Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319852 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #13060 Dátum: 2015. április 18. - 11:19:34 »
Plazma karaktere, meg mindenki a filmben minimum 18 évet idősödött az elsők óta.
Amúgy Lucas Till 1990-ben született, és bármily nehezemre is esik ezt kimondani, ő már egy felnőtt ember, nem "tini".
A karaktere pedig kábé 10-15 évvel idősebb lesz tőle, vagyis minimum egy 35 éves férfit fog játszani.
Akkor most miért ne lehetne egy tini fia? Amúgy valójában Magneto, Quicksilver között sincs akkora korkülönbség (csak 10 év), mégis mindenki elhitte róluk hogy apa és fia.
Ezért hívják őket színészeknek.  ;)
« Utoljára szerkesztve: 2015. április 18. - 11:22:27 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #13061 Dátum: 2015. április 18. - 11:27:12 »
Amúgy valójában Magneto, Quicksilver között sincs akkora korkülönbség (csak 10 év), mégis mindenki elhitte róluk hogy apa és fia.
És tényleg Fassbander '77-es, Evan Peters '87!  :ohmy: Fasbandert simán 45 évesnek néztem. Még akkor sem stimmel persze, de Petersnek olyan arctípusa van, amit kölyökképűnek szoktak mondani és 30 éves koráig játszhat gimist :D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #13062 Dátum: 2015. április 18. - 11:31:11 »
Todd: ezért kéne némileg elmaszkírozni, mert történetileg lehet, hogy eltelt kb. 20-25 év, de Lucas Till valójában csak 4 évet öregedett az FC óta, és hát még mindig kölyökképű. Nem a színészi képességével van gond.  :) De miért ne lehetne, mondjuk a két testvér között 10-15 év korkülönbség? Az sem kirívó eset.  :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #13063 Dátum: 2015. április 18. - 11:48:05 »
De azt is számold bele, hogy az FC-ben mindenki egy bő 5-6 évvel fiatalabb karaktert játszott mint valójában, 25 éves színészek játszottak tiniket. Kábé a Days Ofban már majdnem mindenki annyi idős figurát játszott amennyi igazából.
Szerintem +-10 év korkülönbséghez egyáltalán nem kell maszkírozni, elég egy ügyes smink is.
Minden nő minden reggel 5-10 évet levesz a saját korából negyed óra alatt a tükör előtt, fordítva sem sokkal nehezebb.
Főleg férfiaknál elég egy egy hetes borosta, meg egy kopaszodó fej, és meg is van a 20 év (max még egy kevés smink). :lol:
De miért ne lehetne, mondjuk a két testvér között 10-15 év korkülönbség? Az sem kirívó eset.  :)
nem, simán lehet minden, meg mindennek az ellentéte is. Attól függ mit talál ki a rendező/producer/forgalmazó. Akár az is lehet (és amúgy ez a legvalószínűbb), hogy ők még ennyit sem gondolkoznak a dolgon, mint mi, és semmi magyarázat nem lesz.  ;)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #13064 Dátum: 2015. április 18. - 13:28:38 »
Szerintem meg ez a páncél nagyon brutál, igazán félelmetes és tekintélyt parancsoló, sokkal jobban tetszik, mint a Nolan féle.
Tejet kérek! Csokisat!

BuB

• Pókfej
« Válasz #13065 Dátum: 2015. április 18. - 15:44:06 »
Plazma karaktere, meg mindenki a filmben minimum 18 évet idősödött az elsők óta.
Amúgy Lucas Till 1990-ben született, és bármily nehezemre is esik ezt kimondani, ő már egy felnőtt ember, nem "tini".
A karaktere pedig kábé 10-15 évvel idősebb lesz tőle, vagyis minimum egy 35 éves férfit fog játszani.
Akkor most miért ne lehetne egy tini fia? Amúgy valójában Magneto, Quicksilver között sincs akkora korkülönbség (csak 10 év), mégis mindenki elhitte róluk hogy apa és fia.
Tény, de ez a gyerek rohadt kölyök képű... több maszk kellene rá mint Bestiára, hogy elhitessék, hogy 40 év körüli a gyerek  ;D
« Utoljára szerkesztve: 2015. április 18. - 15:46:13 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

balogh44

• Thanos
« Válasz #13066 Dátum: 2015. április 18. - 20:11:13 »
Én nem emlékszem rá, hogy valaha is be lett jelentve, hogy Alex fia lesz Scott, csak mi filóztunk rajta... :headscratch:
Amúgy simán idősebbre lehet maszkírozni, vagy most Alex lesz az idősebb testvér. Esetleg tiniszülő? Na, az érdekes témákat vetne fel. :)

Én még mindig visszalépésnek tartom ezt a Batman göncöt, egyszerűen röhejes, hiába másolják a TDKR-t. :roll: Az előzetes hangulata, amúgy nagyon tuti. Láttátok a Batwinget? Vagy az a drón, amiről beszéltek?  :oh: Luthort hiányoltam azért.

Szerintem jó kis ruha ez. ;)

BuB

• Pókfej
« Válasz #13067 Dátum: 2015. április 19. - 09:00:31 »
Baaakker... felkerült a netre egy Batman v Superman forgatási kép... naaagyon Spoileres, így nem is rakom be, csak linkelem...

Ha ez télleg igaz, a Warnernél elég infantilis barmok dolgoznak...

:spoiler:

http://i.imgur.com/Don09sV.jpg

Spoiler...

A múltkor már rebesgették, hogy Jim Gordon halott és nem fog szerepelni ebben a filmekben, és most erre ellövik, hogy Dick is halott...  :drying: baszki, ezzel kapásból két Robint is kilőnnek a kánonból, mer ugye, ha Dick a megölt Robin, akiről beszéltek anno, akkor kizárt, hogy Jason is benne legyen, így elvesztettük Piros Sisakot, de ami szomorúbb... Valszeg Éjszárnyat se fogjuk látni filmken... vajon a Titánokat nem is tervezték ezek szerint...?  :roll:

Volt egy rohadt jó hozzászólás a fanok között:
"Tisztelt Dc-Warner, egy baráti jó tanács, nem mentek semmire, hogy ha még a filmes Univerzum beindítása előtt kinyírjátok az összes karaktereteket... "

Ez rohadtul betalált...  :hehe: :'(
« Utoljára szerkesztve: 2015. április 19. - 09:04:50 írta BuB »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13068 Dátum: 2015. április 19. - 09:43:40 »
Úristen :drying: Ez még elment volna a 90-es években, mert akkoriban nem volt divat az univerzum építés, csak próba szerencse alapon filmesítették meg a képregényhősöket. Maximálisan egyetértek a hozzászólóval, mert ha ezt egy Elseworlds sztoriban lépik meg akkor nem háborog senki,de így k*rvára maguk alatt vágják a fát :stupid:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #13069 Dátum: 2015. április 19. - 10:10:42 »
Már nem látható a kép. :'( Mi volt rajta?

BuB

• Pókfej
« Válasz #13070 Dátum: 2015. április 19. - 10:54:44 »
Nekem bejön.
Próbáld új lapon nyitni:
vagy  itt nézd meg.
http://cinestar.hu/batman-v-superman-dawn-of-justice-hatalmas-lehetseges-spoiler-az-uj-forgatasi-foton/

Amúúúgy, én arra kezdek tippelni, hogy beakarják hozni a filmekbe is az Földek összeboronálását, így ugye egy szép napon majd szerepelnek az Arrow széria hősei is egy filmben, amikor egyesülnek a földek és lehet így fognak majd fiatalítani a színészeken (gondolok itt most a látványosan öreg Batmanre is, meg addigra Cavill is kezd öregedni...) és egy csomó ilyen hibát korigálni...
« Utoljára szerkesztve: 2015. április 19. - 10:57:05 írta BuB »

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13071 Dátum: 2015. április 19. - 11:45:57 »
Amúúúgy, én arra kezdek tippelni, hogy beakarják hozni a filmekbe is az Földek összeboronálását, így ugye egy szép napon majd szerepelnek az Arrow széria hősei is egy filmben, amikor egyesülnek a földek és lehet így fognak majd fiatalítani a színészeken (gondolok itt most a látványosan öreg Batmanre is, meg addigra Cavill is kezd öregedni...) és egy csomó ilyen hibát korigálni...

Nem rossz ötlet,de most még semmit sem lehet erről tudni így mindenki csak annyit lát az egészből,hogy a WB-nál idióták dolgoznak ;D Egy Crisis on Infitine Earths-nek pl örülnék, és ezzel frankón ki lehetne cserélni a színészeket,de mégis mi értelme volna ennyit sz*rakodni, mikor eleve kezdhetnék normálisan kiépíteni a filmes univerzumot és akkor nincs szükség krízisekre meg Convergence-re ^^

BuB

• Pókfej
« Válasz #13072 Dátum: 2015. április 19. - 12:09:02 »
No, igen, de DC Unihoz már látványosan hozzá tartozik a Földek összeboronálása... hanyadik alkalommal játszák már ezt meg a képregényekben? 4. ? Plusz a rajzfilmekben is sikerült már kétszer ellőnni aszsem... ez már mondhatni a védjegyük lett 5-10 évente Földek egyesülése...
Tuti a távoli jövőben ezt tervezik, így lehet majd színészcseréket betervezni...  meg mi a fenéért kerülnék annyira látványosan a TV és a filmek összekapocslását? Majd arra a nézőközönségre is lehet építeni ha oda jutnának.  :hehe:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13073 Dátum: 2015. április 19. - 13:29:24 »
Ja és akkor majd ilyen szedett-vedett csapatok fognak alakulni, különböző dimenziókból származó karakterekkel. Az még hagyján, ha ezáltal 1-2 tagot átmentek valami pusztuló bolygóról,de remélem nem komplett csapatokat óhajtanak adoptálni, mert abból b*szott nagy kavarodások lesznek :roll:
Gordon felügyelő és Grayson nélkül elkezdeni egy franchise-t pedig szerintem a lehető legnagyobb ostobaság és öngyilkosság, szóval kíváncsian várom ennek az ügynek a végét. Majd a rajongók reakciója biztos beindít egy gyűlölethullámot aminek hatására kénytelenek lesznek átírni a forgatókönyvet és színészeket keresni a két karakter számára :hehe:

BuB

• Pókfej
« Válasz #13074 Dátum: 2015. április 19. - 15:33:41 »
Gordont vhol még megértem, valszeg náluk is az zajlott le a kicsiny fejükben, mint anno a Pókember rebootnál, ők se mertek/tudtak volna jobb embert találni Jamesonra... és Nolan egész jól adaptálta Gordont, lehet úgy voltak vele, hogy csak ismételnék magukat, nem tudnának attól elszakadni így ki is hagyják inkább...  :headscratch:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #13075 Dátum: 2015. április 19. - 19:54:35 »
Új F4 előzetes!

Fátum elég furcsa lett. :headscratch: ÉS úgy tűnik mégis testvérek lesznek Stormék. :stupid:
« Utoljára szerkesztve: 2015. április 19. - 21:55:36 írta Psycho »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #13076 Dátum: 2015. április 19. - 19:55:28 »
Még mindig zéró...

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #13077 Dátum: 2015. április 19. - 20:31:09 »
Gordont vhol még megértem, valszeg náluk is az zajlott le a kicsiny fejükben, mint anno a Pókember rebootnál, ők se mertek/tudtak volna jobb embert találni Jamesonra... és Nolan egész jól adaptálta Gordont, lehet úgy voltak vele, hogy csak ismételnék magukat, nem tudnának attól elszakadni így ki is hagyják inkább...  :headscratch:

Hallod mikor először olvastam a hírt nekem is egyből a Pókember reboot-os ötlet ugrott bebe! A megoldás pedig nem az lenne,hogy totál kihagyják, hanem esetleg nem kap akkora szerepet mint a Nolan trilógiában. Az ASM-ben is sokan hiányolták Jameson-t és senkinek nem tetszett ez a fajta újragondolás. Most se fog, hiába Batman a főszereplő...

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #13078 Dátum: 2015. április 19. - 20:52:03 »
Ecsém, ez a F4 trailer ....  :o :wacko: :shocking: :yucky: :asit:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #13079 Dátum: 2015. április 19. - 20:55:20 »
AZ első előzetes jobb volt. Sajnos már nincs olyan jó érzésem. Láttam egy részletet a z új Bosszúállókból és egy kicsit lejjebb vittem az elvárásaimat.