Szerző Téma: Teszt-topik  (Megtekintve 519136 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: Teszt-topik
« Válasz #440 Dátum: 2007. augusztus 29. - 12:10:01 »
Ezt tudom...jól belém rögződött, hogy Venom oh yeah és milyen idióta neve volt az ellenfélnek. :D
Pókember versus Sansz sztori volt....egy véletlen esély, vagy sansz, vagy ilyemsi volt a pontos címe.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #441 Dátum: 2007. augusztus 29. - 13:54:24 »
Tényleg az volt, gondolkodhatsz a következőn.  :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #442 Dátum: 2007. augusztus 29. - 14:17:12 »
Jó akkor egy kis crossover, ami könnyű is. :-[

Mitől lett olyan erős Pókember, mint Supi a vele közös sztoriban?
  körülményeket is szeretném hallani. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #443 Dátum: 2007. augusztus 29. - 14:21:20 »
Ó ez könnyű (mondjuk minden könnyű, amit tud az ember). De hagyom érvényesülni a többieket is. :hehe:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #444 Dátum: 2007. augusztus 29. - 14:41:44 »
Hú, az egy ritka fárasztó sztori volt, annyira tele retro képregényes marhaságokkal, hogy már muszáj volt szeretni. Először is, a szokásos "ismeretlen hősök első találkozójukkor csakis pofozhatják egymást" ősi hagymoánya szerint Pókfej Szupira, Szupi meg Pókira fogta egymás barátnőinek eltűntetését, aztán Oki vagy Luthor vagy mindkettő előhúzott a zsebéből egy háztető közepén egy kütyüt (napágyú, kriptonitbazirgáló vagy vmi ilyesmi) és emlékeim szerint meglőtték vele Pókit, aki ettől olyan erős lett, mint Szupi, az meglepődött, majd ezután jött az a harc, amin valószínűleg a legtöbbet röhögtem Pók-füzetben a Rozmár után... Póki ad egy maflást Szupinak, amitől az átrepül a fél városon, miközben azt gondolja, hogy a srácot túlmisztifikálják (az meg nem tűnik fel neki, hogy mitől tudott ekkora maflást adni), Szupi meg egyetlen ütésének szelével repteti Pókit Alaszkába meg vissza (komolyan, ezek után kíváncsi vagyok, hogy a kutyájának az ugatása mire lehet képes ;D). És ami a legszebb, hogy ezt a kütyüt két agyzseninek most jut eszébe lőször és egyben utoljára is használni. Két ember  asegítségével hülyére verhetné Acélpofát, de ők arra használják, hogy összebratyiztassák Pókfejjel. Csodálom, hogy ezután Conway még kapott írói állást...

Todd

• Pókfej
« Válasz #445 Dátum: 2007. augusztus 29. - 14:46:02 »
Kiválló összefoglalás a történetnek. ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #446 Dátum: 2007. augusztus 29. - 16:00:37 »
Vagyis a harmadik vagy negyedik fejezetnek, nem emlékszem, hogy a harmadik végén pofozkodnak és onnantól váltanak át a Team-Upba, vagy a negyedik kezdődik eme hatalmas és várva várt eseménnyel...? :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #447 Dátum: 2007. augusztus 29. - 16:29:41 »
Ez pont kényes kérdés, mert más volt az eredeti, és a magyar számozás, de a magyar kezdőoldalon se lett kijavítva, az eredeti szám.
Hú de zagyván fejeztem ki magam. Ezt most értette valaki? :-[
De a lényeg az, hogy én se emlékszem pontosan.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #448 Dátum: 2007. augusztus 29. - 19:15:18 »
Te vagy gaby.  :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #449 Dátum: 2007. augusztus 29. - 22:03:43 »
Igen, végülis megfejtette, de egy dolog kimaradt. Pontosan milyne erőt kapott PÓki arra a rövid időre?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #450 Dátum: 2007. augusztus 30. - 10:41:02 »
Bazi nagy maflásokat osztott, ennyire emlékszem. Lehet, hogy megkapta a teljes Szupi-arzenált, de nekem csak a fizikai erő, a nagy ugrások (elég messziről jött vissza) és a sérthetetlenség rémlik... talán röpködött is, a fene se tudja... :headscratch:
(Ez megjelent magyarul? Nocsak, mik ki nem derülnek...)
A kérdésem pedig sokkal könnyebb, mint látszik elsőre:
A DC-nél ugye elég szép hagyománya van az ismertebb hősöknél is a "vérfrissítésnek", amikor más veszi át az adott identitást (Flashék, Zöld Lámpásék, Supergirlök...). Ám a Marvel sem panaszkodhat ezen a téren annyira, még ha nem is az annyira prominens szereplőinél játszák meg ezt. Röviden a kérdésem tehát: kérek legalább hat olyan kódnevet a Marvel fő univerzumából, amit minimum három különböző személy viselt, egy kalandnál és/vagy egy füzetnél hosszabb ideig; vagy csak három ilyen nevet, de akkor olyat, amit legalább öt különböző ember viselt (akármilyen rövid ideig). Egyiknél sem számítanak az alterverzumból jött karakterek.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #451 Dátum: 2007. augusztus 30. - 11:16:02 »
Én pontosan a Vörös Nap-sugárzóra gondoltam. Attól kapta Póki az erejét. :P

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #452 Dátum: 2007. augusztus 30. - 11:37:22 »
Az volt a "napágyú, kriptonitbazirgáló vagy vmi ilyesmi" része... vagy egy éve olvastam angolul a sztorit, csoda, hogy egyáltalán ennyire emlékeztem.

Todd

• Pókfej
« Válasz #453 Dátum: 2007. augusztus 31. - 12:45:54 »
6 név, na akkor gondolkozzunk. :headscratch:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #454 Dátum: 2007. augusztus 31. - 13:19:03 »
Annyit talán még Pókemberből is kapásból össze lehet hozni, amikor elkezdtem magamban gyűjteni, egy tucatnál meguntam. :)

Punkológus

• Fórum Tag
  • Puma
« Válasz #455 Dátum: 2007. augusztus 31. - 13:28:30 »
Venom, Póknő, Rózsa, Vészmanó, Zöld Manó, és egy nem pókos így hirtelen: Góliát
Mindenkinek annyi baja van! Az annyi bajnak annyi baja van! Hogy annyi baj legyen...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #456 Dátum: 2007. augusztus 31. - 13:55:34 »
Nem rossz, de Venom helyett kérek mást, a második csak egy kaland erejéig volt, ami kizáró ok. Ha azt kicseréled, jöhet is a kérdés.
 Az ötszöresekre is tudnál egyébként hármat?
« Utoljára szerkesztve: 2007. augusztus 31. - 13:58:09 írta talgaby »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #457 Dátum: 2007. augusztus 31. - 14:38:37 »
Egyébként Zöld Manóból ki volt a harmadik? Mert én csak Harry és Norman Osbornról tudok. :headscratch:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #458 Dátum: 2007. augusztus 31. - 14:57:56 »
Bart Hamilton, Harry pszichiátere, negyedik Phil Urich, Ben unokaöccse, ötödik egy ismeretlen valaki, akit Norman tett be maga helyett.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #459 Dátum: 2007. augusztus 31. - 15:09:11 »
Hát ezeket nem tudtam. :D