Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1031480 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re: Készülő képregényfilmek
« Válasz #60 Dátum: 2007. Augusztus 05. - 22:41:13 »
Haha :lol:
de tényleg...egy kis vicces pároldalassal meg lehetne csinálni! ;D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #61 Dátum: 2007. Augusztus 13. - 11:05:36 »
Itt megnézhetitek a legújabb Dark Knight előzeteseket. Ha megtalálom őket letölthető formátumban majd jelzem.
http://www.youtube.com/watch?v=0OEtbNxAGaw

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #62 Dátum: 2007. Augusztus 13. - 11:14:46 »

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #63 Dátum: 2007. Augusztus 13. - 16:07:32 »
Nagyon kiváncsi vagyok már az új Bat filmre...de Jokerrel szemben erős kétségeim vannak. vagy nagyon jó lesz, vagy nagyon gáz ez az új stílusú Joker.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Todd

• Pókfej
« Válasz #64 Dátum: 2007. Augusztus 14. - 13:08:01 »
Én is hasónlóképpen érzek, de a bátyám totál elfogult. Szerinte Nolan csak tökéletest tud alkotni. És elnézve a Beginst, meg a Prestige-t ennek van is némi alapja.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #65 Dátum: 2007. Augusztus 14. - 16:37:54 »
Nolan jó rendező, de könnyen mellé lehet fogni még a legjobbaknak is. Nolan inkább a mementoval és a Prestige-dzsel alkotott nagyot nem a BBegins-el....

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #66 Dátum: 2007. Augusztus 17. - 12:21:08 »
Szeretem Nolan filmjeit, mert mindegyikben van egy olyan fordulat, amire nem számít az ember.
A Tökéletes Trükk erre talán a legjobb példa.
http://moviesblog.mtv.com/2007/07/28/comic-con-hulk-smashes-at-marvel-panel-plus-iron-man-cameos-to-spawn-marvel-heroes-flick/
http://www.mtv.com/photos/?fid=1566295&view=thumb

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #67 Dátum: 2007. Augusztus 17. - 12:44:37 »
Újabb ellenfele lett Hulknak

Tim Blake Nelson csatlakozott az impozáns neveket felsorakoztató The Incredible Hulk csapatához, mint A Vezér. A rossz oldalon álló, egykori kutatóbázison dolgozó úriember jellegzetes ismertetőjele a gammasugárzás következtében zöld színűvé változott bőre és többszörösére növekedett agya.

Az Ang Lee készítette első Hulk nem aratott osztatlan sikert. A még "gyerekcipőben" járó képregényfilm műfaja Peter Parker és a mutánsok sikereitől volt hangos és egy, a drámai vonalat kissé jobban kidolgozó film megosztotta a rajongókat. Az Universal azonban látja a fantáziát a szériában és még legalább egy mozifilmet készítenek a sztoriból.

A stáblista már most kiemelkedő. Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth és William Hurt csapatához a napokban újabb ismert arc csatlakozott. Tim Blake Nelson eddig olyan filmekben bizonyította tehetségét, mint a Sziriana vagy az Ó, testvér, merre visz utad?.

Nelson a gonosz oldalt erősíti majd. A színész alakítja Samuel Sterns karakterét. A tudós egy kutatóbázison dolgozik, mikor - mint Banner - kap egy komolyabb adag gammasugárzást. Ennek hatására bőre teljesen elzőldül, agya viszont sokszorosára nő. Ezután A Vezér néven próbálja Hulkot eltűntetni a Föld színéről.

A filmet 2008. június 13-án tervezik bemutatni.

Norton átírja a Hulk forgatókönyvét

Edward Norton nemzedékének egyik legtehetségesebb és legsokoldalúbb színésze. A The Incredible Hulk kapcsán bebizonyíthatja, hogy van érzéke a forgatókönyvíráshoz is.

A The Incredible Hulk forgatókönyve komoly vajúdáson ment át. Először is a Marvel 2006-ban felbérelte Zak Pennt, aki egy év alatt három változatot is készített. 2007 tavaszán az író elment filmje, a The Grand promóciós körútjára, ám a stúdió és a rendező, Louis Leterrier (A szállító) úgy érezte, hogy a Hulk folytatásának sztorija még közel sem tökéletes.

Áprilisban Edward Norton elválllata Banner szerepét, a film ekkorra már zöld utat kapott. Ekkor mindössze három hónap volt a forgatás megkezdéséig. A sztorin szerinte is volt mit csiszolni, így leült és saját ötleteit leírta egy papírra. A rendezőnek tetszett a jegyzet, így Norton megkapta a teljes vázlatot, melyet jelenleg is szerkeszt. A stúdió boldog, hisz a színésznek - a hírek szerint - nem kell perkálni eme "második állásáért", Norton pedig kiélheti írói vágyait.

Az eredetit jegyző Penn eközben a The Avengers valamint egy X-Men tag önálló filmjének sztoriját heggeszti.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #68 Dátum: 2007. Augusztus 17. - 17:45:33 »
A "Vezér" név elég foglalt a Marvelen belül, gondolom nem az lesz Sterns neve. Képregényben Vezető volt, de filmben gondolom ez sem lesz.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #69 Dátum: 2007. Augusztus 19. - 01:57:21 »
nem tudom hova írni, de most kezdtem el tölteni egy aXXo által rippelt filmet, mégpedig a
Doktor Strange - The socerer Supreme[2007]
Na ez micsoda? Mert semmi infót nem találok

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #70 Dátum: 2007. Augusztus 19. - 07:46:32 »
Egy rajzfilm. A Marvel.com-on lehet találni róla infót. Én legalábbis elég sokszor találkoztam ott vele.

Tovima

• Rakéta Robi
  • *
« Válasz #71 Dátum: 2007. Augusztus 19. - 11:01:23 »
Gondolom erről van szó.

Sokat segít ám, ha a kereséskor a Doktor-t "c"-vel (doctor), a socerer-t pedig "r"-rel írod (sorcerer). ;)
"So Captain Marvel zapped in right between the eyes." Lennon-McCartney

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #72 Dátum: 2007. Augusztus 20. - 18:45:32 »
Norton húzása érdekes. A kérdés, hogy tényleg jó ötletei lesznke, vagy sikerül elszúrnia. Én bízom benne legalábbis.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #73 Dátum: 2007. Augusztus 20. - 23:07:58 »
Tovima, tényleg rosszúl lett írva :D Észre sem vettem, időközben megnéztem a rajzfilmet, nekem tetszett, kicsit más mint a képregény, de így is jó. Ha valakinek tetszett az Ultimate Avengers, annak ez is be fog jönni. Tetszik a doki kibontakozása a filmben, de hogy ilyen könnyen megtanulja a mágia használatát az egy kicsit furcsa volt.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #75 Dátum: 2007. Augusztus 22. - 20:15:11 »
Fura, hogy az egyik képen több batsisakos mufti is van... :oh:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #76 Dátum: 2007. Augusztus 22. - 21:12:30 »
Az a Gothami képregénybörzén készült. ;D

Ju

• Pókfej
« Válasz #77 Dátum: 2007. Augusztus 23. - 08:25:41 »
Én még mindig nem vagyok kibékülve ezzel a Jokerrel... a képek alapján mintha hiányozna belőle az a belső tekintély, amitől valóban félelmetes lesz. :(

És ez a katonai tank lesz a batmobil? :o Azt hittem, a motor után már nem jöhet rosszabb. :hehe:

Elég fura nekem, ahogy most értelmezik Batmant ebben a filmben. :-\
« Utoljára szerkesztve: 2007. Augusztus 23. - 08:28:13 írta Ju »

Todd

• Pókfej
« Válasz #78 Dátum: 2007. Augusztus 23. - 09:52:28 »
És hol van itt két új járgány, a Tank már ott volt a Beginsben is, és ha jól tudom még a fil első felében meg fog semmisülni.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #79 Dátum: 2007. Augusztus 23. - 22:33:34 »
Hát így a képeken Joker nekem se tűnik valami félelmetesnek. Nicholson olyna volt, mint egy bazári bohóc, de a játéka miatt pont ezzel volt olyan félelmetes.

Jah és igazán elkéne valami normális batjárgány..jó első rész, előzmények, tankkal furikázunk, de nem értem miért kellett ezt megtartani. Annyira azrt nem volt nagy szám...plusz jön még a batpod is... :drying: