Na, végre elfogyasztottam a Marvel Box tartalmát is. A Vasember történetet ismertem, és hatalmas boldogság volt magyarul, papíron olvasni. Hihetetlen jó történet, nagyszerűen megírva. Az olyan apróságok, mint az interjú az elején, rengeteget tettek hozzá a fővonalhoz. Állati hálás vagyok a megjelenésért.
Sajnos az Ultronos történetről már nem tudok így áradozni. A rajzoló munkáit szeretem, de most még Ő is csak közepesen muzsikált, kivéve azokat a pillanatokat, amikor a Darázs testébe bújt Ultron idomait kellett hangsúlyozni. Sajnos ebben a koncepcióban benne van már eleve a főgenyó bukása, és sokat elvesz az élményből, és a "világméretű katasztrófa" hihetőségét komolyan csökkenti egy olyan komolyan-vehetetlen ellenfél, akinek már a külseje szavatolja a bukását (mit nem adnék ha lenne egy olyan event, ahol a régi, mai szemmel is balfék főgenyákat levadászná Megtorló vagy valaki és pár utcai hős meg rá vadászna. Így kiszórnák az olyan töltelék ellenfeleket mint akár a Vakond...).
A gondolatbubik használatát nem tartottam indokoltnak, sőt, inkább elvettek az élményből. A csapat pedig szerintem egyáltalán nem állt össze a végére sem.
És az i-re a pontot Sentry tette fel a finishben, teljesen súlytalanná téve a a Marvelben amúgy is nevetseges halált, mint állapotot. Szóval most már van egy két lábon járó feltámasztója is a csapatnak. De a régi Marvel+ indítása így már teljesebb, az biztos.
Lényegében a Vasember miatt így is állati boldog vagyok és a formátum is király (csak a második történet nem nekem szólt). Kiváncsian várom a következőt!