Végeztem a Messiáskomplexussal, de van egy törés a történetben, amit nem értek. Ha minden igaz ez az X Fakor 26os számában van, a 164. oldalon. Rozsóék Alaszkában vannak egy épületben, és lebuknak, erre Hadiösvény tud elvileg egy utat az épületből kifelé, ami a gépükhöz vezet. Majd a 172. oldalon már Kanadában vannak, de az előttes oldalakon nekem nem derül ki, miért mentek oda, honnan tudták, hogy oda kell menniük?
Ja, és a véleményem: Tetszett, sőt imádtam. Jó volt a történet, és a rajzok. A ragasztott gerinc jól viselte a terhelést, mondjuk én előtte mindig meghajlítom kézzel a borítót és a lapokat hogy ne a ragasztásnál hajlódjanak hanem beljebb a papír legyen meghajlítva. A történet vége nekem kicsit olyan "szokásos" lett, vagyis hogy hirtelen lesz vége, 1 fejezet/rész alatt. Ahhoz képest meg 10 részen keresztül futott a sztori, a szálak. De ezt már máshol is tapasztaltam.
Annak ellenére, hogy sokáig halogattam a megvételét, elsősorban amiatt, mert nem voltam biztos benne, hogy érdekel-e ennyire az X-Men sztori, hogy ennyit kiadjak érte, aztán végüülis megvettem, és nagyon jó volt olvasni.