Szerző Téma: Videojátékok  (Megtekintve 741575 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Videojátékok
« Válasz #40 Dátum: 2007. Július 03. - 18:57:28 »
Ha mondanám, biztos a fejedhez kapnál pedig.  ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #41 Dátum: 2007. Július 03. - 21:14:59 »
Mondd már, könyörgök!  ???

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #42 Dátum: 2007. Július 03. - 21:36:28 »
De hát nem emlékszem!!!  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #43 Dátum: 2007. Július 03. - 21:39:13 »
Cavinton! Nem szégyen bizonyos kor után az!
Most sikerült tökéletesen felidegesítened egy teljesen banális marhaságon. Arrrgh! :help:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #44 Dátum: 2007. Július 03. - 21:41:54 »
Hehe!  ;D A gyerekek még könnyen felidegesednek.  :lol: Várj, utána nézek egy játékos fórumban.  ;)

Azt hiszem eszembe jutott: MGS. Metal Gear Solid.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Július 03. - 21:47:02 írta kaine »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #45 Dátum: 2007. Július 03. - 21:48:17 »
Júúújj...ezzel most a lelkébe tapostál! ;D
vbagy ez csak az édes bosszú, hogy megint a koroddal vivvelt? ;D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #46 Dátum: 2007. Július 03. - 21:54:44 »
Ahhoz lélek is kellene... :lol:
Egyébként nem, én azt szeretem, ha ügyesen visszavágnak egy bökdösésre. Meg hát egyébként is, ott a pici, gyakorolni kell jó előre a nevelést. ;D

Ju

• Pókfej
« Válasz #47 Dátum: 2007. Július 04. - 00:08:18 »
Én az elmúlt pár évben lettem nagy játékos, de a legtöbb játékkal azóta játszom, mióta játékfejlesztéssel foglalkozik a kedvesem. :)
Imádom a Namco verekedős játékait, meg mostanában az rpg-ket szerettem meg. (neeem, a csengőhangom nem az egyik Final Fantasy-ből van. :lol:)

Ha nagyon nagy élményt akartok, próbáljátok ki a Dynasty Warriors 5-t, az a létező egyik legjobb játék. :D Az ókori Kínában játszódik a Han és Jin dinasztia közti időszakban, amikor több kisebb királyság próbálta magához ragadni a császárságot. Te vagy az egyik hős és az ellenfél csapatait kell legyőznod (lemészárolnod... :twisted:). Persze ott is vannak hősök, főellenségek, stb. Kb 40 karakterrel harcolhatsz, ezeknek mind külön fegyvereik és mozdulataik vannak. Iszonyú jó játék, engem kb fél évig lekötött. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #48 Dátum: 2007. Július 04. - 13:32:56 »
Iszonyú jó játék, engem kb fél évig lekötött. :)
Míg kitaláltad ki kivel van, mi?  ;D

Ju

• Pókfej
« Válasz #49 Dátum: 2007. Július 04. - 14:38:38 »
Míg kitaláltad ki kivel van, mi?  ;D
:lol:
Egy idő után már vágtam a kínai neveket. 8) Az tény, hogy 2 hétig semmit sem értettem és nem tudtam ki kicsoda. ;)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #50 Dátum: 2007. Július 05. - 20:21:09 »
Ha nagyon nagy élményt akartok, próbáljátok ki a Dynasty Warriors 5-t, az a létező egyik legjobb játék. :D
Felírtam a képzeletbeli listámra (ami elég hosszú amúgy). ;D
A Metal Gear Solidnak a pc-s demójával játszottam régen, de nem fogott meg.
Az IGI-t is kipróbáltam, de már az első pályán lelőttek, valószínűleg elég sokszor, mert elment a kedvem tőle. :hehe:
Autós játékok közül a Need For Speed 4 az abszolút kedvencem, majdnem végigvittem. Sokkal jobb volt számomra a hangulata, mint a mai csili vili Undergroundoké. Sajnos a mostani gépeken nem fut normálisan az NFS4 (csak iszonyat rossz grafikával, gondolom nem komálja az új videókártyákat), úgyhogy majd szeretném megszerezni PS2-re. 
Nagyon király volt a Hitman 2 (bérgyilkosos játék), és a régi Pókember játék, illetve az első póki film játékváltozata.
A GTA San Andreasnak is a vége felé járok (hülye területfoglalásos résznél tartok), bár nem jön be nekem ez a gengszter-rapper hangulat, de a nagyfokú szabadságérzet miatt tetszik a játék. Mondjuk nem tudom mikor fogom befejezni, mert most leköt a Mortal... ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #51 Dátum: 2007. Július 05. - 20:44:20 »
MGS? Azt a *cenzúrázva × nagyonsok*, hogy ez nem jutott eszembe (én fordítottam a képregényt, a fenébe is...). :kérem a fejet falba verős smiley-t is:
San Andreas: Igazság szerint a területfoglalásoknál a legvégén - amikor kell is - az a trükkös, hogy kiprovokáld a bandaháborút, viszont addigra kell lennie elég lőszernek a gépágyúban, hogy gondot ne okozzon. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #52 Dátum: 2007. Július 05. - 20:51:23 »
Mondtam én, hogy a fejedet fogod a falba verni, ha leírom.  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #53 Dátum: 2007. Július 05. - 20:55:55 »
És igazad lett. Basszuskulcs, gyakorlatilag kiüthette volna a szememet... arrrgh, ez most azért dühítő. (Csak Gabe meg ne tudja...)

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #54 Dátum: 2007. Július 05. - 21:01:49 »
Idézet
A GTA San Andreasnak is a vége felé járok (hülye területfoglalásos résznél tartok), bár nem jön be nekem ez a gengszter-rapper hangulat, de a nagyfokú szabadságérzet miatt tetszik a játék.
Én akkor hagytam abba, mikor a reülőgép-jogsit nem tudtam megcsinálni. Viszont valaki említette, hogy milyen felemelő érzés öregaszonyokat bántalmazni virtuálisan. Hát igen... :hehe: Nincs felemelőbb érzés, mint egy tömött strandon végighajtani egy rendőrségi járművel :lol:
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #55 Dátum: 2007. Július 05. - 21:16:27 »
Ha  arendőrségi jármő alá behető a Hunter (Apache ottani neve) is, akkor egyetértek. Bár én inkább maradok a kevésbé pusztító Turismo+nitro száguldásnál az autópályán. :D

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #56 Dátum: 2007. Július 05. - 21:33:54 »
Vagy egy rossz randi után egy kiürített tárral pontot tenni a kapcsolat végére :D
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #57 Dátum: 2007. Július 05. - 21:36:46 »
Abban a játékban nehéz összehozni egy rossz randit. Unalmasat könnyű, amikor a félősebbek akarnak kocsikázni (50-el menni perceken át? Na ne...). Viszont az autószerelő csaj ebből a szempontból a legjobb, szerintem 100 mérföld alatt nem is indul meg az a csíkocska felfele. ;D

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #58 Dátum: 2007. Július 05. - 21:49:53 »
Én akkor eresztettem bele a tárat, mikor ötödszörre is diszkóba akart menni táncolni (az nekem kifejezetten bénán ment), akkor mondtam, hogy eddig és ne tovább. De nálam mindig tragikus hírtelenséggel értek véget a kapcsolatok. Volt ez, aztán utcai verekedés közben a csajom fejét is lecsaptam szamurálykarddal. Meg egyszer virágot akartam neki adni és közben véletlenül arcon vágtam vele. Õ meg visszaütött. Reflexböl kaptam elő a lángszórót ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #59 Dátum: 2007. Július 05. - 21:53:44 »
Miért lett hirtelen olyan érzésem, hogy NEM akarom tudni, a való életben milyenek lehetnek a randijaid...? :lol: