Beszállok én is.
Gyík:
1. Mondjuk úgy 5-6. Tetszik mint karakter, de túl sok sztorit még nem olvastam vele.
2. Mennyire nagy ellenfél: 4./Mennyire jó barát: 8.
3. Régi Csodálatos Póki sorozatban valahol... Ténylegesen Gyík formában asszem a Titkos Háborúban...
4. Hát nem sokat olvastam még... Így Az eGyík szülőt mondanám.
5. Az a legjobb benne hogy emberként tök jó barátja Peternek, tisztességes ember, csak Gyík formában zakkan meg egy kicsit. De pl a titkos háborúban még bosszút is akart állni Darázsért, szal Gyíkként se igazán gonosz.
Betörő:
1. Alig volt sztori vele, de mivel miatta jött létre Pókember, így 3 pont.
2. Mint Pók-ellenség, csak egy piti bűnöző, egy maflással elintézhető, ilyen szempontból 0. Igaz hogy neki "köszönhető" Póki léte, de csak tök véletlenül, ha pl a szomszéd házba tör be aznap akkor köze nem lenne Pókihoz.
Mondjuk a Betörő visszatér sztori tetszett a drámaisága miatt, az alapján kapna egy 3-ast.
3. Régi Csodálatos Póki sorozat első száma.
4. Mivel ő miatta értette meg Póki hogy a nagy erő nagyobb felelősséggel jár, ezért az első találkozásuk a legjobb számomra. De a Betörő visszatér is nagyon jó volt.
5. Hülyeség volt, hogy JMS megváltoztatta az alapsztorit, és ugyanakkor fölösleges is volt a változtatás.
Kaméleon:
1. A képessége jó, de amúgy nemigazán vagyok oda érte, 3.
2. Az alapján hogy képes volt elhitetni Peterrel, hogy nem is ő Pókember, csak egy őrült aki annak képzeli magát: 7 pont/Mennyire jó barát: 3 pont.
3. Spider-Man TAS (The Animated Series, ez az ami régen ment a német RTL-en, aztán később a Klubon is magyarul)
4. Ööö... Nem sok sztorit olvastam, így a Petert-megőrjítős sztoriját mondanám.
5. A képessége igazán veszélyessé teszi, mert nagy magánéleti zűröket tud vele okozni, ha ismeri az ellensége civil kilétét. Ugyanakkor nem tetszett hogy kiderült róla hogy régen az előéletében Kraven csicskája volt gyakorlatilag.