Szerző Téma: Képregényes események  (Megtekintve 1092648 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:Képregényes események
« Válasz #4140 Dátum: 2010. január 16. - 19:29:00 »
A kártyákkal (ahogy hallottam) nem nagyon volt siker  :-\
Viszont képek ( ha készültek) engem is érdekelnének a klubról :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4141 Dátum: 2010. január 16. - 19:40:02 »
A kapott kártyák között véletlenül nincs nekem való ? :D
Sajnos nincs.

Képek lesznek majd, Mero fényképezett, meg kamerázott, majd talán fel tudja tölteni valahová.

Összevont üzenet ideje: 2010. január 16. - 20:11:31
Mero átküldött egy képet.
« Utoljára szerkesztve: 2010. január 16. - 20:11:31 írta Sepi »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4142 Dátum: 2010. január 16. - 21:06:40 »
Mivel a kártyákból 15 csomaggal én vettem meg, mindjárt átnyálazom, hogy van-e közte valakinek valami.  :D
Tényleg jó volt a klub, csak a végével volt baj, amikor mások is lejöttek a helyiségbe és telefüstölték az egészet.  :drying:
De nagyon jót dumáltunk, Sepit jól kifosztottam (ismét  :hehe:), a kvíz is vicces volt, mert szinte senki se értett egyet az általam adott válaszokkal  ;D. Jót csocsóztunk is, ami előre erősen égő volt nekem, mert nagy arccal bejelentettem, hogy egyedül is kiállok 2 ellen, majd a sorban 4. gól után, amit kaptam, hívtam segítséget.  ;D De azért szépítettem kicsit, amikor a végén Zozival kiálltam 1-1 ellen, és ott 2-1 arányban (félidő 1-0) nyertem.  :D Megdumáltuk a Kingpin lehetséges jövőjét, Péterrel egy esetleges közös kollaborációt a Hungaropresszel, meg minden mást is. Micho azonnal bevágódott, és nagyon jól érezte magát - ígérte, hogy eljön legközelebb is (Börzére, a nagy tömegbe nem akar).

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4143 Dátum: 2010. január 16. - 21:15:49 »
Sepit jól kifosztottam (ismét  :hehe:)
Tényleg, ezt el is felejtettem mondani.  :D
Olyannyira jól sikerült ezúttal, hogy az érkezés után 10 perccel azt vettem észre, hogy maradt kb kétezer forintom, és még a kocsmába át se mentünk.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4144 Dátum: 2010. január 16. - 21:22:35 »
Nekem eddig ez a klub tetszett leginkább. :) Nagyon jó volt, megnyertem a kvízt, a nyereményem egy dedikált Pókember-jegyzetfüzet. :)

Tényleg jó volt a klub, csak a végével volt baj, amikor mások is lejöttek a helyiségbe és telefüstölték az egészet. :drying:
Engem az most nem zavart, de tök vicces lehetett, hogy a "faszacsávók" ott biliárdoznak, a magas színvonalú témáikat el tudjátok képzelni, a terem másik sarkából meg üvöltve: "De Hulk haja nem zöld, fekete! De van, akinél sötétzöld! Homokember pedig nem is jófiú! De már megjavult! De azóta megint gonosz lett!" ;D

Idézet
Jót csocsóztunk is, ami előre erősen égő volt nekem, mert nagy arccal bejelentettem, hogy egyedül is kiállok 2 ellen, majd a sorban 4. gól után, amit kaptam, hívtam segítséget.  ;D De azért szépítettem kicsit, amikor a végén Zozival kiálltam 1-1 ellen, és ott 2-1 arányban (félidő 1-0) nyertem.  :D
Hát mert pörgettél forgattál. :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4145 Dátum: 2010. január 16. - 21:24:38 »
Hát igen, én forgatok, ezt beismerem.  :D Van itthon ilyen kis kézi csocsóm, azt mindig ezerrel pörgettük, ahogy értük!  :D

Megnéztem a kártyákat, sajnos senkinek semmi.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4146 Dátum: 2010. január 16. - 21:28:49 »
Dehát azt nem ér. :D

A jegyzetfüzetet maga Pókember írta alá? :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4147 Dátum: 2010. január 16. - 22:02:58 »
Aki nem jött sajnálhatja.....

Hát sajnálom is. :( Nah majd a legközelebbin igyekszem ott lenni. Azért arra kíváncsi lennék milyen kvízt talált ki kaine? :)

Idézet
Megdumáltuk a Kingpin lehetséges jövőjét, Péterrel egy esetleges közös kollaborációt a Hungaropresszel, meg minden mást is.

Ezekről kaphatnánk egy kis bővebb információt? :kingpin:

Todd

• Pókfej
« Válasz #4148 Dátum: 2010. január 16. - 22:07:15 »
Voltak csocsó összecsapások,több-kevesbb sikerel. Nekem volt a kevesebb sikerem :uhoh: Micho&Sepi párszor(mindig  ;D )
Én azért böcsülettel társad voltam a kínban.
Amúgy nagyon jó volt, vettem egy csomó kártyát, és magasrötű beszélgetéseket folytattunk Hulk hajszínéről, és arról, hogy milyen relytélyes kapcsolatban áll a Megtorló a forddal. ;D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4149 Dátum: 2010. január 16. - 22:09:23 »
Milyen kapcsolatban áll? :surp: :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4150 Dátum: 2010. január 16. - 22:30:16 »
Kicsit félreértelmeztük kaine egyik kérdését, ami már nem tudom pontosan mi volt, de mi úgy értettük, hogy milyen kocsimárka hozható össze Marvel karakterekkel. És mi a Fordot írtuk be, mert a Megtorlónak az volt.  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4151 Dátum: 2010. január 16. - 22:40:51 »
A kvízkérdések egyelőre maradnak titkosak, mert egy részük a Börzén is bejátszik majd.  :)
Amelyik nem, azt máris felteszem a Teszt topikban.

Összevont üzenet ideje: 2010. január 16. - 23:00:23
Szóba jött még, hogy megjelenjen egy Piramisfej fanzine paródia a Börzére. Ha lesz időm rá, összehozom. Nagyjából az első 70 strip lenne benne, és 30 új. Nem fényes lapon, vagyis sima papíron.
« Utoljára szerkesztve: 2010. január 16. - 23:00:23 írta kaine »

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4152 Dátum: 2010. január 16. - 23:40:41 »
100 strip? fincsi :brow:
És a Hungaropresszel  kapcsolatban mit beszéltetek meg? ha ez nem tikos információ.. :-[

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4153 Dátum: 2010. január 16. - 23:46:13 »
Még semmi konkrétumot, csak azt, hogy ha összedugnánk a fejünket, lehet, hogy valamit ki tudnánk találni közösen. Kezdetnek annyit, hogy én a saját honlapomon hirdetem őket, ők meg az előfizetéses cuccokkal kiküldenek reklámot az én cuccaimról.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4154 Dátum: 2010. január 16. - 23:55:08 »
Nem rossz. Nagy lehetőségek lehetnek ebben. ;)

venom75

• Pókfej
« Válasz #4155 Dátum: 2010. január 17. - 10:07:22 »
Semmi konkrétum ? Folytatják majd a figurást vagy valami  ?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4156 Dátum: 2010. január 17. - 10:39:41 »
Azt tudta mondani, amit már korábban Mero is elmondott nekünk, hogy arról tárgyalnak, hogy nem magyarul folytatnák a kiadást, hanem az angol kiadás kerülne a boltokban, ugyanannyi árért (tehát nem az angol árért), és elsősorban olyan számok jelennének meg így, amelyek kimaradtak a magyar kiadásból. És ha ennek sikere lesz, akkor előfordulhat, hogy a Marvel is így kerül kiadásba nálunk. Persze abból első körben a különszámok jelennének meg. De ez még a jövő zenéje, még biztosra nem tudta ő sem megmondani, hogy mi lesz. Ez még most csak terv szinten mozog.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4157 Dátum: 2010. január 17. - 10:54:56 »
Mennyiért adta Péter a kártyacsomagok darabját? :) Eredeti áron? És újsággal, vagy anélkül?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4158 Dátum: 2010. január 17. - 11:17:08 »
500 forint per csomag, újság nélkül.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4159 Dátum: 2010. január 17. - 16:35:21 »