyen vagy.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?