Szerző Téma: Készülő képregényfilmek  (Megtekintve 1319786 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
Re:Készülő képregényfilmek
« Válasz #9460 Dátum: 2012. október 31. - 10:49:09 »
Ez egy isteni hír gyerekek  ;D Bár nem várok sokat ezektől a mai adaptációktól,de attól még érzékenyen érint ha egy rossz rendező kezébe kerül a projekt (lásd X3).
Singer úr pedig tartsa meg ezt a jó szokását és dirigálja végig az összes X-Men filmet  :xmen:

Update: Erről hallottatok már?

http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/2012/10/30/a_disney_megvette_a_lucasfilmet/

« Utoljára szerkesztve: 2012. október 31. - 10:57:01 írta Mr.Sinister »

BuB

• Pókfej
« Válasz #9461 Dátum: 2012. október 31. - 11:42:40 »
Na ez is érdkees lesz, most mindenki azt találgatja, hogy vajon az új filmek a 6. részt viszik-e tovább...
Én azért kicsit örülök, mert valljuk be, látva a játékok animációs videót, szinte mindenki láthatja, hogy más emberek kezében milyen fantázia van és, hogy milyen elsöprő erő is az erő, hogy lehet azt kamatozatni harc közben. :hehe: Lucas filmjeiben ilyen csatákat nem nagyon láthattunk, kivi vagyok fognak e ilyen rohadt jó harcokat prezentálni nekünk az új filmekben.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9462 Dátum: 2012. október 31. - 11:58:45 »
Szerintem is szerencsés, mert Lucas elméjéből az 1-3. részek nagyon gyengének tűntek. Mindenesetre végigolvasva a cikket, nem semmi, hova fejlődött ez a cég. Pixar, Marvel, Lucasfilm... tudják, mikor mit kell megvenni. :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #9463 Dátum: 2012. október 31. - 11:59:43 »
Igaz, 4 milliárd dollárért vásárolta meg a Disney a Lucasfilmet és George Lucas meg feladta az elnöki posztot. Ugyanennyiért vették meg a Marvelt is anno amúgy.  :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9464 Dátum: 2012. október 31. - 12:02:09 »
Úgy látszik, a Disney egységáron vásárol, mondhatni nagybani áron.  ;D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #9465 Dátum: 2012. október 31. - 12:03:43 »
Szerintem is szerencsés, mert Lucas elméjéből az 1-3. részek nagyon gyengének tűntek. Mindenesetre végigolvasva a cikket, nem semmi, hova fejlődött ez a cég. Pixar, Marvel, Lucasfilm... tudják, mikor mit kell megvenni. :)

Még csak a Kingpint kell megvegyék.  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #9466 Dátum: 2012. október 31. - 12:08:21 »
Tudod, mit? 4 milliárd dollárért átadnám nekik, de persze ne legyek nagyképű... legyen forint.  :hehe:

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #9467 Dátum: 2012. október 31. - 13:57:19 »
Ebből a felvásárlásból nekem csak az tetszik hogy náluk van az industrial light & magic így a jövőben a vizuális effektek terén jobb minőséget tudnak nyújtani mint eddig.
Az hogy a SW-t megkapták számomra nem hírértékű mivel soha nem voltam nagy rajongója a franchise-nak.

balogh44

• Thanos
« Válasz #9468 Dátum: 2012. október 31. - 14:47:59 »
Szerintem most, hogy pénzes kezekben vannak a jogok, végre használják is a projektet. Lehet hogy így lőttek az élőszereplős sorozatnak, de valamit valamiért ugyebár.
Az X-men jogok meg szálljanak csak vissza a Marvel-re.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9469 Dátum: 2012. október 31. - 14:57:31 »
Ez is érdekes. Sokan hurrogják a Disney-t, de ebben lehet valami:
http://www.sfportal.hu/velemeny-a-lucasfilm-eladasa-melle-13994.scifi
Most tényleg ki az a Josh Weedon, hogy így fel van dobva a geek réteg ha meghallja a nevét? Csak a Bosszúállók miatt van ez a nagy hipe? Az imd-n nézegettem, hogy volt köze pár dologhoz (nem tudom, hogy íróként-e vagy hogy) de kinek nem?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #9470 Dátum: 2012. október 31. - 15:00:59 »
Két szó: Buffy és Firefly.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9471 Dátum: 2012. október 31. - 15:30:39 »
Két szó: Buffy és Firefly.
ezeket ő írta? Értem. akkor biztos a Bosszúállókkal került most rivaldába igazán.

Mr.Sinister

• Génmérnök
  • Venom
« Válasz #9472 Dátum: 2012. október 31. - 15:44:13 »
A firefly-t nem ismerem így arról nem nyilatkozok,de a Buffy-t igen! És utóbbit egyáltalán nem nevezném kuriózumnak sem kiemelkedőnek. Tény hogy az Avengers jól sikerült bár én mint vájtszemű képregény fan abba is bele tudnék kötni  ;D

Raisu

• Traveller
« Válasz #9473 Dátum: 2012. október 31. - 15:49:34 »
Szerintem most, hogy pénzes kezekben vannak a jogok, végre használják is a projektet. Lehet hogy így lőttek az élőszereplős sorozatnak, de valamit valamiért ugyebár.
Épp ellenkezőleg. A Disneynek van tévécsatornája (ABC), így most már lenne is hova gyártani a sorozatot. Meg valószínűleg gyártanak egy új rajzfilmsorozatot is a Disney XD-re.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9474 Dátum: 2012. október 31. - 15:57:26 »
Csak jó sok Rozsomá... öhm, Farkast bele, mert nélküle bukik a film, láthattuk már. ;D
Hát, a hírek szerint az új film a First Class folytatása lesz, és ha Singer is ezt az irányvonalat fogja tartani a filmben, akkor ne nagyon várj bele Rozsit...

Szerintem a régi trilógiát kéne folytatni, de ha jól sejtem, a stúdiónak az lehet a szándéka, hogy a 2. Rozsi film lesz majd az összekötő kapocs a régi trilógia, és egy esetleges későbbi új X-men film között.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #9475 Dátum: 2012. október 31. - 16:17:04 »
Csak jó sok Rozsomá... öhm, Farkast bele, mert nélküle bukik a film, láthattuk már. ;D
Hát, a hírek szerint az új film a First Class folytatása lesz, és ha Singer is ezt az irányvonalat fogja tartani a filmben, akkor ne nagyon várj bele Rozsit...

Szerintem a régi trilógiát kéne folytatni, de ha jól sejtem, a stúdiónak az lehet a szándéka, hogy a 2. Rozsi film lesz majd az összekötő kapocs a régi trilógia, és egy esetleges későbbi új X-men film között.
Bub!Miért? A XFirstCalss bukta volt? Az Origins: Wolverine sztem nagyobb bukta, pedig abban volt Rozsi. Bevétel szempontjából érted? Azt én nem tudom, de minőségileg az Origins sztem nézhetetlen, a XFirstCalss pedig hidegrázósan jó. Persze nem tetszik maradéktalanul, de Magneto nagyon el lett találva zenéstül, színészestül.

BuB

• Pókfej
« Válasz #9476 Dátum: 2012. október 31. - 16:28:35 »
A first class kritikailag és visszhangilag is faszintos volt, de anyagilag elég bukta volt, odakint kevesebbet hozott mint az első rész (vagy éppen csak akörüli számokat, 150 milla körül), nyomába se ért a Wolvie, X2-3-nak...
A wolvie meg kaki volt így is, úgy is, de Log külön kalandjai amúgy se mindig a, hú de nagyon jó kategóriába tartozik, ő csapatban igazán (számomra legalábbis, bár egy-két embernél hallottam már ilyesmit, meg ha a népszerűségét nézzük, a csapatos cuccban lett ő igazán népszerű kari, és csak jóval azután kapott saját sorozatot) jó, ott a személyisége miatt tök jól beleillik,  a zsörtölődése, a hozzáállása a dolgokhoz. amikor egyedül van, ez a "varázsa elveszik". :D
« Utoljára szerkesztve: 2012. október 31. - 16:31:50 írta BuB »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9477 Dátum: 2012. október 31. - 16:31:29 »
Az a vicc, hogy ha eltekintek a töménytelen hibától és logikai bakitól ami a Wolverine filmben van, akkor amúgy én tök jól szórakoztam rajta. ;D Nulla elvárással ültem be rá, ehhez képest pozitívan csalódtam, mert nem volt nézhetetlenül kaki. Persze ettől még nem jó film, az említett hibák miatt.

A First Classal meg úgy vagyok, hogy önmagában filmként, illetve mint rendezői munka, tökéletes. Viszont X-Men filmként meg nem igazán tetszett. A legtöbb karaktert bénának tartom benne (vagy legalábbis nem szimpik). A Singer-féle csapatfelállás sokkal jobb volt.

Idézetet írta: BuB
ő csapatban igazán (számomra legalábbis, bár egy-két embernél hallottam már ilyesmit, meg ha a népszerűségét nézzük akkor úgyis érthető, hogy lett ő olyan faja karakter, azután is kapott saját sorozatot) jó, ott a személyisége miatt tök jól beleillik,  a zsörtölődése, a hozzáállása a dolgokhoz.
Érdekes, én Vasemberrel kapcsolatban érzem ugyanezt. Valahogy jobban tetszik az Avengers csapat egyik húzótagjaként (ahol összevissza szivat mindenkit  :hehe: ), mint az önálló filmjeiben, amik csak róla szólnak.
« Utoljára szerkesztve: 2012. október 31. - 16:36:21 írta Tom Fireheart »

BuB

• Pókfej
« Válasz #9478 Dátum: 2012. október 31. - 16:33:59 »
Pedig a Wolvie ba még nem is volt annyi logikai baki... :headscratch: (fejlövés, meg a hülye személyiségét leszámítva, mi volt még? ), az XFC sokkalta több volt (mondjuk a wolviban is volt esemény változtatás,de talán nem annyi, mint az Fc-ben, most hirtelen csak az operáció ugrik be)...
Bár most van egy olyan érzésem, hogy lehet ezzel az időutazásos izével akarják köszörülni a csorbát... :headscratch: (csak az már úgy lehet még nagyobb katyvasz lesz...)
« Utoljára szerkesztve: 2012. október 31. - 16:35:31 írta BuB »

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #9479 Dátum: 2012. október 31. - 16:46:31 »
Már nem emlékszem én sem, de annak idején ki lett vesézve, hogy mennyi hülyeség van a Wolvie filmben.
Viszont azzal egyetértek, hogy a filmet nagyon feldobták a "sztárvendégek" (Haspók, Gambit, Deadpool stb.), nálam ez sokat nyomott a latban. Ha a Wolvie 2. készítőinek van egy kis eszük, akkor Rozsi következő kalandjába szintén becsempésznek jópár ismert karaktert (Vihar, Kolosszus, Árnyék, stb.).