"Meg se nézem", "ismerem" ez milyen ellentmondás már, ráadásul egy mondaton belül? 
Már korábban többször is mondtam neked, hogy egy ideig (éveken át) követtem Puzsér munkásságát, amíg még alapvetően építő jellegű filmes elemzéseket csinált.
Nem hiszem, hogy a korábbi nőket megalázó video, és egyéb posztjai után, amiket már láttam/olvastam tőle, pont ez lesz az, amiben hirtelen pálfordulással új számomra elfogadható érveket fog kialakítani.

Most épp amúgy sincs olyan jó napom, hogy még egy idiótán felidegesítsem magam.

Hát, annyiban van benne valami, hogy Puzsér nem egy kifejezetten összetett alkat, alapvetően bármely hosszas értekezésénél ki lehet alakítani egy sejtést, hogy mi lesz a tartalma és hogyan prezentálja, meglehetősen komoly pontossággal.
Ráadásul általában mindig ugyanazokat is mondja el, ugyanabban a témában, mintha lennének ilyen beépített sablonok, amiket a meghívásaira tartogat.
Pl. eddig akárhány beszédét hallottam vele képregényes témában (legutóbb a Roboraptoros ismerőseim videójában), azokban mindig előkerült a "Hulk és a földanya", a "g*ciszagú, meleg pizsama", és a "volt egyszer egy Sin City-s honlapom" örökbecsű toposzok.